Şimdi Ara

Tüm N-gageciler Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbiden ha link verde gidelim
  • Ya arkadaşlar çanakkaledeyim ve buralarda clup nokia satıs temsilciliği falan yok, Biz bu adamlara telefon etsek kargo ile gönderme yaparlarmı acaba, Yada hayırsever biriniz bana alıp gönderebilirmi, Valla çok makbule geçecek.

Huleyn koca forum bana bi kapak bulamadınızya başka bişey demiycem.
    KAPAK LAZIM KAPAAAAKKK
  • quote:

Orjinalden alıntı: acmetrus

Selam arkadaşlar tüm n-gagei olan arkadaşlarımız burya toplansınlar.Burada n-gagecler hakkında herseyı paylasalım.
    tesekkürler

kardeş butun n gage ler gelse kaç yazar

• Bu telefonu ciktigindan beri almak istiyordum ama fiyati pahali geliyordu. Baktim daha fazla ucuzlayacagi yok en sonunda aldim. Mutluyuz mesuduz darisi olmayanlarin basina... Bende telefona bir 256 lik kart takmak istiyorum acaba bunlarin fiyatlari ne kadar bide her marka uyar mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcroses

Bu telefonu ciktigindan beri almak istiyordum ama fiyati pahali geliyordu. Baktim daha fazla ucuzlayacagi yok en sonunda aldim. Mutluyuz mesuduz darisi olmayanlarin basina... Bende telefona bir 256 lik kart takmak istiyorum acaba bunlarin fiyatlari ne kadar bide her marka uyar mi?

kardeş ben 32 nin 6 mb doldurdum 256 nası dolduracan boş yere hantallaştırma

6600 kullanıyorum
  • mp3 icin ne icin olacak.
  • 128 yeter fazlası hantallaştırır
    quote:

Orjinalden alıntı: mcroses

mp3 icin ne icin olacak.
  • Nerdesiniz n-gage ciler? Bi kapak istedik kimse kalmamış
  • n-gage ci değilim ama sx1 de n-gage oyunlarını oynayan biri olarak sempati duyarım.
    bir sorum olacaktı bu kadar n-gage i olan kişi var birisi herhalde blzinstallerı kurmuştur version kaç var en son.
    teşekkürler...
  • N-Gage in verisyonunumu yoksa blzinstaller ın versiyonunumu soruyosun? Benim bildiğim blzinstaller da versiyon falan yok tek sürüm, Ama n-gage in versiyonunu soruyorsan 4.03
  • valla bennim n-gage 'in versiyonu 3.30 ama hiç bi sorun yok bende yükselttirmiyorum böyle iyi 256mb tweenmoss mmc 100 milyon civarı ben 95 000 000 aldım 2 ay önce benim 256 full dolu n-gage oyunları genelde ve mp3ler sende al 32 yetmez bide n-gage kapağı var diyen arkadaşlar aynı renk mi kapak yoksa başka renklerde var mı ???
  • Bu versiyon olayini nasil ogreniyoruz.
  • *#0000#
  • kardes canakkalede var yahu arastir derim bu arada link demissiniz
    http://arena.n-gage.com/n-gage/web/en/players/player_pix.jsp
    adres bu da ariyorum rakamini
  • ewt acayip bir stili war amcamın
  • yaw arkadaslar ben size birsey soracam;
    blzinstalleri tele kurdum blz uzanılı dosyayı tele nasıl gonderecem cok buytuk
    bi ilg,ilenirseniz tesekkur ederim.
    [:-))]
  • Dosyayı tele bluetooth la göndermek yerine usb kablo ile direk mmc ye yapıştır, ondan sonra blzinstaller ı aç, açınca mmc ye yapıştırdığın oyunu göreceksin, install de olay tamam...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.