Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
93
Favori
305.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün arkadaşım için kendi hesabım üzerinden iPhone 13 ve adaptör siparişi verdim. 2-3 hafta sonra teslimat diyordu, bugün öğlen geldi.

Benim telefonumu bir buçuk ayda getirdiler diye özür mahiyetinde mi böyle oldu acaba, anlayamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Janti kullanıcısına yanıt
    Bugün 13 PM gönderildi oldu. Bugün sipariş vermiştim. Anlamadım :/

• ppobelter kullanıcısına yanıt
    Ben belki 13’lerde stok problemi bitmiştir dedim ama belli ki genel olarak stoklar gelmiş. Güle güle kullanın.

• Arkadaşlar 24 aralıkta kargoya verdim 27 aralıkta iade olup ücreti hesabıma yattı ama bugun böyle bir mail gelmiş
    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın teslim gözüküyor, evde olmayacağım. Evde bulunan herhangi birisi teslim alabiliyor mu kargoyu?

Şubeden aldırmıyorlar zaten saçma sapan bir sistem. Ürün sahibi olarak şubeden teslim alamamak…

• Cuma günü kasa açıklığı ile değişim için iade ettiğim 13 PM'in yenisi dün gece kargoya verilmiş. Yarın elimde olacak muhtemelen. Geç gelsin de düzgün gelsin yeterki. İade ederken içerisine not yazmıştım. Gerekirse yeni cihazı açıp kontrol edip öyle gönderin diye. Bakalım yeni gelen nasıl çıkacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FatihMehmet* kullanıcısına yanıt

Geldi mi hocam cihazınız

• 10 gün üzerinde sipariş bekleyen var mı? Stok sorunu bu ay sonu bitmiş olacak muhtemelen. Fiziki mağazalarda genel olarak model model stok bulunabiliyor. Online siparişlerde 10-15 gün en geç geliyor denildi. Aksi durumu olan varsa paylaşırsa bilgileniriz.

• FMK35 kullanıcısına yanıt
    Bugün dağıtıma çıkacak hocam.

• Cihazı teslim aldım. Önceki cihazda sadece ahize kısmında açıklık varken suanki cihazda sağ yan tarafı tamamen açık. Tekrar değişime yolluyorum. Resmen rezalet. Yazıklar olsun. Apple'ın bile bir standarti kalmamış.

• PT'den özel siparişinde gelişme olan var mı?

11 Kasım tarihli siparişimde hala hareket yok, 8. hafta dolmuş oldu. Sanırım 12. haftaya kadar bekletecekler...

Çok üzüldüm hocam ya benim cihazımda değişim aşamasında ne yapacağımı şaşırdım.

Bu gelen cihazda kötü bir durumda olursa ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Ben görüştüğümde 2 değişim hakkı olduğunu söylediler. Ne yapacağız peki iade edip ücretin yatmasını bekleyip üstüne fark koyup yeni cihaz mı alacağız gerçekten sinirlerim bozuldu

Hocam pek bilgim yok bu konuda, açıklığı anlamanın en basit yolu nedir?

A4 kağıt mı baz alınacak? Gözle pek farkedemedim. Yardımcı olursanız sevinirim :)

• ppobelter kullanıcısına yanıt
    A4 kağıt ile kontrol ve flaş ile açı verilerek bakıldığında alttaki metal görünüyordu bende.

• FMK35 kullanıcısına yanıt
    Bende bilemiyorum. Koskoca Apple'ın bir standartı olmaz mı? Hangi ürün hangi partide üretiliyor ve sorunlu hepsini kendileri biliyor. Farketmezlerse diye veriyorlar anladığım kadarıyla. En azından farkedip değişime gönderilenlere sağlam olduğunu bildikleri telefonları gönderseler sus payı diye

• Apple.com/tr üzerinden şirket kartına taksitli iphone alabiliyor muyuz bilen var mı?

• arkadaşlar bende 13 pro cihazımı açıklık nedeniyle değişim istedim, çarşamba günü aradım apple i, telefonu daha almaya gelen yok, yeni telefon 12 ocak teslim olarak görünüyor, acaba yeni telefon gelince değişim olanı da mı alacaklar aynı anda? hiç bunu yaşayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan hepsiburada da aynı fiyat ve bildiğim kadarıyla banka aracağı ile 3 taksik bölünebiliyor iphone 13 ler

Tavsiye eder misiniz orayı özellikel satıcı hepsiburada olmasını istiyorum.

• Değişim talep edenler cihazlarını gönderip yenisinimi bekliyor? Sanki daha önceden yenisi gelince eskisini alıyorlardı..

• say S kullanıcısına yanıt
    Keşke öyle olsaydı hocam bende sordum aynısını ama bir dönüş alamadım kaç gündür gelmediler cihazı almaya birde cihazsız kalmak büyük sıkıntı

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.