Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
93
Favori
305.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Suya direncini geçtim arkadaşımda iPhone 13 pro var ahize kısmı açık ışık tutunca içinde dünya kadar toz var dedim arkadaşıma ama dert etmiyor boşver servise gönderirim yenisi gelir diyor Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

Su olayına girersek açık olan cihazı sudan çok iyi korumanız lazım cihazın içine bir girdi mi oksitlenme yapar garanti dışı kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Beni cihazın alt kısmında açıklık acaba hiç götürmesem mi ya zaten böyle bir hakkım var bekleyeyim diyorum yeni üretilen gelir ise öyle değişim yapayım diyorum .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • B.B.C.Y. B kullanıcısına yanıt

Ben de bizzat zorlu teknik servisiyle görüştüm içini açtıkları 13 pro max'i gösterdi, su geçirmemesi için altında bulunan bantları gösterdi ve o açıklıktan herhangi bir su geçirme ihtimalinin olmadığını belirtti. Bilmiyorum ne kadar doğru yanlış. Akasya apple'da da normal olduğunu söylediler bunun.

Alt kısımdaysa zaten hiç bulaşmayın bence, gönderirsiniz gelende ahize kısmı açık olur çıldırırsınız. Alt kısım zaten gözükmüyor ki göze batacak bir kısım değil.

• ysn61 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet geçirmez değil ancak direnç derecesini azaltır ,maalesef zaten hali hazırda Apple su geçiren cihazlara sabit bir bahane söylüyor , cihazın testleri bağımsız laboratuvarlarda mesala 1 metre suya dayanıklı şekilde test edildi sizin cihazınız sıvı temas yani 1 metreden daha derin bir suya sokmuşsunuz sokmadım deseniz bile hayır efendim cihazlar test ediliyor siz sokmuşsunuz nasıl kanıtlayacağız ? Bu kadar para verip üstüne birde neden tasarım veya üretim hatalı bir ürün kullanmak isteyeyim ki öyle değil mi az para mı ?

4 tarafı da sıfıra sıfır cihaz bulmanız çok büyük şans hocam. Elimden 6-7 cihaz geçti böyle bir 13 pro maxle karşılaşmadım acıkcası. Bu model kasanın olayı bu. Bir tarafında illaki hafif veya fazla açıklık var.

• ysn61 kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrudur Ama ben bu şekilde sorunlu bir cihaz almak istemiyorum . Bence bir sorun ve kusur Apple bir çok hatasını müşterilere yansıtıyor zamanında 7 lerin kasasındaki sorundan dolayı pul pul dökülüyordu kılıfsan dolayı diyip geçiştirdi .

• Arkadaşlar iphone 13 128gb fiyat olarak 15400 nasıldır alınırmı eşime hediye olarak alacağım apple tr garantili,bu ekrandaki açıklık her modeldemi var?

• Vay be...

Ne çok beklemiştik gelecek diye.

• İphone 14 icin ne zaman on siparis verebilirim bilgisi olan var mi? Bir de nerden alsam en hizli gelir? Gecen sene apple com tr 1 ayda teslim etmisti rezil ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: noel-dayi

İphone 14 icin ne zaman on siparis verebilirim bilgisi olan var mi? Bir de nerden alsam en hizli gelir? Gecen sene apple com tr 1 ayda teslim etmisti rezil ettiler
    Geçen sene yine 1 ay sürmesine rağmen diğer firmalar teslim etmeyenleri bile oldu. Yine en garanti yer apple gibi. Sadece şansa ara ara bazı firmalar stok koyuyordu ama risk tabi. Ön sipariş tarihi belli değil daha.

• Özel konfigürasyonlu m2 macbook air alıp kargo bekleyen var mı? Söylediklerinden ve beklediğimden çok çok erken kargoya verdiler (24'ünde aldım 30'unda kargoya verdiler). Kargo hemen Köln'e gitti ancak kaldı, üstelik salı günü teslim edeceğiz yazıyor. Köln'den yarın gelse bile uzun bir süre beklemiyor mu gümrükte?

• quote:

Orijinalden alıntı: LimitedEdition

Özel konfigürasyonlu m2 macbook air alıp kargo bekleyen var mı? Söylediklerinden ve beklediğimden çok çok erken kargoya verdiler (24'ünde aldım 30'unda kargoya verdiler). Kargo hemen Köln'e gitti ancak kaldı, üstelik salı günü teslim edeceğiz yazıyor. Köln'den yarın gelse bile uzun bir süre beklemiyor mu gümrükte?

Gümrükte bekleme süresi genelde çok uzun sürmüyor hocam. Genel olarak söylenen günden en geç 1-2 günde teslim oluyor bir aksilik olmazsa.

• Ürün bu sabah İstanbul’a geldi hocam. Teslim tarihi hem apple hem de ups sistemlerinden kayboldu. Gümrükleme devam ediyor yazıyor.

Edit: Belki benzer süreçteki birine fikir verir. Ürünün teslim günü bugündü ancak teslim edilmedi. UPS sisteminde gümrükleme devam ediyor; apple sisteminde ise teslimat için yola çıktı dedi. Aynı zamanda sabah sms geldi ürünün teslim gününün bugün olduğuna dair. Apple ile görüştüm sms'in otomatik olduğunu, dikkate almamam gerektiğini, ürünün gümrükte olduğunu ve ayın 15'ine kadar sürecin devam edebileceğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimitedEdition -- 6 Eylül 2022; 19:38:48 >
  • Ön sipariş tarihi 16 Eylül 14 serisi için eğer talep olursa yine buradan sipariş durumlarının takibini ve sürelerini derleyip yayınlarım. Sipariş takiplerinizi buradan belirtirsiniz.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• bu sene bu konuda olacak mıyız bakalım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: TAGRNT

bu sene bu konuda olacak mıyız bakalım:)
    Muhtemelen geçen seneki yoğunluğu bulamayacağız gibi duruyor. Şahsen ben almayacağım muhtemelen ama sipariş takibine yardımcı olmak için konuda olacağım.

• Beklemedeyiz.

• Orjinal kılıf dışında en hızlı kılıfı hangi bilindik marka getirir acaba. Bu sene orjinal kılıf aldım beğenmedim. SÜrekli koşelerden çıkıyor

• Amerika sitesinde 14 plus'lar için 7 Ekim teslim, 14 Pro lar için 4-5 hafta teslim diye yazıyor neredeyse tüm versiyonlarında aynı. Acaba 16 sındaki ön sipariş te 23 Eylül de teslim yerine 4-5 hafta sonrası için mi teslim olur ? Forumu okudum geçen sene 1 ayda ulaşan arkadaşlarımızda olmuş fakat 1 haftada gelen var mıydı sipariş onu göremedim :) Eğer öyleyse ön sipariş yerine gürgençler troy gibi yerlerden direk 23 ünde almak mantıklı oluyor. Tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim selamlar

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.