Eleman bu konuda ağzına ne gelirse kaydırıyor şikayet edeli üstünden 1 saat geçti ama tık yok.
Birşey yapmayı düşünüyor musunuz acaba
bakalım..
Bu konu gösterimden kaldırılmıştır, bu yüzden girişiniz engellendi. Sadece yöneticiler görebilir.
Lütfen Giriş yeterli yönetici hesabınız ile buradan giriş yapın yada anasayfaya geri dönün
quote:
Orjinalden alıntı: AlpTéKiN
bakalım..
Çok teşekkürler AlpTekin abi, valla sen de olmasan napıcaz. Ettiğim tüm şikayetlere 5 dk içinde cevap veren tek mod.
AlpTéKiN
İnternetim felaket yavaş. Neden anlamadım, sayfalar açılmıyor. Türk Telekom
quote:
Orjinalden alıntı: EvilPhoenix
quote:
bakalım..
Çok teşekkürler AlpTekin abi, valla sen de olmasan napıcaz. Ettiğim tüm şikayetlere 5 dk içinde cevap veren tek mod.
Biz iktidara gelince 4 dk da cevap verecekler.
çağrı at
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
quote:
quote:
bakalım..
bu millet seni banlayacak. 1 hafta kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
çağrı at
Beyaz yaz 3608'e kısa mesaj at, anında müdahale cebine gelsin.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
çağrı at
Beyaz yaz 3608'e kısa mesaj at, anında müdahale cebine gelsin.
hazır burdayken sorayım shamankingin ingilizce ve japon versionlarında bölümler farklımı
quote:
Orjinalden alıntı: Déaron
hazır burdayken sorayım shamankingin ingilizce ve japon versionlarında bölümler farklımı
İlk defa senden duyuyorum. Japonca orjinalidir. Anime Amerikan şirketleri tarafından lisanslanır ve İngilizce dublajı yapılır. Ancak bu lisansı alan şirketin, lisansladığı anime ismiyle yeni bölüm çıkarması gibi bir durum söz konusu olmaz. Yani senin dediğin şey biraz zor.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
quote:
quote:
bakalım..
bu millet seni banlayacak. 1 hafta kaldı
Banını da al git laaa.
Makinesi Süper Çalışan ama kapanmayan eleman, banladın mı msn'den naptın gözükmüosun
quote:
Orjinalden alıntı: Ziw®o
Makinesi Süper Çalışan ama kapanmayan eleman, banladın mı msn'den naptın gözükmüosun
yok laaa ne seni ne de başkasını banlamadım. (İşyerindekilerle akrabalar hariç [simage]http://www.invision.smileyville.net/smilies/happy (16).gif[/simage])
Sadece acil bir şey olmadıkça açmıyorum.[simage]http://www.invision.smileyville.net/smilies/conf (15).gif[/simage]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme