Her hangi bir açıklık ve sarılık görünmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (247. sayfa)
-
-
Emin misin nerden biliyorsun örnek var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullandıkca gozlerınız alısıyor olmasın o
-
An itibari ile bir değişiklik yok, 11-18 Ocak yazıyor halen
-
Bana da öyle geliyor. Forumda biri ben olmak üzere 3 kişiye kullanılmış cihaz gitti ki bu benim denk geldiklerim. Muhtemelen fazlası da vardır.
-
Dün avmye gittim iphone 11 12 13 ve samsung note 20 de dahil hepsinde hafif sarı ton vardı bu bence OLED ekranın bir özelliği. Tabii ki belkş bazıları çok fazla sarıdır onu iade edin derim ama gelen telefonu masmavi bir tonda beklemeniz saçma bence ayrıca önceden atmıştım true tone kapatıp ya da filtre ayarlayıp çok da iyi hale getirilebiliyor. Ki getirilmese bile göz alışıyor bence
Ana sayfayaya bari güncellemeleri yazın :) başlığı değiştirip devam etmişsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bırakın düzelmeyi, Oled/Amoled ekranlar yıllar geçtikçe beyaz rengi daha sarımtrak vermeye başlıyor. Yani yok öyle bir şey.
-
Mediamarkt tan 13 pm cihazım geldi ne kasa açıklığı ne de sarı ekran var.
-
umarım bana denk gelmez ya, hatta bu yüzden mediamarkt vatandan fln bulursam alıp apple siparişimi iptal edicem.
Aslında sarı ekran olayı iPhone 5 ten beri var kimse farkında değildi çünkü genelde Türkiye ye gelen telefonlar hepsi beyaz renkteydi ta ki iPhone 7 gelene kadar millet ekranı sarı görünce işler değişti iPhone 11 lcd olmasına rağmen sarıya çalıyor bazı 11’ler.Aslında şu anki en büyük sorun kasa deformasyonu ve ekran açıklığı iPhone 13 serisi ile yükselişe geçti bu sorun
3Gs telefonumda sarı ekran vardı. Arkadaşım kendi 3Gs'ini bana ayar yap diye verince ortaya çıkmıştı. Genpa'ya göndermiştim Yıl 2009 sonu gibi olması lazım Apple TR yoktu o zamanlar. Genpa bunu bir sorun olarak kabul etmemişti. Satıp hafıza yükselterek yine aynı modeli almıştım.
-
Sarı ekran işi abartıdan başka bir şey değil. Ürün apple standartlarından geçtiğine göre bir sorun yoktur. Eğer sorun varsa değişim programı uygulanır zaten.
Hocam hepsi sarı olsa dediğinde haklısın ama kimisi sarı kimisi beyaz olunca Apple'ın bir standardının olmadığı görünüyor.
-
Apple’a tapmanın mantığı yok. Daha 4-5 sene önce çekmeyen iphone 4ler için yanlış tutuyorsunuz diyen firma. Belli ki farklı firmalara ürettiriyor fark bu yüzden. Alt tarafı telefon bu kadar fanatik olma.
Ekran üreticilerinin kullandıkları farklı teknolojilerden kaynaklanıyor. Zaten apple sıkıntı olduğunu bilse o ekrandan hiç almaz bile.
Amazon tr den aldığım 13 pro max 256 grafit cihazı açmadan, aldığım paraya vermek istiyorum. İade de edebilirim maksat birinin işine yarasın. 24200 tl.
O işler belli olmuyor işte. Araba üreticileri de yeri geliyor 10 yıl sonra arabaları geri çağırabiliyor kusur olduğu için ki Mercedes gibi bir firma araçlarını geri çağıran firmalar arasında ilk 3 içerisinde. Yine Apple da aynı şekilde bir önceki Macbook serisinde ekranlardaki soyulma için çağırmıştı bilgisayarları bir de yanlış hatırlamıyorsam batarya problemi için. Yani iyi büyük markalar diye mükemmeli yapıyorlar diye bir durum olmuyor.
-
Arkadaşlar selam. iPhone 13 cihazımı sarı ekrandan ötürü değişime yolladım. TNT Orhanlı şubesine yolladım. Dün teslim alınmış olarak gözüküyor. Bundan sonra süreç nasıl işliyor? Şu an Apple hesabıma baktığımda değişim için ilk telefon görüşmesini yaptığımda oluşturulan yeni sipariş "işleniyor" aşamasında olarak gözüküyor. Bundan sonra ne olacak? Deneyimli arkadaşlar bilgilendirirlerse çok sevinirim.
-
Benim de bugün ulaştı orhanlıya. Süreç aynı sipariş gibi, gönderime hazırlanıyor ve gönderildi. Gönderilince mail gelecek. Değişimi onaylananların ortalama 1 hafta sürüyordu yeni cihazlarının ulaşması şu an stok durumu nedir nasıldır hiç bilmiyorum ama zamlardan sonra çok sorun olacağını sanmıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X