Silencer Allah rızası için 1 kere de kabul et yahu. Sence Fenerbahçe'li olmayan biri bu yazıları yazabilir mi? Mantık dahilinde mi? Adam ben Fenerbahçe'yi Seviyorum , maçlarına geliyorum demiş daha ne desin.
quote:
Orjinalden alıntı: YoK
Bu haber için tepkim aşırı olmuş belki ama konu edep olunca hakikaten Fenerbahçe Resmi sitesinin üstüne yok (Hâlâ edep ne demek bilmiyorsanız BKZ: TDK 1. anlamı )
Konu da aynı şeyi GS nin de yapmasına rağmen(önceden atladığını saymıyorum) Sen iddialı bir cümle kurdun ama taktın Fb nin edebine. Konumuz genel anlamda FB resmi sitesini mi tartışmak, yoksa bu konuyla ilgili mi? Haksız durumdayken hala üste çıkmaya çalışıyorsun.
quote:
Konu edep olunca sizinkiler sütten çıkmış ak kaşık diğerleri pislik. Ben klüplerin tamamının normal olmadığını kabul ediyorum ama siz hâlâ aziz yıldırım ve tayfasını normal olarak görüyorsunuz ya o komik oluyor.
Sen direk gelip FB ye saldırdın, aşırı tepkin olduğunu da söylüyorsun ama ısrarla Fenerbahçeye saldırcam diye sınırlarını zorluyorsunuz. Nerden biliyorsun aziz yıldırım ve tayfasını normal olarak gördüğümü? Haksız duruma düşmen Fb ye asılsız saldırdığın gerçeğini değiştirmez. Konuyu genellemeye yayıp Fb sitesi şöyle böyle deyip haklı duruma geceğini sanıyorsan, yanılıyorsun. Ben Aziz Yıldırımı pek sevmem ama senin Fb ye saldırcam diye okumadan attığın mesajı görünce iki resmi siteyi oku öyle yorum yap dedim. Şimdi bu durumda ben aziz yıldırım ve tayfasını korumuş mu oluyorum yoksa senin boşca saldırdığını mı ima ediyorum?
ßu başLık aLtında okuduklarım karşısında şok oLdum hayatımda böyle saçmalıklar iğrenç iftiralar duymadım
Bu sporu yapan biri olarak attıgınız tum palavralara yanıt vermek ıstedım biraz geç olsada
oncelıkle milli takımın kureklerıyle teknelerıyle yarıştıgımızdan bahsetmişler bu konuya acıklık getiricem
evet dogru genç A kategorisinde 4- yarısında yarısmak ıcın federesyondan tekne kıralanmıştır
fakat bu tekneyle yarışılmamıştır cunkı fenerbahcenın haksızlık olarak sıkayet ettıgı konunun altında buyuk bı korku wardır
kendıleri en ıyı malzemeyle yarısmaktadırlar fakat rakıplerınden korktukları ıcındırkı şikayet etmişlerdir vede bu tekne ve kurekler
geri gönderilmiştir üstelik fenerbahcenin römorkuyla bende galatasaray sporcusu olarak fenerbahceye ait romörkla beraber milli
takım kayıkhanesıne goturdum ( fenerbahcenın römorkuyla goturmemızın sebebı o gun rastlantı olarak onlarında mıllı takım
kayıkhanesıne gıtmesı ) arkadaşlar artık o kurekler gs nın oldu gıbı kelamlarda bulunmuşlar hepsi iade edilmiştir böle bişey
kesınlıkle yok
geLeLim dier konuya
şampıyonada fener 8 dalda birincı olmuş galatasaray 2
evet dogru ama galatasarayın şampıyon olmasını
anlayacagınız dilden izah edecegim
Fenerbahçe 'minik' 'yıldız' 'süper yıldız ' 'genç' 'paf' Futbol takımlarının kendı kategorilerinde 1. olduklarını düşünelim
Galatasaray'n ise yıldız futbol takımı ve A takımı yani süperligdeki futbolcularının şampıyon oldugunu düşünün
Fenerbahçemi şampıyon olmuştur Galatasaraymı ?
Bu konu ustune sacma sapan seyLer soyleyenler olacaktır ama şampıyonadakı konunun birebir aynısı
sadece sıze anlayabılecegınız dılden anlatmaya calıstım
gaLatasarayın Büyük A sporcuLarı 7 kişi Büyük B sporcuları 4 kişidir
Fenerin ise Büyük A ve Büyük B sporcularının toplamı 40'n ustunde tam sayısını bılmıorum
Galatasaray Sporcularının milli çapta başarılar alması için bunyesındekı cogu sporcuyu kadrosundan cıkarmıştır
bu sporcuların bazıları sporu bırakmış cogunuda fenerbahce almıştır
Bu sene dunya şampıyonasına gıden yaklaşık 10 sporcudan 4'ü Galatasaraylı +4ü bjk'li 2 si fenerlidir bu sporculardan birinide
besıktastan satın almıştır
Kurek sporunu kucumseyenleri bigün antremana davet edıyorum buyrun gelsinler izlesinler veya denesinler
herkesın kendıne gore iddası çabası uğraşı war bunu kucumsemek cok yanlış bişeyy
Kurek sporunda fener galatasaraydan cok daha fazla sampıyonluga sahıptır Bu 8 birinciliğe 2 birinciliği savunanlar fenerın
kürekteki şampıyonluklarını arastırdıkları zaman aynı durumunda kendılerıne defalarca oldugunu gorecektır
arkadaslar lutfen bı konu hakkında baskalarını kotulemek ıcın veyaa ustun olmak ıcın konusmayın
ayrıca fener galatasarayın en ıyı sporcularından pandalar lakaplı ikizleri şampıyonadan sonra satın almıştır
umuyorumki pandalar cok iyi bi para almışlardır
Bu sporda önemli olan sporcu yetiştirmek diye düşünüorum parası olan herkes bu sporcuları alıp yarıştırabılır
Fenerin federasyon kural koymadan once yurt dısından parasını verıp sporcu getırıp yarıstırarak yaptıgı gibi
aksini düşündügünüz bişey olursa lutfen yazın veya yanlıs bildigim bişey olursa
saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: onbes
Bir Düzeltme;
Kürek Yarışlarında 12 Dalda 8 Şampiyonluğa FB Kürek Takımları ulaşmıştır.
Yani Kürekte 1 değil Birden çok Yarışma vardır.
GS takımıda bu yarışmalardan BİRİNİ kazanırken,
FB takımıda SEKİZİNİ kazanmıştır.
8>1 ok?
SEVİNENLERE DUYURULUR.
SELAMLAR
abi imzanı değiştirsen iyi olacak
Tamam kürekte de siz yenin.
Yazık ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme