Bildirim
Tüm Linux Dağıtımları İncelemeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
baya emek vermişsin elllerine sağlık.Lubuntu ile PepermintOS yok -
Uyarınız için teşekkür ederim Lubuntu vardı listeye eklemeyi unutmuşum :)
PepermintOs'u da inceleme listeme hemen ekledim :)
-
Windows 7 yanına dual boot olarak lubuntu 32 bit kurmak istiyorum.Kurulum sırasında kök dizini ve swap alanı oluştururken Pirimary , logical Begining of the space ve end of this space var.Bunlar nedir.Hangilerini seçmeliyimquote:
Orijinalden alıntı: aliytrklkmz
Uyarınız için teşekkür ederim Lubuntu vardı listeye eklemeyi unutmuşum :)
PepermintOs'u da inceleme listeme hemen ekledim :)
-
Elinize sağlık hocam. Android'lerden 6.0 ve 7.1-r3 , BlissOS , Linux distrolarından Archman Fedora ve Debian'ın incelemesini yaparsanız sevinirim.
Onun dışında PrimeOS'da pencere konumlamada sorun var. Pencere'yi ayarladıktan sonra kapatıp aç yaptıktan sonra pencere eski yerinde eski boyutunda açılıyor.
Azata hocam. Dediğiniz seçenek oluşturacağınız bölümün kalan boşluğun sağına'mı yoksa soluna'mı kurulacağını söyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 9 Şubat 2020; 21:5:10 > -
Öncelikle Windows'a geri dönün Windows üzerinden disk bölümleri oluşturun ve silin adında bir araç var bunu açın ve buradan diski 2 parçaay ayırın (eğer zaten 2 bölümden oluşuyorsa diskiniz) diskin tamamını kullan diyin windows kurulu olmayan bölümde, 2 bölüm yoksa da dediğim araç ile diskinizi 2 bölüme ayırın ve yeni oluşturudğunuz bölümü seçip direk ilerleyin. Bunun dışında zaten Muhammed bey seçenklerin arasında ki farkı açıklamış :)quote:
Orijinalden alıntı: azata
Windows 7 yanına dual boot olarak lubuntu 32 bit kurmak istiyorum.Kurulum sırasında kök dizini ve swap alanı oluştururken Pirimary , logical Begining of the space ve end of this space var.Bunlar nedir.Hangilerini seçmeliyim
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliytrklkmz -- 9 Şubat 2020; 21:29:3 >
-
Teşekkür ederim öncelikle cevabınız için:) Archman'ın ve Fedora'nın incelemesi var listeye eklemeyi unutmuş olabilirim :)quote:
Orijinalden alıntı: InspectorGadget03
Elinize sağlık hocam. Android'lerden 6.0 ve 7.1-r3 , BlissOS , Linux distrolarından Archman Fedora ve Debian'ın incelemesini yaparsanız sevinirim.
Onun dışında PrimeOS'da pencere konumlamada sorun var. Pencere'yi ayarladıktan sonra kapatıp aç yaptıktan sonra pencere eski yerinde eski boyutunda açılıyor.
Azata hocam. Dediğiniz seçenek oluşturacağınız bölümün kalan boşluğun sağına'mı yoksa soluna'mı kurulacağını söyler.ALİYTRKLKMZArchman GNU/Linux İncelemehttps://www.aliyatarkalkmaz.com.tr/2019/01/archman-gnulinux-inceleme.html
Debian'ı nasıl incelememişim bende şaşırdım şimdi :) Çoğu dağıtımın üzerine kurulu olduğu için Debian'ı atlamışım hemen listeme ekleyip ön sıralara alıyorum Debian'ı :) Android tarafına şimdilik pek giremiyorum maalesef zaman yetersizliğinden ama ilerleyen günlerde boş zamanım olursa mutlaka onlara da bakarım. PrimeOs'u da hemen dener aynı sorunla karşılaşırsam yazıya eklerim :) Tekrar teşekkür ederim.
-
Windows 7 yanına (/) kök dizin ve swap alanı için hangi seçeneği seçmem lazım.quote:
Orijinalden alıntı: InspectorGadget03
Azata hocam. Dediğiniz seçenek oluşturacağınız bölümün kalan boşluğun sağına'mı yoksa soluna'mı kurulacağını söyler. -
Lütfen Arcolinux'ı da incele. -
Listeme ekledim :) En kısa sürede ona da bakacağım.quote:
Orijinalden alıntı: UnbalancedSkunk
Lütfen Arcolinux'ı da incele. -
linux sayılmaz ama BSD'yi eklersen..
şu sıralar linux'â geri dönmeyi düşünüyorum.. distrowatch'a baktım mxlinux baştaydı ama yorumlar felaket, sanırım yine mint 20 cinnamon kuracağım
(zamanında bsd kuracağım diye 800gb arşiv silmiştim bir daha yaklaşmadım yanına )
-
Linkler ölü
-
quote:
Orijinalden alıntı: HitTheLightsLinkler ölü
Buradaki linkleri değiştirmeyi unutmuşum. Düzelttim hepsini :) Uyarınız için teşekkürler.
-
Beyler debianı kuruyorum sistem yeniden başlarken komut yazıları geliyor sonra bakım yapmak için devam edin diyor kurulumda disk bölümlemede hata yapmadığım halde böyle diyor çözüm varmı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X