Şimdi Ara

Tüm Ekran Kartları için Nvidia RTX Voice (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Output device de ses gelmesi için Hoparlörü seçiyorum, ama arkadan bi rüzgar sesi gibi birşey geliyor, anca remove noise aktif edince o ses gidiyor ama bazı videolarda gereksiz filtreleme de yapıyor bunu nasıl çözeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PieCeSs

Output device de ses gelmesi için Hoparlörü seçiyorum, ama arkadan bi rüzgar sesi gibi birşey geliyor, anca remove noise aktif edince o ses gidiyor ama bazı videolarda gereksiz filtreleme de yapıyor bunu nasıl çözeceğim
    Videolarda kullanılmasını pek tavsiye etmiyorum. Daha çok kayıt ve sesli görüşmelerde çok işe yarayacak bir teknoloji. İletişim dışında kullanılması pek sağlıklı olmayabilir.
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    O sorunu çözdüm de noise ayarını ortaya alıp, tiki kaldırdım artık ses gelmiyor ama bu seferde Geforce experience anında yeniden oynatma kapanıyor, ben açıyorum 1 saniye sonra tekrar geri kapanıyor, çözümü var mı acaba?
  • Ne olduğunu merak edenler için videolu açıklama gtx1080ti da deneyeceğim bakalım olacak mı

https://www.donanimhaber.com/Nvidia-RTX-Voice-inceleme-Yapay-zeka-ile-ses-isleme--121005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 24 Nisan 2020; 2:26:48 >
  • Harika teşekkürler :)
  • interwap kullanıcısına yanıt
    kurulum oldu ama MX150 ile aktif olmadı maalesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

kurulum oldu ama MX150 ile aktif olmadı maalesef :(
    Hata mı veriyor? Herhangi bir hata yok ise: Dediğim gibi kurulumdan RTX olsun olmasın bir kaç ayar yapmanız gerekiyor. Youtube bir ofis sesi açın. RTX Voice uygulamasında çıkış aygıtını saeçin ve arkaplan ses almayı aktif edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 24 Nisan 2020; 11:29:38 >
  • AMD'ye uygun versiyonu da gelir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Paylaşımlar için teşekkürler. Gerçekten çok faydalı bir konu bu benim için. Nvidia bunun bir de Windows açıldığında otomatik olarak arkaplanda açılmasını sağlasa çok daha iyi olur. Bununla ilgili bir ayarla karşılaşmadım.
    Zaten uygulama Windows basladiginda otomatik olarak aciliyor.
  • rtx voice ne kadar verimli ? discorda eklenen yeni beta gürültü engelleme gerçekten ciddi anlamda başarılı şuan tekrarlayan sesleri muteliyor otomatik ama sadece discordda olmuş oluyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Nisan 2020; 16:32:41 >
  • Sadece mic için kullanılan ayarı aktif ettim. Artık oyun sesleri discorddan falan karşıya gitmiyor. Kurtulduk çok şükür :D
  • TorwaK kullanıcısına yanıt
    Attığınız dosyayı indirip virus total'e attım:
    Sizin virustotal linkinizde 340mb olduğu gözüküyor attığınız linkte 370mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechGenius

Ses denetim masasından hoparlör ve mikrofon olaeak varsayılan seçili mi RTX Voice ?
    kamera olarak bunu kullanıyorum üzerinde kendi mikrafonu var Logitech Brio 4K Ultra HD Webcam Stream Edition ekran kartı olarakta gtx 1650 ti kullanıyorum ama hata bunu alıyorum acaba normal bir mikrafonmu lazımTüm Ekran Kartları için Nvidia RTX Voice

• interwap kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde kurulumda neredeyse kimse kullanamamış doğru düzgün 900serisi kartlar vs. Çalışmamış. Çünkü yapılan işlem setupun başta verdiği hatayı silmek ama yinede setup ekran kartı modeline göre kurulum yapıyor bundan dolayı sorunsuz olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechGenius -- 25 Nisan 2020; 15:26:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Bazı pclerde çalışmayabiliyor. Sebebini araştırdım ama bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechGenius

Bazı pclerde çalışmayabiliyor. Sebebini araştırdım ama bulamadım.
    bu mikrafondan dolayı ola bilir... sonucta mikrafon yok kameranın kendisinde var
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Yok ondan kaynaklı değil 1050Ti lı HP Omen laptopu olan bi arkadaştada aynı hatayı verdi uğraştık baya bi ama düzelmedi

• RTX Voice çalıştıramayanlar krisp.ai kullanabilir aynı işlevi yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechGenius -- 25 Nisan 2020; 16:52:53 >
  • Peki nasıl kaldırıyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.