Şimdi Ara

Tüm Apple ürünlerine bir zam daha geldi: 40 bin TL'yi geçen iPhone var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
3
Favori
18.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman alıcısı vardır. Bizim insanlar protesto etmesini bilmez. Yazar çizer sonra yine gider alır.

• Dj_Mami kullanıcısına yanıt
    :) doların 17 olmasının hiç mi suçu yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel fiyat 👍

Apple mı aç gözlü bi mi fakiriz. 1000 dolar olan telefon. Amerikalı nerdeyse maaşıyla 2 adet alıyor. Pahalı mı şimdi bu. ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aynen katılıyorum.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

Aslında enteresan gelecek belki ama benim çevremde aslında fakir diye tabir edebileceğimiz kişiler iphone kullanıyordu. Kat kat zenginlere baktığımda galaxy görüyorum.

• Başkanlık sistemi hepimizi uçuruyor. Hissediyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 18 Aralık 2021; 10:21:27 >

Lol . 2 bine telefon mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 18 Aralık 2021; 10:26:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2000 de fazla kardeş 3310 kullan bence sen.

• samsung varken apple almak saçmalıktı zaten, 3000 mah batarya akşama kadar yetmiyordu iphone 13 de. Samsung 3 bin liralik cihazlarinda bile 5000 mah batarya var ve 3 gün gidiyor şu an.

He ya 2 bin liralık (120 dolar) telefon ile her şeyi yapabiliyorsundur kesin. Millet senin gördüğünü nasıl göremiyor inanılmaz yahu. Ne müthiş adamlar var.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Neyi protesto edeceksiniz apple mı ?

• VS18 kullanıcısına yanıt

Valla hocam, yeşili eski fiyattan aldım ama bence onu da iptal edecek. gece yarısı rengini düşünüyordum. yeşil 2. rengimdi ama yine zamdan sonra kabul edilebilir.

• Ayrıca bakıyorum da hala Apple’a ya da tüketicilere laf söyleyen var. Oğlum sizden bir bok olmaz gerçekten boşa forumlarda falan takılmayın. Siz tam hükümetin arzu ettiği insan profilisiniz. Teknoloji forumu falan sizin neyinize.

• Dayilar hakli cikti :D

• uçuyyyyoooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• formgonder2055 kullanıcısına yanıt
    tamam ya artık böyle şeylere gerek yok. kimse alamıcak zaten. kıskanılacak bir durum yok ortada. sal kendini.

Sen 6000 tl ekliyorsun yurtdışında Hank 100 dolar ekliyor. Dünyanın en çok satan telefon modeli pahalı olsa kimse alamaz zaten nasıl bu kadar çok satıyor madem. Adı üstünde bunlar flagship model samsung da aynı fiyattan üretiyor tabi daha ucuza da var ama kamerası, işlemcisi, ekranı ve cihaz kalitesi gibi özelliklerden feragat ediyorsun. Yurtdışında bu fark sadece 500 dolar ve 5 sene götürecek bir cihaz. 1 yılda 30 bin dolar kazanan bir işçi bile çoook rahat alıyor.

• Bu millete az bile dicem de. zaten malum kitlenin iphone ile teknoloji ile işi yok.

• lightning70 L kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra dumanla haberleşiriz diyecem kömür fiyatları da uçuk durumda,en iyisi haberleşmeyelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.