Bildirim
Tüm konular bitti ne yapicam
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Otur ve sınavi bekle dinlenmiş olursun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öyle elenmem reyiz füze at
Ayt derslerinden birer tane zor sb al sınava kadar çöz bunlara ek denemelerini arttır yapamadıklarına tekrardan bak -
Bendede konular bitti ama tyt 80-90 ayt 55-60 arası ve baya kitap çözdüm ayt yi 60 üstüne sabitlemek için önerilerinizi bekliyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Halay çek. Ne kadar saçma soru sorduğunun farkında mısın?
Fikir alisverisi neden sacma olsun ki ben fikirlerimi sundum daha guzel fikri olan varsa yararlanayim diye konu actim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonmuskk -- 29 Ocak 2019; 19:16:24 >
Eğer konuların tamamen bitmiş olsaydı 110 üstü TYT 70 üstü AYT olması lazımdı demek ki bir yerde hata yaptın,soru eksiğin var ya da konuları yüzeysel bitirdin önce nerede hatan var onu bulman lazım bence. -
Hepsi bittiyse camdan disari bak hayaller kur ne bileyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mezun musun ?
Evet
yat
Konulari yuzeysel bitirdigimi sanmiyorum her konuyu 2 kaynaktan temizledim ama dediginiz gibi bir yerde eksikliklik var sizce her dersten 3.kaynagi mi bitirmelimiyim yoksa denemelerle ilerleyip yapamadigim konulari calisip böyle mi acigi kapatmaliyim?
tüm konuları 2 kaynaktan bitirip aytde 15-20 soru mu kaçırıyosun ? nasıl oluyo o ,hatta çok kaliteli ayt denemesi bile yok piyasada -
Sizin oneriniz nedir sizce kaynak kitap ile mi denemelerle mi ilerleyeyim
Tyt'de deneme önerilerinizi söyler misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel deneme olarak bir kaynak oneremeyecegim cunku sadece dersanenin yaptigi denemelere katiliyorum suan icin kendim ayriyeten alip evde cozmuyorum onun disinda evde alan denemesi cozuyorum gercekten faydali oluyor oneririm kaynak olarakta mat 345 ve acil rejenerasyon fen palme ve bilgi sarmali tr limit kronometre oneririm
yerinde olsam ayt 70+ sabitlemeye çalışırdım yanlış yaptığın konuları gözden geçirip detaylı, mantığını kavrayacak kadar vakit var onları aradan çıkarabilirsin -
Muhtemelen oyle yapicam 2 hafta full deneme cozucem denemede hangi konularda cok yanlisim cikiyorsa ona gore o konularin fasikulunu alip cozmeyi dusunuyorum sizce mantikli mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonmuskk -- 29 Ocak 2019; 21:39:34 >
hedef ne ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Otur ve sınavi bekle dinlenmiş olursun
|
Öyle elenmem reyiz füze at
|
Fikir alisverisi neden sacma olsun ki ben fikirlerimi sundum daha guzel fikri olan varsa yararlanayim diye konu actim
|
Benzer içerikler
- sıfırdan hemşirelik kazanmak
- ayt fizik formülleri
- raunt cevap anahtarı pdf
- en iyi fizik kanalı
- koç ilk 100 bursu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X