< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüm hayvanlar içinde en acı çekerek doğum yapan neden insan (2. sayfa)

-
-
Zıkkım olasıca covid , evde karantinadayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun dikkat et
Hayvanların acı çekmediğini nereden biliyorsun ?
Bu yorumunuzun sebebini anlatır mısınız? Engin bilgilerinizden faydalanıp bilgilenmek,aydınlanmak isterim.
Derya olan engin bilginizin bir damlasını çok görmezsiniz diye ümit ediyorum ve yorumunuzu bekliyorum.
-
Engin bilgilerimden faydalanma lütfunu sana vermeyeceğim üzgünüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfırın her yüzdesi sıfırdır, normaldir.
-
Kızlar abartmayı sevdiği için durum böyle
Sırtlan dişisi nasıl doğuruyor bir bakın .
https://www.bilimkurgukulubu.com/genel/bilim-teknoloji/sirtlanlarin-sasirtici-ozellikleri/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Evrim teorisi saçmalıktır. Maxwell denklemleri saçmalıktır, genel görelilik kuramı saçmalıktır, kuantum fiziği saçmalıktır; yerçekimi, kuantizasyon, ışığın dalgasal karakteri vs hepsi saçmalıktır. Tüm bir bilim saçmalıktır. Evrim teorisine saçmalık demek modern biyoloji bilimine saçmalık demekle tamamen eşdeğer seviyede. Bir konseptin size saçma gelmesi o konseptin gerçekten saçma olduğu veya daha doğru deyişle o konseptin gerçeklikte (realite kapsamında) çok büyük ve yadsınamaz bir karşılığı olmadığı anlamına gelmiyor. Evrim hem açıklayıcı bir teori-kuram olarak hem de matematiksel temelde ifade edilebilir bir doğa yasası olarak bilimin özellikle de biyoloji ve ekolojiyle alakalı bilimlerin tam kalbinde duran bir kavram ve teoridir. Evrimi reddeden veya saçma bulan birisi doğayı, bilimi, değişimi, sürekliliği vb bu kavramların hiçbirisini hakkıyla anlayamaz. Çağdaş dünyanın standartlarına ayak uyduramaz.
-
Hortlatmak istedim hortlattım djjdjd
Biri çıkıp dememiş Kardeş nerden biliyon doğum yapan hayvanların çektiği acıları ve insanlardan az olduğunu töbeler olsun ya
Ne diyon yukarı orangutan videosu attım bak bakayım hiç acı çekiyor gibi duruyor mu
-
Alıntı
metni:Dünya Sağlık Örgütü rakamlarına göre, gebelik ve doğuma bağlı sorunlar nedeniyle her gün 830 kadın ölüyor. Üstelik bu sayı 1990 rakamlarının yüzde 44 azalmış hali. -
knk şöle insandan az çektiğini bilemeyiz ki kıyas ederken elmayla armut kıyaslanmaz ondan diyom djjdj
Macacalarin daha acılı geçer diye düşünüyorum
evrim teorisine göre insanın evrimine bakarsan sebebi orada var bir kaç milyon yıl sonra düzelir mi bilmem.
insanın ayağa kalkması ve kafatasının zamanla büyümesi ile ilişkili bir durum.
-
cunku kendi bunyende gayet gelismis bi canli olusturuyosun. dogurduktan sonra buyumesi bile en az 18 sene suruyor. dogada hicbi hayvan bu kadar detayli degil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X