Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
92
Favori
305.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayıın 16 snda verdiğim, 12 ocakta teslimat görünen pro gönderime hazırlanıyora sonunda geldi. Ne demek bu ? Kargoya çıkarmı yarın ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt

Malesef hocam o süreç de biraz zaman alıyor.

• lucky62 kullanıcısına yanıt
    Kaç gün ?

• Yani şu an stok durumu nasıl bilmiyorum ama benim 1.5 2 hafta kadar sürmüştü o süreç.

2 aralıkta sipariş verip 21 aralıkta almıştım telefonu. Yanlış hatırlamıyorsam ayın 12 si gibi gönderime hazırlanıyor olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky62 -- 29 Aralık 2021; 19:14:17 >
  • dün 13promax beyaz siparişi verdik bugün gönderime hazırlanıyor durumuna geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripleseven -- 29 Aralık 2021; 19:22:29 >
  • lucky62 kullanıcısına yanıt

yapmaya bende yarın verirler diyordum. neyse teşekkür ederim.

• Benimde 16 Aralık 13 PM siparişim gönderime hazırlanıyora geçmiş.

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Şimdi gönderime hazırlanıyora geçmiş hocam, haftaya gelse bari. Şanssızım zaten orası ayrı :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gençler herkesinki gönderime hazırlanıyora gecmis demekki stoklar var 2 güne gönderirler haftaya teslim alırız

• Arkadaşlar sabah verilen kargomu kargo takibine bastığımda hata veriyor görünmüyor. Ups geç mi güncelliyor sistemi?

• Şimdi baktım benimde 17 aralık 13 pm grafit siparişim gönderime hazırlanıyor a geçmiş, ancak halen tarih aralığı gözüküyor 10-17 ocak şeklinde, gönderime hazırlanıyor ibaresi gözüken arkadaşlarda da aynı mıdır?

• T®an©e Addi©T kullanıcısına yanıt
    Teslim tarihim 17 24 ocak o değişmedi bende

• MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam. Ben daha takibi göremeden telefon elime ulaşmıştı.

• xraited X kullanıcısına yanıt

Daha önceki arkadaşların tecrübelerinden anlaşılan zaten bu süreçte kargoya verilmesi en az 4-5 günü buluyor sanırım.

Biz beklemeye devam edelim en iyisi, sağlam düzgün gelsinde geç gelsin çokta önemli değil bence.

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Renkten dolayı olabilir yüklü bir grafit gelmiş galiba. Teknosa ve turkcellde de grafit stokta var. Benim değişim cihazı işleniyor hala. Geçen hafta çarşamba vermiştim. Sierra blue. Ne rezillik yaşadık bu iphoneda. 23 kasımda ilk siparişi vermiştim daha kullanmak nasip olmadı. Bir de gelen yine sarı ekran olsa artık küfrederim bol bol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T®an©e Addi©T kullanıcısına yanıt
    En erken haftaya gelir sıkıntısız gelsin yeter ki hocam

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

Benim telefon daha Apple a bile ulaşmadı hocam. Sipariş tarihim 2 aralık güya 21 inde geldi 22 sinde geri gönderdim benden 2 hafta sonra sipariş verenlerle aynı anda geri alacağım sanırım. 1 aydan fazla sürmüş olacak yani telefonu kullanma sürem ki o da düzgün bir cihaz gelirse...

• merhaba arkadaşlar benim iphone 13 pro max siparişimde gönderime hazırlanıyor kısmına geçmiş, ama bir önceki siparişinde kargo yaklaşık 15 gün ups şubesinde kaldı sonunda apple ı arayarak kendim almak istedim (evet kafanıza göre gidip alamıyorsunuz birde apple dan dosya açtırıp gidip almak gerekiyormuş) saçmalıklar saçması bir sistem apple ın amazon’dan ders alsalar keşke, bu arada aldığım kılıf 3 gündür şubede bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 aralık 13pro 256 sierra blue siparişim bu gün aniden "gönderildi" durumuna geçti. bakalım yılbaşına kadar getirecek mi ups. şu an bi takip bilgisi yok sistemde upsden sorgulatınca çıkmıyor.

• 17 aralık pm SİERRA BLUE da hiç hareket yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.