Niye |
Tüm hayvanlar içinde en acı çekerek doğum yapan neden insan
-
-
Çünkü insan dogurmamalidir #antinatalizm -
-
İnsan hayvan olmadığı için
-
O zaman fetüsün de küçülmesi lazımdı. İnsan gene hayvanlar arasında, kendi boyutuna göre doğumda oransal olarak en büyük bebek dünyaya getiren canlı. Ortalama kadın ağırlığı 50-60 kilo desek, bebekler ortalama 3-4 kilo dünyaya geliyor. Kanguru da iki ayağının üstünde ama küçücük yavru doğuruyor. Rahim ağzının küçülmesi ve büyük kafalı bebek, doğum açısından çok tehlikeli ve sancılı. O zaman evrimsel süreçte bir sıkıntı var, bu şekilde olmaması lazımdı
-
Evrim teorisi saçmalıktır. -
Sıkıntı yok. Bu acı, bir evrimsel sürece engel değil. Göz ardı edilip doğum yapılabiliyor, doğuma engel değil. Buraya konu açmak yerine gerçekten öğrenmek istersen google kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 14 Kasım 2021; 15:24:45 > -
Sadece bu konu bile evrimin kanıtılarından biri
-
:D -
Senin saçmalık demenle saçmalık olmuyor :D
-
Hocam nenelerimiz dağda koyun güderken, tarlada ekin toplarken 9-10 çocuk doğurmuşlar. Ben asıl buna şaşırıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-127142DBCSıkıntı yok. Bu acı, bir evrimsel sürece engel değil. Göz ardı edilip doğum yapılabiliyor, doğuma engel değil. Buraya konu açmak yerine gerçekten öğrenmek istersen google kullan
Google mı o neymiş bakayım sağ ol
-
Aynen ben de şaşırıyorum. Birinci çocuğun acısını görüp de ikinciye cesaret edebilmelerine de ayrı şaşırıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 14 Kasım 2021; 16:13:37 > -
İnsan dik yürüyor en azından uzunca bir süredir. Sonuç olarak kadınların kalçaları daraldığı için ve beyin hacmimiz yüksek olduğu için, zor doğum yapıyorlar. Ve genelde doğum sırasında tıbbi yardım gerekiyor.
-
Bayanların içgüdüsel bir davranışı ve rekabet mekanizması. Tüm canlılarda var. Ve genelde bu duyguları güçlü oluyor.
-
En acı çeken? Diğer hayvanların fikrini aldın mı? Ya da çektikleri acıyı mı ölçtün? -
Başka hangi canlı doğum yaparken çığlıklar içinde yapıyor. Şempanzenin de kafası büyük ama kendi arkasından çekip çıkartacak sakinlikte doğum yapıyorlar. Bu konuyu açana kadar hiç aklıma gelmemişti bunların nasıl doğum yaptığı, şimdi baktım buldum. Biraz +18
https://www.youtube.com/watch?v=9bF_T3wBE14&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 5 Mart 2022; 16:25:53 > -
Genelde çocuklarının olmasını isteyenler bu acıyı göze alıyor. Bir araştırmada biz erkeklerde bu mümkün değilmiş, erkekler doğursaymış kalp krizi geçirirmiş. Fakat tabii ki haber siteleri yazmıştı, oturup araştırmak lazım.
-
Herkezin bulgur kazanı gibi kafası yok 1000de 1 görülen benim gibi ucubeyi baz alıp böyle bir kanıya varmak yanlış olur. -
Tense nerdesin sen
Sadece bu konu bile evrimin kanıtılarından biri |
Evrim teorisi saçmalıktır.
|
Çünkü insan dogurmamalidir #antinatalizm
|
Maxwell denklemleri saçmalıktır, genel görelilik kuramı saçmalıktır, kuantum fiziği saçmalıktır; yerçekimi, kuantizasyon, ışığın dalgasal karakteri vs hepsi saçmalıktır. Tüm bir bilim saçmalıktır. Evrim teorisine saçmalık demek modern biyoloji bilimine saçmalık demekle tamamen eşdeğer seviyede. Bir konseptin size saçma gelmesi o konseptin gerçekten saçma olduğu veya daha doğru deyişle o konseptin gerçeklikte (realite kapsamında) çok büyük ve yadsınamaz bir karşılığı olmadığı anlamına gelmiyor. Evrim hem açıklayıcı bir teori-kuram olarak hem de matematiksel temelde ifade edilebilir bir doğa yasası olarak bilimin özellikle de biyoloji ve ekolojiyle alakalı bilimlerin tam kalbinde duran bir kavram ve teoridir. Evrimi reddeden veya saçma bulan birisi doğayı, bilimi, değişimi, sürekliliği vb bu kavramların hiçbirisini hakkıyla anlayamaz. Çağdaş dünyanın standartlarına ayak uyduramaz. |
Benzer içerikler
- tıraş sonrası sivilce
- ingilizce adres yazma
- uzun saçtan kısa saça geçiş erkek
- polis hırsızı nasıl bulur
- kirpi saç
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X