|
TÜM BÖLÜMLER 2024 SIRALAMA
-
-
bizden önce siz konu açmışsınız, çok teşekkürler, bi konuyu uçurabiliriz :)
-
hocam bilgisayar mühendisliği nerde göremedim
-
Arama yerine yazınca çıkıyor -
gördüm sağ ol hoca
-
Bu elektrik elektronik mühendisliği bölümleri uçmuş gitmiş iyi üniversitelerde. Temel mühendisliklere geri dönüyoruz -
Bilgisayar ve endüstri mühendisliğinde bariz erimeler var. Diğer mühendisliklerde de var fakat üniversite - bölüm kırılımı bağlamında var, kimilerinde de tam tersine ciddi yükselmeler var. Bilgisayar ve endüstride tüm üniversitelerde sistematik bir gerilemeden söz edebiliriz.
-
tabanpuanlari.netYKS Bilgisayar Mühendisliği Taban Puanları 2024https://tabanpuanlari.net/yks/bolum/cmpe
bazı ahlaksızlar gibi 2025 ifadesi kullanmıyoruz ona da dikkat edelim lütfen, yıl 2024 de önde çıkmak adına insanları kandıranlardan da uzak duralım.
-
mütevazi bir site tasarımıyla yaptıkları iş o kadar büyük ki. dus sıralamaları da gelse çok güzel olacak, puan yazıyor sadece
-
Sıralama da yazıyor ya
-
yks'den bahsediyorsun sanırım, onu yazdığını gördüm. dus tus taban sıralamasından bahsediyorum.
-
sizin için özellikle son 3 yılı manuel gireceğiz, geçen seneden notumuzu almıştık :)
-
tüm ybs bölümleri gerilemiş. nasıl olur akdeniz ybs mezunu bir arkadaş para bilişimde diyordu.
-
hocam elinize emeğinize sağlık, eğer veri yoksa ben size ulaştırırım seve seve. bir mesaj uzağınızdayım.
-
Up siralamalar doğru girilmiş gerçekten. 173teki arkadaşım sakarya metalurji mühe girmesi imkansız diyorduk girmiş -
arkadaşlar yok atlas kasım ayında güncelleniyor, o zaman net sıralamayı öğreneceğiz bizde ufak da olsa sapma var; geri kalan tüm siteler bizden kopyalıyor zaten :)
-
Hocam ilköğretim matematik sıralamaları 100kdan 250klara çekmiş çoğu mümkün mü bu?
-
hatta çoğu dolmadı bile, Eskişehir mesela dolmadığı için 295k ile kapamış 50 kişilik kontenjana 41 kişi yerleşmiş.
-
Vakıflarda çok feci düşüş var, çakılmışlar resmen.
Koç bilgisayar bile 32900den 77800lere düştüyse
Daha da düşsünler hala yüksek bu sıralamalar o fiyatlara göre, hak ettikleri yere doğru gidiyorlar. Umarım öğrenci bulamazlar çok yakında.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
mütevazi bir site tasarımıyla yaptıkları iş o kadar büyük ki. dus sıralamaları da gelse çok güzel olacak, puan yazıyor sadece |
Benzer içerikler
- tıp okumak zor mu
- notability fiyat
- hazırlığı en zor olan üniversiteler
- müdek hangi ülkelerde geçerli
- bilgi sarmal paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X