Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
93
Favori
305.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü satın aldıktan sonra değişime göndermek için belirli bir süre sınırı var mı? Ben cihazı 16 Aralık tarihinde teslim aldım, cihazda sarı ekran problemi konusunda şüpheliydim ancak dün muadil bir cihazla karşılaştırma fırsatım oldu, bulunduğum bölgede teknoloji mağazası dahi yok, genel merkezi aradığımda beni ısrarla servise yönlendiriyor değişim programı başlatmak için ne yapmam gerekiyor şaştım kaldım 😒

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ByCod3R kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma yaparken gerekli ayarlar kapalı mıydı. Sarılık ne derece. Aynı birçok cihaz bile birbirini tutmuyor zaten. Gelen değişim cihazları daha sorunlu olabiliyor.

• fantome63 F kullanıcısına yanıt
    Hocam true ton ve night shift kapalı, oto parlaklık kapalı her iki cihazda da sarılık anlamında bendeki cihaz açık net şekilde sarı olduğu belli oluyor, zaten true ton açtığımda ekran sapsarı, gözleri rahatsız etmeyecek derecede olsa bu şekilde kullanmayı düşünürdüm, gelecek cihazda nasıl sorunlar olacak onu da kestirmek zor mecburen risk alacağım.

• ByCod3R kullanıcısına yanıt
    Teslim tarihinden itibaren 14 gün koşulsuz iade/değişim hakkınız var. Israrla değişim istiyorum derseniz yapacaklardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişi güncellenen yada teslim alan arkadaşlar var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sertay_a kullanıcısına yanıt

Hocam işleniyor kısmından gönderime hazırlanıyor kısmına ne kadar sürede geçti ve o süreçten gönderildi kısmına ne kadarlık bir süreç geçti?

Benimde 17 aralık 13 pm 128 gb grafit teslim süreci 10-17 ocak arası olarak gözüküyor, daha önceki mesajlardan ortalama teslim sürenin 20-25 gün aralığında olduğu söyleniyordu.

Yeni yıl öncesinde teslim alabilseydim iyi olurdu, kendi paramla kendime yeni yıl hediyesi gibi olurduTüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

Bu arada cihazınız umarım sorunsuz gelir. Güle güle kullanın.

• T®an©e Addi©T kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam, ben siparişi 9 aralıkta verdim bu sabah mesaj geldi siparişiniz gönderildi diye, arada hazırlanıyor kısmı hiç olmadı yada ben görmedim (muhtemel c.tesi pazar olmuş olabilir cuma günü yoktu çünkü) normal teslimat 4 ocak görünüyordu şimdi 29 aralık görünüyor.

• Apple’dan aldığım 13 Pro Max Sierra Blue - 128 gb cihazı 22500’e vereceğim düşünen olursa dm atabilir. Ürün hiç açılmadı sıfır kapalı kutu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazını yeni alıp bu kasa açıklığı problemi olan var mı ? Yani yeni gelen stoklarda da bu problem bulunuyor mu ?

• Sipariş tarihi 24 Kasım öncesi olup cihazını almayan kaldı mı?

• Merhaba, farklı bir başlıkta da yazmıştım ama burada da yazayım :)

Dükkanımda da görüleceği üzere Apple.com’dan sipariş ettiğimiz iPhone 13 128 GB kapalı kutu halinde siteden daha uygun fiyata satılıktır. İlgilenenlerle görüşebiliriz.

• Bu apple cidden şımartılmış bizim ülkede. 23 Kasımda sipariş verdik gecen hafta geldi sarı ekran olarak gönderdik vs önemli değil de tüm sitelere biz sipariş beklerken dönem dönem stok geldi. Şimdi dahi birçok sitede stok var. Ya kardeşim stoğun yoksa satış yapma milleti 1 ay bekletip parasını bağla sonra sitelere stok ver. Pes doğrusu. Bak samsunga elinde olmayınca 'gelince haber ver' butonu eklemiş. Stok takibi diye sayfa açılmış 250 sayfa yazı yazılmış ben dahil biz şımartıyoruz galiba bu firmayı 🤔

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

Aynen öyle sağda solda solda sürekli apple övünce apple desteğini övünce böyle oluyor. Daha sipariş bile oluşturamayan firma nasıl benim ekranım kırılınca bana destek sağlayacak? Steve jobsun zamanında attığı atılımların ekmeğini yiyen bir firma. Android tarafına 20-30 tane firma girmeseydi, 2 aya bir telefon çıkarıcaz dertleri olmasaydı şimdiye çoktan apple batmıştı bence.

İşin bir de öteki yüzü var madem böyle o zaman siparişi iptal edip android alın diyecekler. İşte firmaya özgüveni veren de bu. Bu kadar prestij, stabilite ve kalite sunan başka firma yok ne yazık ki. Burada prestij kısmı çok önemli bizim gibi ülkelerde iphone u olmayını adam yerine koymuyorlar üzülerek söylüyoruım. Yani bana göre 25bin tl verip hem iadeyle uğraşmak hem de 2 ay telefonu beklemek direkt ahmaklık. Kimse iş miş demesin iş seni 2 ay boyunca beklemez zaten. Ama alınca toplumun gözünde prestij sahibi oluyorsun.

• veysel kullanıcısına yanıt

hocam tam aradığım renk ve model ben alabilirim

• 11-12-13 Aralık 13 Pro siparişi gelen veya kargolanan var mı?

• 17 aralik 128gb 13p siparisimde hala bir degisiklik yok, anlasilan dedigi tarihlerde gelicek.

• Eowina E kullanıcısına yanıt
    Hocam ne ettiniz iphonu olmayani adam yerine koymuyorlar ne demek. Ben sadece firma şımartılmış ve haksız bir şekilde pozitif bir ayrımcılık yapılıyor demek istedim. İphone ülkede bu kadar tutuyorsa ekseriyetle büyük çoğunluğu 2inci el değeri içindir. Benim geçme isteğim sadece evde bir apple ekosistemi var o kadar. Yoksa iphonun veripte samsungun vermediği çok da bir şey yok. Tersi çok ama.

• Eowina E kullanıcısına yanıt

valla ben iş için alıyorum :D yoksa net samsung candır "benim için" Yarın bir gün zaten almak zorunda kalacaktım iphone, fiyatların da ne olacağı da belli değil cağnım ülkemizde. Aldığım fiyat en uygun fiyattır, bugün almazsam daha da alamam diye aldım. Ha içime siniyor mu zerre sinmiyor hatta prestiji geç her sorana da gömüyorum hiç acımam. Yanii kısacası evet bu telefonu bizim toplumun çoğunluğu prestij için alıyor ama öyle bir gayesi olmayan insanlara kesinlikle önermem apple ki kendime bile yıllarca önermedim halen de önermiyorumTüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• lucky62 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum size. Iphone ile prestijin ayni cümlede kurulduğu tek ülke de biziz galiba. Iphonun da kendine göre bir keyfi var kabul ediyorum lakin kullanışlılık olarak android dünyası daha tatminkar. Kamera,uygulama stabilitesi ve uzun ömürlülük konularında iphonu elimdeki s21den daha iyi gördüm.

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.