Şimdi Ara

Tüm iş başvurularim ya olumsuz ya dönüş yok bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durumun bu kadar kötü olduğunu bilseydim üniversiteyi bırakmazdım zamanında iş bulamayız boşa zaman kaybetmemeyim diye istanbul üni kimya mühendisliğini bırakmıştım
    şu an tek yaptığım ya evde yatmak yada dışarda para harcamak
    aynı durumda olanlar var mı?
    varsa nasıl mücadele ediyorsunuz?
    gerçekten akıl sağlımı kaybetmek üzereyim,iyi dostlarım da yokki işsizlik sürecini daha az sancılı atlatayım,dün dört kişi buluştuk,üçü sevgilisini anlattı ve aldığı hediyeleri gösterdi ben de gözleri yaşlı şekilde onları dinledim bir de unutmadan masadaki tek işsiz bendim biri organizasyon firmasında,diğer satışta,öbürü de bir ajansta çalışıyor ve dün gerçekten ölmek istedim yaşım 27

• iş bulamayız ...
    boşa zaman kaybetmemeyim ...
    istanbul üni ...
    kimya mühendisliği...

hmmm ...
  • Oku memur ol
  • Türkiye olarak uzatmaları oynuyoruz borç batağında varı yoğu peşkeş çekilmiş bir durumdayız. Sabır...
  • İşsiz mühendis sayısı 150 bin olmuş diyordu biri ama ben 100 bin diye biliyorum. Yine de mühendislikte de fazla ışık görme derim. Bilgisayar falan (İyi yerler olması kaydıyla) iyi maaşlar alıyor ve iş buluyor. İnşaat bitik, Makine bitik mesela. Ülkenin ekonomisi rezalet zaten. Durmadan intihar haberleri geliyor. Durumunda ayrı bir özellik yok bu arada. Senin gibileri çok fazla ama yine de okulunu bitirseydin.
  • Kardeş bari bir aöf bitireydin de polis jandarma vb olurdun
  • Aşağı yukarı aynı sebeplerden bende mühendislik bırakmıştım. Tabi iş bulamayıncada baya pişman olmuştum. Hala daha bırakmasaydık diyorum ama mühendislerin durumuna bakıncada çokta önemli değil diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

iş bulamayız ...
    boşa zaman kaybetmemeyim ...
    istanbul üni ...
    kimya mühendisliği...

hmmm ...
    Ah hocam ah acaba hata mı yaptık diye arada düşünür dururum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolfBite

Aşağı yukarı aynı sebeplerden bende mühendislik bırakmıştım. Tabi iş bulamayıncada baya pişman olmuştum. Hala daha bırakmasaydık diyorum ama mühendislerin durumuna bakıncada çokta önemli değil diyorum.
    Beni en iyi sen anlarsın kardeşim millet boşa tepki gösterip canımı sıkıyor
  • konumu copy paste yapmış😂
  • Öff gene mi sizlerden

Hangi üni yazsa gömülüyor

Herkes tıp mı okusun arkadaşım
  • kimya mühendisliğinde iş var ha iyimi kötümü bilmiyorum ama iş ilanlarında hep görüyorum stajyer ve normal çalışcak kimya mühendisi arıyan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Şubat 2020; 16:5:35 >
  • İçim yaniyor dostlar birşeyler diyin
  • Kardesim kusura bakma ama agir geldigi icin uni yi birakmissin. Maddiyat yuzunden okuyamayacak duruma geldiysen bitene kdr part time her turlu is bulurdun magazalardan Istanbul gibi bir yerde. Bende okurken calistim agir islerde yaptim hayat kolay degil. Eger donme imkanin varsa kaldigin yerden bitirmeye calis okulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Kardesim kusura bakma ama agir geldigi icin uni yi birakmissin. Maddiyat yuzunden okuyamayacak duruma geldiysen bitene kdr part time her turlu is bulurdun magazalardan Istanbul gibi bir yerde. Bende okurken calistim agir islerde yaptim hayat kolay degil. Eger donme imkanin varsa kaldigin yerden bitirmeye calis okulu.
    Hocam aslında af yasasindan faydalanma imkanım var ama yaş olmuş 27
  • kajmansil55 K kullanıcısına yanıt
    Bakalım bu sene af çıkaracaklar mı belli değil. Geç bile olsa diplomayı alırız hocam. 30 yaşında bile mezun olsan 30 yaş çok değili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.