Şimdi Ara

TÜM BÖLÜMLER 2024 SIRALAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YKS Bölüm Taban Puanları 2024
    https://tabanpuanlari.net/yks/bolum

Doğru gibi duruyor.

• bizden önce siz konu açmışsınız, çok teşekkürler, bi konuyu uçurabiliriz :)

• tercihdonemi T kullanıcısına yanıt

hocam bilgisayar mühendisliği nerde göremedim

• STEM 6.0 kullanıcısına yanıt
    Arama yerine yazınca çıkıyor
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

gördüm sağ ol hoca

• Bu elektrik elektronik mühendisliği bölümleri uçmuş gitmiş iyi üniversitelerde. Temel mühendisliklere geri dönüyoruz
  • Bilgisayar ve endüstri mühendisliğinde bariz erimeler var. Diğer mühendisliklerde de var fakat üniversite - bölüm kırılımı bağlamında var, kimilerinde de tam tersine ciddi yükselmeler var. Bilgisayar ve endüstride tüm üniversitelerde sistematik bir gerilemeden söz edebiliriz.

• STEM 6.0 kullanıcısına yanıt
    tabanpuanlari.net
    YKS Bilgisayar Mühendisliği Taban Puanları 2024
    https://tabanpuanlari.net/yks/bolum/cmpe

bazı ahlaksızlar gibi 2025 ifadesi kullanmıyoruz ona da dikkat edelim lütfen, yıl 2024 de önde çıkmak adına insanları kandıranlardan da uzak duralım.

• mütevazi bir site tasarımıyla yaptıkları iş o kadar büyük ki. dus sıralamaları da gelse çok güzel olacak, puan yazıyor sadece  

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

Sıralama da yazıyor ya

• ctfinsoz kullanıcısına yanıt

yks'den bahsediyorsun sanırım, onu yazdığını gördüm. dus tus taban sıralamasından bahsediyorum.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

sizin için özellikle son 3 yılı manuel gireceğiz, geçen seneden notumuzu almıştık :)

• tüm ybs bölümleri gerilemiş. nasıl olur akdeniz ybs mezunu bir arkadaş para bilişimde diyordu.

hocam elinize emeğinize sağlık, eğer veri yoksa ben size ulaştırırım seve seve. bir mesaj uzağınızdayım.

• Up siralamalar doğru girilmiş gerçekten. 173teki arkadaşım sakarya metalurji mühe girmesi imkansız diyorduk girmiş
  • arkadaşlar yok atlas kasım ayında güncelleniyor, o zaman net sıralamayı öğreneceğiz bizde ufak da olsa sapma var; geri kalan tüm siteler bizden kopyalıyor zaten :)

Hocam ilköğretim matematik sıralamaları 100kdan 250klara çekmiş çoğu mümkün mü bu?

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

hatta çoğu dolmadı bile, Eskişehir mesela dolmadığı için 295k ile kapamış 50 kişilik kontenjana 41 kişi yerleşmiş.

• Vakıflarda çok feci düşüş var, çakılmışlar resmen.

Koç bilgisayar bile 32900den 77800lere düştüyse  

Daha da düşsünler hala yüksek bu sıralamalar o fiyatlara göre, hak ettikleri yere doğru gidiyorlar. Umarım öğrenci bulamazlar çok yakında.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.