|
Tüm Apple ürünlerine bir zam daha geldi: 40 bin TL'yi geçen iPhone var

-
-
Bu saatten sonra iPhone alınmaz. Önceden "zengin" diye tabir ettiğimiz kişiler alıyordu. Artık gerçekten zengin insanlar alacak.
NOT: 10 yıldır iPhone kullanan birisi olarak yazıyorum bunları.
-
Ahahahaahahhahaahha
Durmak yok yola devam !!!!!!!
Bizim neyimize iyi teknolojik aletler, gidin bir pazarından 15 yıllık kim bilir kimden çalınmış ya da hangi yoksulun satmak zorunda kaldığı telefonu alın. Gün gelecek çalınmış kıyafet alacaksınız aynı yerden.
-
Valla az bile ben çok mutluyum hahahahaha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tam zamanında almışım...büyük ihtimalle bir zam daha gelir...ne de olsa kimse ekonomiden anlamıyor.
-
Artık dayılar çıkar telefonunu derse çıkarmayın, kapıp kaçabilirler ha. Altın oldu hepsi. Dayılar geleceği görmüş. 2021 yılında telefon sahibi olmayı lüks görüyorlardı, harbiden lüks oldu. Boşuna insanlar hak ettiği gibi yönetilir denmiyor.
-
Yasaklansın yabancı ürünler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MÜSTEHAKKKKKKKK
Telefonunu çıkar diyen dayılar mutsuz :(
Halen umut var sarı sitede fiyatı güncellemeyen birinden alabilirsin 😅😅
Amasının anı artık yaa
Çıktığında öğrenci indirimiyle 5300 liraya alınabilen ipad mini 6 şuan 10binin üzerinde..
Asgari ücret %50 arttı hülolololo diye sevinen beyinsiz, al arttı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 18 Aralık 2021; 9:55:50 >
Vestel al, diskavri al.
Türkiye’de satış yapmasının bir anlamı yok çektirsin gitsin. Zaten alacak olan adam yurtdışından getirtiyor
Kardeşim askeri ücret 4250 oldu ya? Bir şeyden de şikayet etmeyin. Aypon yerine redmi not 9 kullanın. Aynı işi görecek
sabah kalkınca alırım dedim apple watch rezil olduk. siyah alacaktım yeşil aldım buldum da. göndermeyeceklerdir ama.
-
Emeği geçen herkesin ALLAH belasını versin..
-
Yıllardır imkanım olduğu halde ucuz telefon kullanıyorum, yanımda iphone kullananlar şu olmuyor bu olmuyor diye ağlarken cayır cayır her işimi görüyor o iphone'un 10da 1i fiyatta bile olmayan cihaz! Bir telefona 5bin dahi vermem, 2bini geçen telefonu alan da şov meraklısıdır, 30 yıllık teknoloji uzmanı olarak yazıyorum bunları.. Ayrıca Apple gibi aç gözlü bir firmaya para kaptırmam, tıpkı Ps5 alıp Sony aç gözlüsüne para kaptırmadığım gibi, neymiş Returnal varmış oynamak lazımmış Series S'i satıp üzerine 6 bin tl ekleyip, sağol almıyım!
-
Dün aynısını düşünüyordum kredi kartını ödeyip alayım hemen dedim zam geldi
Apple'ın satın alabileceğimiz tek ürünü temizleme bezi olur herhalde.
Beni ilgilendirmez artık bu ülkede böyle biatci kafa olduğu sürece sadece iPhone değil teknoloji hayatımızdan kalkar kalksın zaten bize müstahak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Artık dayılar çıkar telefonunu derse çıkarmayın, kapıp kaçabilirler ha. Altın oldu hepsi. Dayılar geleceği görmüş. 2021 yılında telefon sahibi olmayı lüks görüyorlardı, harbiden lüks oldu. Boşuna insanlar hak ettiği gibi yönetilir denmiyor.
|
Bu saatten sonra iPhone alınmaz. Önceden "zengin" diye tabir ettiğimiz kişiler alıyordu. Artık gerçekten zengin insanlar alacak.
NOT: 10 yıldır iPhone kullanan birisi olarak yazıyorum bunları. |
:) doların 17 olmasının hiç mi suçu yok
|
Ayrıca bakıyorum da hala Apple’a ya da tüketicilere laf söyleyen var. Oğlum sizden bir bok olmaz gerçekten boşa forumlarda falan takılmayın. Siz tam hükümetin arzu ettiği insan profilisiniz. Teknoloji forumu falan sizin neyinize.
|
Hala markaları suçlayanlar siz akıllanmazsınız. Sorunun temeli olan yanlış ekonomi politikasını eleştirmezsiniz gelmişsiniz burada Apple aç gözlü fırsatçı yazıyorsunuz. Sizin gibi aptallara her şey müstahak ya. |
Bu kadar cari açık meraklısıysanız, pirinci, patatesi, mercimeği, sığırı ithal etmeyecektiniz. 2 yıla kadar angus ithal ettik diye övünen de sizler değil miydiniz cari açık o zaman olmuyor muydu ?? Şeker fabrikalarını amerikaya verip yıllık bir kota koyup kalanı ithal ederken cari açık olmuyor muydu ? Bırakın bu işleri. Doları arttırarak cari açık azaltmaya çalışmak beceriksiz üretemeyen yönetemeyen insanların işidir. Ülke uçuruma doğru gidiyor. Bugün teknolojiye yansıdı yarın şimdiki yansıyanın kat kat fazlasını temel ihtiyaçlarda da göreceksiniz. Bunu anlayabilmek bu kadar zor olmamalı. Ülkede A'dan Z'ye kadar dövize bağlı olmadan olan bişe yok. Herhangi bir şey yok. Em ufak bir şey yok. Ben bir firmanın satın alma mühendisiyim. Silgisinden hammaddesine kadar alıyorum ve biliyorum. |
Amasının anı artık yaa
Çıktığında öğrenci indirimiyle 5300 liraya alınabilen ipad mini 6 şuan 10binin üzerinde.. Asgari ücret %50 arttı hülolololo diye sevinen beyinsiz, al arttı.. |
nasılda muhteşem bir insan. tek akıllı ülkedeki.
|
He şöyle , Zengin fakir belli olsun. Ne o öyle, herkesin elinde İphone, olmaz ki ya. Şu ucuz telefonları da 10 000 yap. İyice belli olsun. Çok yaşa Reis, arkandayız, bırakmayız. |
Benzer içerikler
- video boyutu küçültme
- office 2024
- biyografi sözleri
- spotify ne kadar internet yer
- instagram takip etmeyenler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X