< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (243. sayfa)
-
-
iphone 13 ü 10-13 aralıkta sipariş veren arkadaşlar çoğunluğuna eline ulaşmış 13-16 aralık sipariş veren arkadaslardan eline ulasan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar diger gruba da yazdım da. Bilginiz var mi bu troy veya teknosa değişim kampanyalarindan. Ozellikle troy çok iyi fiyat verdi benim s21 telefona, güvenilir mi bilginiz var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Troy, Apple Yetkili bir satici firma. Sorun yasatacagini dusunmuyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
128 ve 256 13 pro max sierra blue arıyorum bilen gören varmı, apple dan sipariş verdim ama 1 ay gün veriyor iptal edicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişim kampanyalarında android telefon alıyorlar mı? Bir de şu an bu değişim kampanyası sadece troy'da mı var, yoksa gürgençler de bu kampanyayı uyguluyor mu?
-
Troy ve teknosada gördüm kontrol edin siz de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pozitif teknolojide vardi ama istediginiz renk var mi bilmiyorum
redditHelp! I just bought an iPhone at the Apple Store in London and this was in the box.https://www.reddit.com/r/iphonehelp/comments/rjjm5s/help_i_just_bought_an_iphone_at_the_apple_store
Adam apple storedan almış içinden oyun hamuru çıkmış. Muhtemelen bir öncekinin iade ettiği telefon (ve tabi içinden çaldığı) Komedi.
Burda da bir kaç tane vaka olduğuna göre; Apple artık iade edilmiş ürünleri yeniden satışa koyuyor gibi görünüyor. Bunlar eskiden değişim cihazı olarak kullanılırdı.
-
-
Hocam yok öyle bir şey, 6502 sayılı kanun var arkanızda. Sorunsuz ürün gelene kadar değiştirmek zorundalar.
256 grafit max var kapalı. 512 de aldım. Bunu iade edeceğim. İsterseniz size vereyim aldığım paraya. 2.zamdan önce amazondan almıştım. Henüz geldi.
Altını ve yanları da kontrol edin. Işık altında...
-
Kurulum bitsin bakacam birazdan
Vay bee rezilliğe bak hocam. Zaten Apple üretimi düşürdüğünü söyledi ve Amerika'da iphone 13 satışları felaket şekilde düşmüş millet soğuduğundan. Ne olur ne olmaz kuryenin önünde açıp böyle bir durumda tutanak tutturmak lazım ama ürünü öyle bir bırakıp kaçıyorlar ki sırf kargo firması zan altına girmemek için. En güzeli gidip kargo şubesinden alıp ürünü kontrolünü yapmak yoksa ispat da edemezsin.
-
Bugün teslim edildi. Kasa açıklığı yok. Ofiste ip11 , x , 12 olanlarla kıyasladım sarı ekran problemi yok.
-
13-14 aralikta alanlar siparişlerini almaya başadılar siz de bir güncelleme var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar değişim süreci ile ilgili PM yoluyla yardımcı olabilecek kimse var mı acaba? Süreç nasıl işliyor nereden başlamam gerekiyor, sarı ekran oldukça rahatsız etmeye başladı, kullanım zevkim kırıldı ekrana baktıkça.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X