Şimdi Ara

Tüm dosya formatlarını açan Media player?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    .m4a uzantılı dosyayı açıyor ama tutup listeye atınca direk görmüyor."flv,mp4,mp3 vs." formatlarda bunu yapmıyor.
    Hani şöyle düşünün bi klasörün içinde 4 m4a, 7 flv uzantılı dosya var.Ben klasörü sürükleyince sadece flvleri oraya atıyor.
    Windows media player'da tam tersi.flv'leri okumuyor.w8 kullanıyorum yardım lütfen :)

• TheSociaLFume kullanıcısına yanıt
    kmplayer(core cdec yüklemelisin) ve daum potplayer....En iyileridir fakat powerdvd 2012 full olanını bulursan tadından yenmez powerdvd 2012 bir özelliği 3D kendi dönüştürerek size seyrettiriyor fakat dönüştürücü program değildir...Media player Başkalarını arama diyorum tek kelime ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

kmplayer(core cdec yüklemelisin) ve daum potplayer....En iyileridir fakat powerdvd 2012 full olanını bulursan tadından yenmez powerdvd 2012 bir özelliği 3D kendi dönüştürerek size seyrettiriyor fakat dönüştürücü program değildir...Media player Başkalarını arama diyorum tek kelime ile...

Gözlüksüz 3d?
    Daha önceden kullandığım birkaç codec realtek ile uyumsuzdu ve sistemi %80-90 kastırıyordu öyle bi sorunla karşılaşmayız değil mi hocam? Ve denediniz mi "m4a" formatını da sürükleyince direk listede gösteriyor mu?Flv desteği var mı?
  • TheSociaLFume kullanıcısına yanıt
    3D gözlük şart tabi powerdvd denemedim fakat diğerlerinde sıkıntı yok power dvd flvleri direk sürükle bırakla açar.Denendi fakat ekran kartında 3D ve monitöründe 3D destekliyorsa tadından yenmez.Diğer 3D kartonda yada plastık olan biri turkuaz mavisi diğeri kırmızı olan ise sadece insanlar monitöre yapışıyor arka planlar geri plana kaçıyor.
  • vlc player iş görür
  • k-lite codec kullanıyorum, media player classic ile geliyor ve şu ana kadar açamadığı format görmedim.
    alternatif olarak daum potplayer da çok iyidir.
  • tabii ki VLC.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kmplayer ve daumpot playerde ekranı doldurma var diğerlerin de o ekranı doldurmuyor sonuna kadar kmplayer ve daumpot player buna kötü diyen ve söylediklerimi yalanlasın ve ıspatlasın......Power dvd ise tek özelliği ise normal filminizi 3D ye kendi içinde dönüştürüyor bu programda bilgisayarınızda bulunsun yeter.....
  • Ben k lite codec Pack yükle sonra hangi playeri beğeniyorsan onu kullan diyorum.Yüklerken göm playere yüklersen göm ile açamayacağın format kalmamış olur
  • klite codec tabi hepsini açar
  • ibrahimyldrm kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:42:16 >
  • potplayer, kmplayer, vlc bu konuda baya iyiler.
    illa sadece sırf bu özellik için bu 3 playerden birini seç kur deseler sıralamam şöyle olurdu. 1.potplayer 2.kmplayer 3.vlc derdim.
    ha normal plyaer sıralaması yapsam, vlc yi listeyede almam da, şimdi burada sorulan soru ve istenilen özellik noktasında liste bu şekilde oluyo mecburen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.