Spigen hem kendi sitesinde hem de hepsiburada da sipariş almaya başlamış hepsiburada daki ler için 21 Eylül Çarşamba kargoya verilir diyor. Yanlız spigende baya pahalılanmış 380 aldığımız tough armorlar 800 lerde :) |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (258. sayfa)
-
-
hayır o iş öyle değil. abd siparişlerinde ekim ayına uzamasının sebebi aşırı yoğun talep. ön sipariş açılır açılmaz sipariş verenler 16'sında teslim alabilecek. ben de burada hem 12 hem 13 pro'yu ön siparişle aldım apple'dan 1 hafta sonrw geldi. bu sene de türkiye'de çok yoğun talep olmayacağını düşünürsek 1 hafta sonrw 23'ünde elimizde olacak aletler. geçen sene covidden dolayı üretimde ciddi sıkıntılar vardı ve türkiyeye ciddi az stok gelmişti. sipariş vermekte geç kalanlar çok beklemek zorunda kaldı,yoksa ilk sipariş verenler 1 hafta sonra alabildi. demem o ki elinizi çabuk tutarsanız 23'ünde elinizde olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aria26 -- 11 Eylül 2022; 19:24:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkür ederim. Durum böyle ise Apple açar açmaz sipariş geçeceğim :). Apple dışında Mersin Gürgençler ile görüştüm. Bize cihaz Ekim sonunda ancak gelir dedi o yüzden bende bu sene Apple dan ön sipariş vereceğim :)
-
• 16 Eylül 00:00'da ön siparişe açılıyor.
• 23 Eylül'de teslim edilecek şekilde 21-22 Eylül'de kargoya veriliyor.
Türkiye'de süreç bu şekilde ilerleyecek değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam
Mediamarkt' tan sipariş vereceğim. İnşallah 16 Eylül 00:00'da ön siparişi açarlar siteleri üzerinden.
-
Hepsiburada, Amazon gibi siteler 14 için sayfa oluşturmuş. Muhtemelen bir çok yerde ön sipariş aynı anda açılacak.quote:
Orijinalden alıntı: Durotan35Mediamarkt' tan sipariş vereceğim. İnşallah 16 Eylül 00:00'da ön siparişi açarlar siteleri üzerinden.
Umarım geçen sene gibi ön sipariş verip 3 ay bekletmezler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet, artık buralar biraz canlanmaya başlar sanırım. Alan herkese hayırlı olsun, alacakların da gönlüne göre olsun.
Amazona gelsin de alayım diye bekliyorum, 13 ve öncesi serileri amazon satıyor, 14 pro max thin kılıf oraya gelse anında alacağım :D
-
-
sipariş verdiniz mi hocam
Yok hocam bu sene muhtemelen sipariş vereceğim. Bu sene yurtiçi alan arkadaşta az olacak gibi duruyor. Siz alıyor musunuz hocam ?quote:
Orijinalden alıntı: TAGRNT
sipariş verdiniz mi hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 16 Eylül 2022; 17:42:7 >
yok hocam aradaki fiyat farkı fazla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 16 Eylül 2022; 20:41:21 >
Apple store teslimat süreleri 16.09.2022
14 için tüm ürünler 4-6 iş günü içinde teslimat süresi gözüküyor.
14 Plus şu an için mevcut değil.
14 Pro Modeli 128gb ve 256gb 6-7 hafta teslimat süresi
14 Pro Modeli 512gb ve 1tb 4-6 iş günü teslimat süresi
Derin mor renginden tüm depolama alanı türlerinde 6-7 hafta teslimat süresi
14 Pro Max için tüm ürünlerin süresi 6-7 hafta teslimat süresi
Bazı renklerin 1tb olan versiyonları 1-2 hafta veya 3-4 hafta teslimat süresi
Hepsiburada tüm ürünler için en geç 23 Eylül kargo gösteriyor fakat daha önceleri sarkma durumları oldu.
Teknosa ve Vatan Pro Max için sadece birkaç seçenek ve renk için ön sipariş alıyor.
Amazon hala en çok pro ve pro max ön sipariş verilebilen satıcı. Bazı depolama ve renk seçenekler onda da bitmiş durumda.
Diğer mağazalara bakıldığında 14 modeli için stok sorunu çok fazla yaşanmayacağı, pro modelinde belki normale göre bazı depolama ve renk seçeneklerinde gecikmeler olabilir. Şu an talep olarak Pro max modeli bazı renk seçenekleri fiziki mağazalarda dahi bulunamayabilir.
Sipariş veren arkadaşlar nereden ve ne zaman sipariş verdiklerini, sipariş durumlarını, fiziki mağaza bilgilerini buradan paylaşabilir. Eğer stok ile ilgili sorun olursa bu sene içinde takip için bilgilendirme mesajları oluştururuz.
-
Harbi harbi 100 lük 4 deste parayi masaya vurup alan varmi.? Yada 20 lik 20 deste parayi masaya döküp alan varmi.? Şerefsizim zengin olsam gelirim olsa, 10 liralik 40 deste parayla appleye girişim olurdu cuvalla önlerine döker cihazi alasim geldi ama yoğ:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eşim için aldım bakalım umarım daha kısa sürede gelir
-
Hayırlı olsun hocam. Geçen sene bazı modellerde 3-5 gün erken geldiği oldu.quote:
Orijinalden alıntı: MüteahhitMimareşim için aldım bakalım umarım daha kısa sürede gelir
geçen sene 2-3 hafta geç gelmişti benim umarım yine aynı durum olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X