Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
93
Favori
305.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin de Apple Store'da yeni bir sipariş açıldı o zaman 0,00 TL olarak. Yeni bir iPhone siparişi geçildi. Ben de şu an tahmini teslimat tarihi 13-20 Ocak olarak gözüküyor. O kadar sürmez umarım.

• omeeeeer kullanıcısına yanıt

Aynen. Daha satış sonrasını departmanını aradığım ve değişimin onaylandığı gün işleniyor durumuna geçmişti zaten. Benim de o tarih aralığında görünüyor da sanmam o kadar süreceğini. En azından umarım sürmez :)) Genelde TNT kargonun adresten teslim aldığı tarihten itibaren 10 gün sonra yeni cihazlarını geri aldı değişimciler. Yani ayın 3 ü 4 ü civarı gelir diye tahmin ediyorum.

• Her yeni iphone cıktığında aynı şey tartışılıyor. Eski model ile karşılaştırıyorlar ve yenisinin ekranı onun yanında sarı kalıyor.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]discussions.apple.com
    iPhone 12 yellow screen - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/251954592
    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]discussions.apple.com
    iPhone 11 Pro Max Display with Yellow Tint - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/251211425

@merlot7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 26 Aralık 2021; 0:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hayatımda ilk defa apple ürünü alacağım, ama bu başlıkta okuduklarıma göre piyasadaki söylentilerin hepsi doğruymuş. Yani bu neyin kafası anlamadım. Hem siparişi alıp 5 haftada gönderemeyeceksin ürünü. Parayı direkt çekeceksin üstelik. Sen 5 hafta beklerken diğer resmi satıcılara 5-10 adet stok gelip gelip 2 günde bitecek. Ama paranı apple'a kaptırdığın için iptal edip oradan alana kadar paran banka hesabına geçmeyecek.

Üstüne gönderdiğin ürünler daha önceden kullanılmış iade telefonlar olacak. 2 defa üst üste ayıplı mal gönderip beğenmediysen paranı iade edelim diyeceksin. Her defasında 2 hafta kullanıcıyı bekleteceksin. Müşterinin ilk aldığı fiyatı iade etsen bile müşteri gidip aynı parayla yenisini alamayacak.

Yani tonla para verilip alınan bir telefon 2 ayda nasıl gelmez. Madem yok stoğun, alışverişe kapat direkt. Stok gelince tekrar açarsın. Ha beni bu duruma ülkenin ekonomik durumu zorluyor dersen de çekil piyasadan komple bir tek apple'a zor sanki ülkenin durumu.

5 hafta teslim süresi yazıyordu bile bile aldın demek işin içinden sıyrılmaya yetiyor demek ki. Ama ben 5 hafta beklemeyi diğer satıcılara stok gelmeyeceğini düşünerek kabul ettim. Sen ben sipariş verdikten 2 hafta sonra her yere stok dağıtacaksan onu da yazsaydın keşke oraya. Beklerdim belki?

• Eowina E kullanıcısına yanıt
    Önce gelende var. Burada genelde sorun yaşayanlar yazar. Sorun yaşamadan gelenlerin yorum oranı azdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Aynen 13 aralıkta siparis verip 23 aralıkta teslim alan arkadaşım var benim 16 aralık siparisimin 10-17 ocak gözüküyor garip bir sistemi var apple in

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mstftrkcll M kullanıcısına yanıt
    Aynen çoğu kişinin ortalam süresi 23 günmüş.
    Bende 16 snde verdim. 12 ocak gözüküyor. Büyük ihtimal bu hafta kargoya verirler.

• 16 aralık sipariş 17 24 ocak teslimat. Bi standardı yok şimdi sipariş versem yine aynı tarihte gösteriyor 10 gündür boşa beklemişim ilk defa apple almaya kalktım paramızla rezil oluyoruz sadece.

• kadirkul20 kullanıcısına yanıt

12 aralıkta sipariş verdim. Verirken 14 ocakta teslim edicem diyordu bununla ilgili hiçbir sıkıntı yok. Bunu baştan kabul ettim ama sürekli sağda solda stok gördüm siparişten sonra. Veya 2 haftada gönderilenleri gördüm. Apple bana 5 hafta verirse benden sonra sipariş verenlere benden önce nasıl gönderebilir? (aynı renk model tabi ki)

Anlamadım yüzbinlerce sipariş mi yağıyor da yetişemiyor, neye göre gönderiyor rastgele mi seçiyor ve ya 12 aralıkta 500 kişi telefon sipariş etmiş olsun fabrikadan 500 tane değil de 100 tane isteyip göndereceği kişileri rastgele mi seçiyor?

Bu kadar büyük bir şirketin bir online alışverişi çözememiş olması şaşırtıyor sadece. Androidten bu tarafa sorun yaşamamak için kaçtık. Daha sipariş tarafında adamı deli ettiler Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eowina -- 26 Aralık 2021; 22:24:12 >

• Eowina E kullanıcısına yanıt
    Seninki hangi aşamada dostum hâlâ işleniyor mu

• mstftrkcll M kullanıcısına yanıt

evet işleniyor aşamasında (13pro 256gb sierra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eowina -- 26 Aralık 2021; 23:21:32 >
  • AİGUN kullanıcısına yanıt

Bu durum amoled ekranlarda yaşanıyor, iPhone 12 den, Samsung m52 ye geçtim, aynı sorun bu markada da var, hatta daha kötü diyebilirim

• Bugün kardeşimin iPhone 11 iyle karşılaştırmamız sonucu benim cihazımın bir tık sarı olduğunu farkettik. Bu farkın olması ekran türünün değişikliği mi üretim hatası mıdır? Değişime yollamak gerekli mi? Yollayanların yeni cihazlarında da bu tarz sorunlar veya daha fazlası çıkabildiğini yazmışlardı. Aklım karıştı gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum bi akıl verin

• Dostum degişimde de aynı sorunları yasayan çok kişi var ekran koruyucu olmadan telefonunu aynı modelle kıyasla bariz sarılık varsa karar senin bence parlaklıkta azalma yoksa renk ayarlarını yap kullanmaya devam et , değişim yaptığında kasa açıklığı olan yada parlaklığı az olup sarı olan telefon olan da gelebilir

• Keanima K kullanıcısına yanıt
    Üstat cihazınız lâ aynı modeli karşılaştırmalısınız. Ayrıca beyazlık testi için gerekli özellikler kapalımı. True tone, night Shift, otomatik parlaklık Vs. Aynı cihazlar bile birbirini tutmuyor. Değişim ile istenilen beyazı tutturmak şapkadan tavşan çıkarmak gibi ayrıca gelen değişim cihazı gideni aratıyor. Kasa açıklığı çizik Vs yoksa bence değişime göndermek mantıklı değil. Renk filtresi den istenilen beyazlığı ayarlayabilirsiniz. Ben mesela True tone açık kullanıyorum gözlerim daha rahat.

• Yazık paramızla rezil oluyoruz pazardan karpuz alıyoruz sanki koskoca apple in bir standartı yok ne geliceği belli değil

• Merhaba arkadaşlar yurt dışından aldığınız kayıt dışı kullanım süresi dolmuş veya dolacak tüm İphone ve diğer model telefonlarınıza pasaport kaydı gerekmeden geçici imei kaydı ile kullanmanızı sağlıyoruz pm atarak bilgi alabilirsiniz.

• 9 aralık 13 pro 128 gb sierra blue az önce kargolandı mesajı geldi

• Ekran açıklığı nedeniyle değişim talebi oluşturdum. Değişim cihazlarına öncelik verildiğini söyledi Apple yetkilisi. Aynı zamanda servis üzerinden değişim yapsak olur mu diye sorduğumda o şekilde yenilenmiş cihaz alırsınız fakat bize gönderirseniz sıfır kapalı kutu alırsınız dedi.

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.