Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefon bu gün geldi ups tak diye getirdi takip bilgisinde hala yolda gözüküyor. kasa açıklığı yok. sarı ekran var mı emin değilim karşılaştıracak başka iphone yok çevrede ama benim gözüme bi tuhaflık gözükmedi.

• SKYLINE kullanıcısına yanıt
    Benimde 16 Aralık siprişim bugün gönderildi sipariş sayfasında 3 Ocak teslim görünüyo fakat ups sayfasında 31 Aralıkta teslim edilecek bildirimi var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 17 aralik 13 pm grafit 128 gb siparisim gonderildi statusune gecmis. Teslim tarihi 4 ocak gozukuyor, yarin kargolar calismaz heralde en iyi ihtimal pazartesi gelir diye dusunuyorum.

• 16 aralık siparişim kargoya verildi 11 ocak teslim edilecek diyor istanbula şaka gibi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dun gonderildi olmustu siparisim, bugun teslim ettiler ogleden once, ups baya bir hizlanmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xraited X kullanıcısına yanıt
    Tarihe cok dikkat etmeyin hocam o kadarda olur mu, dagitim merkezinden kargocu arkadas yuruyerek gelse yine o kadar surmez

• T®an©e Addi©T kullanıcısına yanıt
    gidip kendimiz alabiliyor muyuz peki

• Valla hocam eski zaman olacak, 2016 yılıydı 7 yi almıştım. Sipariş kargoya verilmişti vs. ancak haftasonuna denk gelmişti, şehir dışına çıkacaktım 1 haftalığına o yüzden kendim gidip almıştım. Nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum ama Ankarada şubesinden bile değil kazan yolu üzeriydi yanlış hatırlamıyorsam direk ana merkezinden almıştım  

Pazartesi gelir diye düşünüyorum, en kötü ihtimal yakın ise şubesi dağıtıma çıkarılmamasını talep eder gider kendiniz alabilirsiniz bence.

• evet hocam appledan talep etmemiz gerekiyormus uğraştırıcı olduğunu düşünerek vazgectmim pazartesiyi bekliyicem

• Dün gönderilen 13PM an itibariyle ulastı konum Ankara

• Resmen konya ups kafasına göre getirmiyor

• 16 aralik tarihli siparisi Bugun aldim. Bu konuda kapanmis oldu.

• _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt

Bana da bu sabah 9'da teslim edildi. İlk kez böyle erken bir saatte kargo aldım çok iyi oldu.

Ekran açıklığı şükür çıkmadı. Ekranda çok dert etmeyeceğim hafif bir sarılık var gibi ama iade etmeyeceğim.

• SKYLINE kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sevindim sorun cıkmadıgına.
    Ben açamadım paketi heniz :)
    Şehir dısındayım

• 17 aralık apple dan vermiş olduğum siparişi iptal edip dün teknosa dan 13 pro max 256gb sierra mavi telefonumu aldım. kasa açıklığına nasıl bakabiliriz, sarı ekranı şimdi 12 pro max cihazımla karşılaştıracağım.

edit; sorun yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunlab -- 31 Aralık 2021; 23:41:11 >
  • tunlab T kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız hayırlı olsun. 2 gün önce sipariş verip teslim alanlar var apple Türkiye tam bir rezalet gerçekten.

• xraited X kullanıcısına yanıt

hocam aslında apple telefonu yolladı da ben 12 taksit aldım diye iptal ettim.

• tunlab T kullanıcısına yanıt
    Bugün kargolanmasaydı ben de sizin gibi yapacaktım kartımın limitini de arttırdım bugün, hissettiler galiba bakalım p.tesi gelecek mi

• _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt

Size de şimdiden hayırlı olsun, inşallah hiçbir sorun çıkmaz da güle güle kullanırsınız hocam :)

• Provizyondan ne zaman düşer bu iptal tutarları. 3 gündür hala bekliyor. Renk ve kapasite değişimi yüzünden 50.000 TL limitim blokeli kaldı Akbank da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.