Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
93
Favori
305.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16 aralıkta verdim sipariş değişen bir durum yok.
    Bir umut cumaya kadar gönderilir diye düşünüyorum.

Yoksa dedikleri tarihte gelecek. (12 ocak )

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Sizin yine iyi benim 17 ocak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xraited X kullanıcısına yanıt
    17 den önce gelir.

Sanmıyorum ama bakalım bize nasıl cihazlar gelecek umarım değişimle uğraşmayız 1.5 ay bekleyip

Sorma ya. Burayı da bir yandan okumak istemiyorum. Normalde gözüme çarpamayan hataları burayı okuduktan sonra değişiyor.

Valla gözüme çarpmaz ise öyle böyle kullanacağım. 2 ay daha bekleyemem.

Bende 16 aralıkta iphone 13 128 gb siparis verdim üçümüzede %90 ocağın ilk haftası gelicek

• mstftrkcll M kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum. Bakalım gelsin artık

• dost..:) kullanıcısına yanıt
    Vereyim hocam

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle. Starbucks ın prestij sanıldığı ülkede iphone u sen düşün işte hocam. Ülkemizde alım gücü hemen hemen toplumun büyük bir kısmında eşit olsa insanımız neyle ön plana çıkmaya çalışır gerçekten çok merak ediyorum :) Tim Cook bile bizdeki Apple kullanıcıları kadar (hepsi demiyorum) prestijli olduğunu düşünmüyordur :)

Şahsen bireysel olarak ilk defa ios kullanacağım sağdan soldan kurcaladıklarım dışında ve hiçbir zaman da ısınamadım. Mevcut telefonum 2017 den beri galaxy s8 ve kendi adıma söylüyorum bu zamana kadar en keyif aldığım telefon oldu ve de 4 yıldır bir kere üzmedi beni.

• 12 Aralık İphone 13 Pro Sierra Mavisi siparişim bugün ‘Gönderildi’ olarak güncellenmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lucky62

Kesinlikle öyle. Starbucks ın prestij sanıldığı ülkede iphone u sen düşün işte hocam. Ülkemizde alım gücü hemen hemen toplumun büyük bir kısmında eşit olsa insanımız neyle ön plana çıkmaya çalışır gerçekten çok merak ediyorum :) Tim Cook bile bizdeki Apple kullanıcıları kadar (hepsi demiyorum) prestijli olduğunu düşünmüyordur :)

Şahsen bireysel olarak ilk defa ios kullanacağım sağdan soldan kurcaladıklarım dışında ve hiçbir zaman da ısınamadım. Mevcut telefonum 2017 den beri galaxy s8 ve kendi adıma söylüyorum bu zamana kadar en keyif aldığım telefon oldu ve de 4 yıldır bir kere üzmedi beni.

Madem 4 yıldır galaxy s8 den memnundunuz, bir defa bile üzmedi ve ayrıca iphone’a hiç ısınamadınız, neden Samsung ile devam etmiyorsunuz?

• :) mantıklı soru daha önce yazmıştım forumda bir kaç kez nedenini. Swift dili öğreniyorum haliyle yazmış olduğum uygulamaların stabil çalışıp çalışmadığını cihaz üzerinde test etmem gerekiyor. Xcode üzerinde bir simülasyon mevcut tabii ama fiziki cihaz kadar stabil değil. Ayrıca S8 in ekranı tuzla buz olmuş durumda, ekran ücretleri 2 bin üzerinde bir de haliyle artık batarya da yaşlandı o da ek masraf. Yani zaten hali hazırda telefonumu değiştirmem gerekiyor, yapacağım iş için de bunun iphone olması gerekiyor. Biraz daha ekonomik olarak toparladığımda s8 imin de gerekli onarımlarını da yapacağım tabii.

• 209 TL. Satıcı ve gönderici Amazon.

• Yeniden beklemeye devam...

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • Az önce verdim sipariş Gönderime hazırlanıyor olarak güncellendi.

Yarın gönderecekler herhalde :)

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    yuh artık ben 16 aralıkta verdim hâlâ sipariş işleniyor applenin bir sıra anlayışı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstftrkcll -- 29 Aralık 2021; 17:57:15 >
  • mstftrkcll M kullanıcısına yanıt

Aynı model mi hocam?

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    13p 256 gümüş 16 aralık benim de hala işleniyorda..

• Merhabalar. iPhone 13'üm için malum sebeplerden ötürü değişim talebinde bulunmuştum. 27 Aralıkta "İade ettiğiniz ürünleri teslim aldık" başlıklı eposta aldım. Fakat hala değişim için aradığım tarihte hesabımda otomatik olarak oluşturulan yeni iPhone 13 siparişi için bir değişiklik göremedim. Halen "İşleniyor" adımında gözüküyor. Acaba bu süreçleri tecrübe eden arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi? Hatalı telefon Apple'ın eline ulaştıktan sonra ne zaman bize yeni telefonu yollayacak? Otomatik oluşturulan siparişte 13-20 Ocak tahmini teslimat tarihi diyor. O kadar bekler miyim? Apple değişim cihazlarına öncelik veriyor diye yazan arkadaşlar vardı sanki.

Grafit stoklarının fazla olmasından başka bir şey gelmiyor aklıma...

Bende şaşırdım 10 dk içinde gönderime hazırlanıyor olmasına.

Yalnız ilk cihazımda herkese 40 günde gelirken 18 günde gelmişti bana.

Şansım iyi o konuda :)

• 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.