Şimdi Ara

tüm herkesss herkess baqsın çok öncemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu sitede gereksiz yere birsürü topic açılıor bence bundan sonra gereksiz veya forumda olduu halde topic açanlara soru soranlara Vb. cvp yazmayalım bu benim fikrim sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: sürersat

beyler bu sitede gereksiz yere birsürü topic açılıor bence bundan sonra gereksiz veya forumda olduu halde topic açanlara soru soranlara Vb. cvp yazmayalım bu benim fikrim sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

mesela bu na cvp yazmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

beyler bu sitede gereksiz yere birsürü topic açılıor bence bundan sonra gereksiz veya forumda olduu halde topic açanlara soru soranlara Vb. cvp yazmayalım bu benim fikrim sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

mesela bu na cvp yazmayalım
    dostum iste senin gibi düsünenler yüzünden forumda laf kalabalıgından baska bisi olmuyor adam yazmıs ben ban yedim baska yiyen varmı al iste bunun için sence topic açılırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: sürersat

dostum iste senin gibi düsünenler yüzünden forumda laf kalabalıgından baska bisi olmuyor adam yazmıs ben ban yedim baska yiyen varmı al iste bunun için sence topic açılırmı

Alıntıları Göster
    elemen bu topici üst konu yaptırmaya çalışıo

• quote:

Orijinalden alıntı: st_warrior

elemen bu topici üst konu yaptırmaya çalışıo

Alıntıları Göster
    bencede admınlerimiz yaparsa ndn olmasın
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya bıde gereksız topic acmayın dıo hem gereksız topic acıo hemde ust konuluk ıstıyo vayy be o zaman herkesın bı ust konusu olur derdını musakkaya anlat derım ben post kasmaya calısma

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

ya bıde gereksız topic acmayın dıo hem gereksız topic acıo hemde ust konuluk ıstıyo vayy be o zaman herkesın bı ust konusu olur derdını musakkaya anlat derım ben post kasmaya calısma

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

olm çocuk haklı herkes bir sürü topic açıo bizde aradıımızı bulamıoz

• quote:

Alıntıları Göster
    istediğin kadar yazma adam sürekli up yapar.

• quote:

Alıntıları Göster
    Ta arkadaşlar ben dün bi topic açtım... borç verecekler msj atsın diye bi topic açtım hemen silindi sizce gereksiz bir topic mi hem bu duyurumu başka nasıl duyurabilirim topic açmadan başka

• quote:

Alıntıları Göster
    gereksiz Topik leri Sikayet et Linkine BAsinnnnn Direk kaldirilsin . ben Her gun sikayet ediyorum bi suru Topic i hepside kaldiriliyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenS

gereksiz Topik leri Sikayet et Linkine BAsinnnnn Direk kaldirilsin . ben Her gun sikayet ediyorum bi suru Topic i hepside kaldiriliyor. :)

Alıntıları Göster
    bence de sikayet etmek lzm bunları bu konunun knight online ile ne alakası war??

cvyp yazmayın

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya elaleme diosun gereksiz topic acmayin die ama sen tum herkess baqsin burasi knight online topici cok gereksiz seyler var diosun mantikli ol oyle topic ac hem baskalarinada gereksiz topic acma die uyarma git onu sikayet et
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    katılıyorum kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresqq

katılıyorum kanka

Alıntıları Göster
    bu ne yav millet msj kasmak için saçma saçma konuşuyo noktayı koyup durun işte adam doru sölüyo bende arada bir gereksiz topic açıyom ama aklım yavaş yavaş yerine gelmeye başladı
    BU TOPİCE DAHA MSJ AT-MA-YIN of be
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24

bu ne yav millet msj kasmak için saçma saçma konuşuyo noktayı koyup durun işte adam doru sölüyo bende arada bir gereksiz topic açıyom ama aklım yavaş yavaş yerine gelmeye başladı
    BU TOPİCE DAHA MSJ AT-MA-YIN of be

Alıntıları Göster
    ya düşünce dogru ama uygulayıs yanlıs
    bu konu acmayla olck ıse benzemıo
    daha cok ınsana kazandırılabılır bı alıskanlık bu konu acmak gereksız we sacma
    hem bole bır laf kalabalıgı sıtemıosan oncelikle bu konuyu acmaman lasımdı
  • quote:

bu arada siteye neden yavaş yaw 2 saate giriyo clan rankinge

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

bence de sikayet etmek lzm bunları bu konunun knight online ile ne alakası war??

cvyp yazmayın

iste bi slk daha olm buraya dandik dandik konu açıosun 10 dk önce açılmıs konuyu ara ara bul bulabilirsen her 1 takikata 10 tane konu açılıo olm gereksiz gereksiz msjlar yazıosunuz alla allaaaaaaa

AYRICA BU TOPİCİ BURAYA DEİL GEREKSİZLERDE SÖYLE

BU KONUNUN KNİGHT ONLİNE/EMPİRE İLE NE İLGİSİ WAR

seni şikayet etmek zorunda bırakma beni saygılı konus salak fln

bu arada bu topice msj atarak sende gereksizleşmiş oluosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominGSooN -- 11 Şubat 2006 19:19:11 >

• quote:

dostum tam tersine bu tamamen gereksiz.öle topicleri şikayet edebilirsin adminlere ama böle şeyer yapma.site kötüleşio diosan zorla tutmuolar böle gereksiz topicler açma lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

dostum tam tersine bu tamamen gereksiz.öle topicleri şikayet edebilirsin adminlere ama böle şeyer yapma.site kötüleşio diosan zorla tutmuolar böle gereksiz topicler açma lütfen
    sürersat seni hakaret dolayısı ile şikayet ettim haberin olsun banlanırsan nedenini bilmiş ol!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CominGSooN

sürersat seni hakaret dolayısı ile şikayet ettim haberin olsun banlanırsan nedenini bilmiş ol!

Alıntıları Göster
    bizle bitmez bu iş adminler silmeli gereksizleri yada kendileri belli başlı topic accaklar forumtr de olduğu gibi millet oraya yazcak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.