Şimdi Ara

Tüm Dosyalar Tek bir Exe Haline Nasıl gelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Tüm Dosyalar Tek bir Exe Haline Nasıl gelir ?

bu resimde gördüğünüz dosyaları simge hariç tümü tek bir exe haline getirmek istiyorum ama o getirdiğimz exe kesinlikle editlenmemeli yani nomal bir .exe gibi olmasını istiyorum hepsini toplayıp tek bir exe halinde

bana bu konua yardımcı olurmusunuz çok lazım bir konu bana

ve konuyu nere açacağımı bilmediğim içim yazılım kısmına açtım banada zaten bir yazılım gerek bunun için

yardım edin lütfen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ses87 -- 12 Aralık 2014; 5:35:38 >

• Aspack ve PECompact dene
  • Aspack denedim ama olmadı

pecompatc hiö bir yerde çalışan linkni bulamadım zaten

başka bir uygulamalar var mı bunları tek exe haline getirmem lazım
  • arkadaşlar şimdi tam detaylı bir açılama yapim en iyisi

şimdi bu 4 dosyayı winrar ile exe haline getire biliyoruz tmm güzel buraya kadar ama tekrardan sağ tıklayınca winrar ile aç seçeneği karsımıza geliyor ve içinde ki dosyaları tekrardan çıkartıyoruz ben böyle exe değil de öbür türlü exe yapmak istiyorum

ne bilim exe to exe converter program mı gibi ola bilir salladım tabi böyle bir program yokta

winrar ile exe yapıp o exe sonradan tekrardan bir porgram dan geçirim tam bir exe haline getirmem mümkün mü acaba ?

çok lazım bana bu konu
  • o oluşturulan exe çalışınca ne olacak witchking mi açılacak
  • bu zaten Witch-King oyunun image olan crack dosyaları ben bat dosya komutlarını hazırladım .bat exe yaptım onda bir sorun yok orda Witch-King.exe tıklayınca zaten oyun açılıyor ama yalnız bu paketin tek bir paket olmasını istiyorum winrar ile de tek paket yapa biliyorum ama tekrarında sağ tıklayıp çıkartıla biliyor dosyalar yine ben tek paket halinde normal bir exe yapmak istiyorum tıkladığım gibi çalışacak zaten tüm dosyaları bir exe yapıp zaten Witch-King.exe gösterdikmi sorun kalmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.