Anladım evet malesef, şu an mini için stok sorunu yokmuş 1 iş günü içerisinde yenisi gelir dediler aradım. |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (256. sayfa)
-
-
Perşembe günü değişim işlemi başlatıldı. TNT kargo 48 saat içinde gelip alacak denildi hâlâ gelen giden yok. Oncekinde Çarşamba işlemi başlatıp cuma teslim etmiştik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple'dan Airpods alınca iade söz konusu oluyor mu sorgusuz?
-
Kağıt mı giriyor?
Ekran koruyucu var, yine de görebilir miyim alttaki metali hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 11 Ocak 2022; 23:53:1 > -
-
iPhone 13 telefonu kutusundan çıkarır çıkarmaz kendi orjinal kılıfına koydum. Bugün çıkardım ve arkasında kılcal çizik oluşmuş. Bunun mantığını açıklayabilecek birisi var mı? Çıkardığımda toz falan da yoktu kılıfın içinde. İşin ilginç yanı ekranda herhangi bir kılcal çizik görmüyorum ve ekran koruyucu kullanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutudan öyle çıkmıştır büyük ihtimal. Kılıfın çizmesi zor.
-
Çok dikkatli bakmıştım kutudan çıkarınca malum buradaki bazı gönderilerden sonra ama dediğiniz gibi belki de gözümden kaçmıştır. Zaten kılıfı da çıkarma noktasındayım. 😀 Veriyoruz bu kadar parayı hissiyatı için sonra silikon kılıf tutuyoruz. Ölümlü dünya sonuçta.
Yeni gördüm mesajınızı. Evet ekran koruyucu varken bile görünür. Kasa ile ekran arasında çünkü.
Bu arada 1 haftadır TNT kargonun iadeyi almasını bekliyorum. 2 kez Apple ile görüştüm. TNT ulaşamadığını bildirmiş. Arayan soran yok. TNT ile görüşüyorum Apple kaynaklı bizle alakası yok diyor. Saçma sapan ülke de Apple gibi bir firma da saçmalamaya başlamış...
Hocam pasaportun sayfası giriyor yan tarafa. Aynı testi A4 ile denemiştim ama sokamadığım için problem yok sanmıştım.
İade süreci nasıl işliyor? Kaç gün telefonsuz kalıyoruz?
Yeni gelenler yine de açık kasa değil mi?
Teşekkürler.
-
Yarın TNT kargo cihazımı alırsa 3. Cihaz için değişim başlamış olacak. Apple'ı arayıp değişim istediğinizi söylüyorsunuz. İade kodu veriyorlar size. 48 saat içinde TNT kargo sizi arayıp cihazı almak için randevu verecek diyorlar. TNT kargo cihazı sizden alıp Apple'a ulaştırdığında Apple aynı gün kargoyu çıkarıyor. Yine Apple siparişler kısmından takip edebiliyorsunuz. Yalnız yeni gelecek cihazın da sağlam olacağının bir garantisi yok. Zira Apple da artık standartı olmayan bir firma benim gözümde. 2 kez değişim hakkı var. Ben sonuncuyu kullanmış olacağım. Bu da sorunlu gelirse iade edebilirmişim (!)
Hocam iade değişim süreciniz ne durumda sonuçlandımı?
-
Bugün geldi yeni cihaz. Üst kısımda yine var açıklık ama artık bıktım. Bu şekilde kullanacağım
Anladım, benim merak ettiğim sıvı teması olurmu bu açıklıklardan.. Reklamlarda çamura suya kuma heryere batırıp çıkarıyorlar, sonuçta sertifikası da var ama soru işareti oluşuyor..
-
Açıklık yüzünden değişim alıp renk değiştirebilen varmı acaba merak ettim cihazımda açıklık var diye Apple ı aradım teknik bölüm incelemesi lazım getirin dediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır renk değişimi için iade edip tekrar satın almanız gerekli.
Hocam boşa uğraşmayın akıl sağlınızı bozarsınız. Bizzat ben de yaşadım hatta gisip mağazada 3 tane cihaz açtırdım 3'ü de aynı şekilde ahize kısmı açıktı. Çalışanlar normal olarak görüyorlar.
Ben bu gün destek ile görüştüm , açıklığın su ve toz a karşı direnci azalatacağını ve sorun oluşturabileceğini söyledi ve bir an önce teknik ekip in incelemesini gerektiğini söyledi ( bende telefon teknik servisinde çalışıyorum bilmiyormuş gibi konuşuyorum ama tabikide etkiler )
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X