Şimdi Ara

TÜM BÖLÜMLER 2024 SIRALAMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yazılım bölümlerinden kaçış ve ultra pahalı vakıf üniversiteleri birleşince fantastik sonuçlar ortaya çıkmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

Tam burslularda bile çok sert düşüşler var mesela Bilgi tam burslu 11500'den 25k'ya düşmüş, bunlar daha gerçekçi sıralamalar bu okullar için.

YTÜ, hacettepe bilgisayarın 20k olduğu dönemlere benzer hareketler görürüz umarım ilerleyen süreçte. Hatta bence eskisinden de kötüye gidecek bilgisayar, çünkü eğitimini almanın diğer mühendislikleri okuyup bu alana kaymaya kıyasla pek bir anlamı kalmadı, ama neyse şimdi linç yemek istemiyorum fazla konuşmayayım.

• ikigai kullanıcısına yanıt

O fiyatları veren yani verebilen insanlar kim incelensin vergiler ödeniyor mu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özyeğinle tobb burslu mühendislik bölümlerinde başbaşaydı. bilgisayar hariç tobb aşırı fark atmış. nasıl olmuş anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armaganbaklaci -- 14 Ağustos 2024; 9:49:7 >
  • Gerçekten son yerleşen kişiyim tüm şansı kullanmışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CS'nin kendisine şaşırdım ama bence iyi de oldu, çok az daha geriler ama onun dışında eskisine döneceğini zannetmiyorum, bilgisayar alanları gün geçtikçe kendi içinde artıyor, 2022de gereksiz bir hype oluşturuldu, sanki herkes yurt dışına gidiyormuş gibi algı yapıldı ama çok şükür o algı söndü de diğerleri gibi düz mühendislik gözüyle bakıldı, ama halen kaliteli okullar kaliteli öğrenci yetiştirmeye devam ediyor, hocalar eğitimine devam ediyor.

Onun dışında İYTE Marmarayı geçmiş, Bahçeşehir inanılmaz geriye düşmüş (neden bilmiyorum), YTÜ o kadar gerilememiş ama TAÜ çakılmış (zaten neden YTÜ varken TAÜ yazılır ki), Yeditepe de düşmüş, ücretli sıralamalar zaten çakılmış, ilginç yani. Muhtemelen itü siber le itü verinin de etkisi çok.

Onun dışında umarım daha fazla ceng türevi bölüm açılmaz, yani sektörde eğer gerçekten büyük bir boşluk yoksa (her ilana 100+ başvuru geliyor?). CS halen güzel bölüm, sıralamalar düştü diye kalitesiz oldu anlamına gelmiyor ama bu kadar gereksiz ön planda kalması iyi değildi. Seven gelsin okusun kardeşim para için gelmeyin sonra vay efendim bilgisayar bitti, bilgisayar bitmedi kardeşim millet sadece cs okuyarak yıllık 500kdolar kazanamayacağını anladı. Bilgisayar yine devam ediyor, bırakın da seven kişi okumaya devam etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Ağustos 2024; 11:14:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tercihdonemi T kullanıcısına yanıt

Vay be

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.