Merhaba arkadaşlar, 2 Aydır yazdıklarınızı takip ediyorum en son bugün üyelik oluşturdum 13 Pro Sierra cihazım elime ulaştı. Kasa açıklığı sadece alt tarafta bir kısımda kağıt girecek boyutta var . Kafaya çok taktım. Değişim yapıp düzgün kasa gelen oldu mu acaba ? Değişimlerde süre daha kısa oluyor mu ? Birde değişim yaparken farklı renk seçebiliyor muyuz ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FMK35 -- 2 Ocak 2022; 16:29:24 > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (254. sayfa)
-
-
Hocam renk değişimi yapamazsınız. Renk değişimi için iade edip tekrar sipariş vermekten başka bir yöntem yok.
Değişim süreleri değişiyor 5 günde gelen oluyor 15 günde gelen oluyor. Fakat stok sorunlarının biraz daha azalması ile çok uzun sürmez muhtemelen.
Kasa açıklığı ne derece bilmiyorum görmediğim için. Fakat bu konuda çok defa söyledim. Gözünüz ile görmediğiniz bir durum yoksa ve sırf kağıt giriyor diye değişime gönderecekseniz benim kendi tavsiyem göndermeyin. Fakat gözle görülür bir açıklık ise tabiki değişim hakkınızı kullanın. Değişimden gelen cihazlarda da aynı sorunu yaşayıp 2-3 kez değişim yapan arkadaşlar oldu. Garantisi yok. Ben şöyle size örnek verebilirim. Kendi cihazıma ben deneyerek iki noktadan kağıt sokmuştum. Kafama taktığım için değil. Araştırma yaparak bu konuda fikir sahibi olmak için. 12 ve 13 serilerinde kağıt giren cihazlar, girmeyen cihazlardan daha çok. Kaldı ki çoğu kullanıcı eline kağıt alıp denemiyor. Gözle görünür bir sorun yoksa çünkü bu bir hata değil. Telefonun ekran kasa arasındaki minimal boşluğun olabilmesi ve teknik olarak bilgilendirmeler var yabancı forumlarda. Kısacası hocam gözle görünür bir sorun yoksa bence değişime göndermeyin. Zaten herhangi bir sorun oluşturmayacaktır onla ilgili endişeniz varsa. Su geçirme gibi bir durum pek mümkün değil. Kafanıza çok takılıyorsa bunlara rağmen değişim yapmak hakkınız.
-
Çok teşekkürler hocam.
Zaten Obsesif birisiyim. Açıklığı forumda kağıt sokanları görüp kağıt sokmasaydım büyük ihtimalle farketmeyecektim. Çok büyük değil.
En iyisi dediğiniz gibi kullanmak sanırım.
Birde bu seride kenarlarda çok çizilme oluyor kılıflardan dolayı. Özellikle silver renklerde görmüştüm.
Bunun önüne geçmek için yapılan şeffaf kaplamalar ileride sökerken boya atması gibi bir durum yapar mı ?
Esr şeffaf kılıf siparişi verdim ama sanırım hangi kılıfı alırsak alalım kasadaki toz çizikleri oluyor
-
Hocam kaplama daha önce hiç kullanmadım. Ama toz çiziklerine ben kendim şöyle bir önlem alıyorum. Biraz zahmetli olabilir ama genelde 2 günde bir kılıfı ve telefonu, çizmeyecek uygun bir bezle siliyorum. Böylece toz konusunda çizik olma ihtimali azalıyor. Şimdiye kadar işe yaradı. Zaten Spigen-Esr gibi normalden biraz daha kaliteli kılıflar çizme konusunda daha az zarar veriyor. 15-20 tl bandında satılan kılıflar daha fazla çizilmeye yatkın.
-
selam arkadaşlar. 2 adet 13 PM alacağım konum Ankara stok için nereyi tavsiye ediyorsunuz nakit yada kk fark etmiyor
-
Merhabalar, 2 Kasım Siparişi ile 13 PM satın almıştım. Bir adet daha satın almayı düşünüyorum.
Gördüğüm kadarıyla 2-3 hafta süre gösteriyor Apple.
Trendyol’da stok mevcut. Sizce Trendyoldan almalı mıyım? Güvenilir kısa zamanlı alınabilecek bir platform mevcut mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benimde 27 aralıkta gelen 13 pro cihazın sadece alt kısmında biraz açıklık var, diğer taraflarda sorun yok, 20 sine kadar düşünürüm değişim için duruma göre bakarım artık, çok sorun etmem gibi.
-
Sorunlu cihaz çıkması ihtimaline karşı değişim-iade konusunda applestore tercih edilmeli.
Sitede 2-3 hafta yazmasına rağmen daha erken gönderim yapılıyor suan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Enflasyon oranı açıklandı Dolar şahlanışa geçti tekrardan pasaport harcı zammını da eklersek fiyat güncellemesi yakın her cihaza 3000-5000 TL arası zam bekleniyor iPhone 13 serisini almak isteyen alsın hemen çünkü fiyat Apple tarafından gene güncellenecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 aralık tarihinde verdiğim Ipad pro 11 inch siparişim bugün gönderildi olmuş.
13 pm değişim cihazımda bugün gönderildi. Ve ilginç olan tnt kargo birkaç saat önce bendeki cihazı almaya geldi.
Cihaz henuz apple a ulaşmadan yenisini gönderdiler. Bu arada 30 aralıkta başlatmıştım değişim sürecini.
-
16 aralık 13 pro siparişim az önce geldi umarım kasa açıklığı çıkmaz eve gidince inceleyeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 13pm cihazınızı açıklık sebebiyle göndermiştiniz diye hatırlıyorum gelir gelmez yeni cihazda açıklık olup olmadığını bilgilendirebilirseniz çok merak ediyorum
-
Açıklık yoksa yazarım. Açıklık varsa moral bozukluğundan foruma girmem birkaçgün muhtemelen
-
17 aralık 13 pm grafit 128 lik cihazım bugün teslim edildi. Kasa açıklığı hiçbir yerinde yok çok şükür, gözle görmeyi bırak kağıt girmiyor. Bunca kişiden sonra bu şekilde gelmesi beni çok mutlu etti.
Sarı ekran konusuna gelince, bu konu kişiden kişiye değişir tabi, true tone kapalıyken ekran mavi beyaz karışımı bir tonda.
Ben süreci tamamladım, sorunsuz olarak teslim aldım, darısı bekleyen arkadaşlarımıza.
-
Merhabalar arkadaşlar, bu stoklar ne zaman düzelecek bir tahmini bilgisi olan var mı ? Stok yok diye kutulu değişim için bekletiliyorum.
17 Aralık siparişleri bugün teslim edildi. Pm Sierra
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X