Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
93
Favori
305.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam sipariş ettiğim 2 adet 13 Pro 256 GB Grafit bugün gönderildi.

Stok sorunu bitmiş demek ki...

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Senin için bitmiş hocam bizimki hâlâ gönderildi kısmına geçmedi iphone 13 e talep mi çok bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucky62 kullanıcısına yanıt

Ben aldım orjinal aldım ihtiyacı olana tavsiye ederim arkadaşlar. Malum ülkede kurlar ortada bu fiyata muhtemelen önümüzdeki süreçte alamayız.

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

stok sorunu yok gibi 24.12 de sipariş vermiştim 1 hafta olmadan gönderildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 Aralık 13 PM 128 gb Sierra Gönderilmiş

• 5 ekimde mediamarkt mağazadan sipariş verdiğim İphone 13 pro max 128 gh cihazımı dün yani 29 Aralık tarihinde grafit olarak kavga dövüş aldım.Her gün aradım bezdirdim artık renk değişikliğini kendileri teklif ettiler kabul ettim ona rağmen 15 gün bekledim.Mediamarkttan alan arkadaşlara bilgi vermek adına yazmak istedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Dün ciddi bir stok gelmiş olmalı diğer sitelerde de stoklar var. Benim değişim cihazı da az evvel gonderildiye geçti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyanali kullanıcısına yanıt
    Benimde 17 aralik grafit siparisimde hareket yok hala. 24 aralik siparisleri bile gonderilmis.bugun insallah bizim sipariste de hareket olur umarim

• omeeeeer kullanıcısına yanıt

Benim 1 hafta sürdü yeni cihazı elimeme almam. Gönderime hazırlanıyor olunca aynı gün gönderildi oldu diye hatırlıyorum.

• ostidekim kullanıcısına yanıt
    Gerçekten sabırlıymışsın

• Dün ‘Gönderildi’ olarak güncellenen 13 Pro 128 GB Sierra Mavisi siparişim bugün elime geçti. UPS takip sisteminde halen yolda gözüküyor. Belli olmuyor ne yapacakları.

• iphone 13 siparişlerinde gönderildi kısmına gecen var mı benim siparis 16 aralık

• Ayın 28inde 13 pro gold 128 siparişi vermiştim ilk gün işleniyor olarak kaldı dün gönderi hazırlanıyora geçti bugün ise gönderilmiş

• 16 snda sipariş verdiğim pro, Dün hazırlanıyordan bugun gönderildiye geçmiş. Bugun yarın gelir herhalde

• mstftrkcll M kullanıcısına yanıt
    Apple dan 1 ay önce aldım kullanıyorum mediamarktı gıcıklığına zorladım indirimli fiyattı eşime verdim ondan 😂

• mstftrkcll M kullanıcısına yanıt
    16 Aralık 13 PM siparişim dün hazırlanıyora geçti, bugün gönderildi oldu

• 16 aralık iphone 13 siparişim ups kargoya verildi

• 16 aralık bi ben kaldım galiba hala hazırlanıyor

• Benimde 17 aralik 13p 128 gb siparisim bugun gonderildi olarak guncellendi

• 17 Aralık 13 128 gece yarısı siparişim bu sabah gönderildi olarak güncellendi. 5 Ocak teslim tarihi diyor. (İlk aldığımda 24-31 Ocaktı, 1 hafta sonra 12-19 Ocak oldu, bu sabah itibarıyla 5 Ocak) Bakalım daha erken teslim edilebilecek mi, Ankara'da UPS servisi ve hızı nasıldır bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.