Şimdi Ara

Tüm N-gageciler Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende n-gagee qd var dolayısıyla kabloı kullnanamıyrum
  • ngage mi ngage QD mi? Sizce hangisi daha iyi.. Alacam ama karar veremiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: danismadegildir

ngage mi ngage QD mi? Sizce hangisi daha iyi.. Alacam ama karar veremiyorum..

bu konu bayağı tartışıldı konuşuldu sonuç ngage yani ilk çıkan modelin artıları daha çok.
  • N-Gage tabeki, Sadece oyun oynucam diyosanız qd alabilirsiniz...
  • arkadaslar hadi ben bu topici actım aam sizde bi turlu can yok hadi su topici canlandıralım
    tüm n gageciler olarak
  • Ben de buradayım artık.
    Vatana millete hayırlı ugurlu olsun...
  • N-Gage ciler size bir soru; MMC kullanan varsa kaç mb'lık kullandığını yazabilirmi, yada 512mb lık kullanan varmı, almayı düşünüyorumda. Uyarmı bizim makinaya, yani çalıştırırmı?
  • Ben daha yeni 256 lık aldım.Stormax marka.Ama bir sorun çıktı.Kartı doldurduktan sonra(mp3 ıvır zıvır) bir süre(bazen yarım saat bazen bir saat) gayet düzdün çalışıyor.Daha sonra müzik çalara girmeye çalıştığımda kafayı yiyor,hafıza kartı bozuk diyor.Biçimlendirin diyor.Biçimlendirdikten sonra yine iyi ama bir süre sonra aynı olay oluyor.
    Hatta bir keresinde biçimlendirdim sonra bir baktım hiçbirşey silinmemiş...

Herhangi bir şekilde yardım eden olusa çok minnettar kalacağım...

(V 4.03 makina)
  • 3.30 yapsaydin nasilsa 6600 icin bi yerlerimizi yirtarak foto cekme programi aramiyoruz
  • Ben aldığımda 4.03 tü.Ayrıca nasıl değiştirilir bilmiyorum.Bir de eger değiştirdim kesin düzelir mi? Yada herhangi birşey bozulur mu?

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FasoAGA

N-Gage tabeki, Sadece oyun oynucam diyosanız qd alabilirsiniz...

qd nin ekistıradan ne özelliği vardır
  • benim versiyonda 4.03 ve twinmosun 512 lik mmc kartını almayı düşünüyordum, acep bizde böyle sorunlarla cebelleş olurmuyuz...
  • Millet su makineye nassi tema (theme) yukluyoruz?

becerebileniniz war mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: husobaba

Ben daha yeni 256 lık aldım.Stormax marka.Ama bir sorun çıktı.Kartı doldurduktan sonra(mp3 ıvır zıvır) bir süre(bazen yarım saat bazen bir saat) gayet düzdün çalışıyor.Daha sonra müzik çalara girmeye çalıştığımda kafayı yiyor,hafıza kartı bozuk diyor.Biçimlendirin diyor.Biçimlendirdikten sonra yine iyi ama bir süre sonra aynı olay oluyor.
    Hatta bir keresinde biçimlendirdim sonra bir baktım hiçbirşey silinmemiş...

Herhangi bir şekilde yardım eden olusa çok minnettar kalacağım...

(V 4.03 makina)

Dostum merhaba belirttiğin problem bilinen bir problem. Buna engel olmak için telefonun ana dizinindeki playlist.dat dosyasını bilgisayarına yedekle. Problem çıkardığında bilgisayarındaki playlist.dat dosyasını tekrar n-gage ana dizinine kopyaladığında problem düzelecek. Saygılar..

Version 3.30

• Heryeri aradım ve şu playlist.dat dosyasını bulamadım.Ana dizinlerin hiçbirinde yok.Alt dizinlere de baktım ama yine yok.

Ayrıca başka bir problem de kart kafayı yediği zaman bilgisayar da göremiyor bazen.Yani playlist.dat dosyasını telefona atmaya çalışsam bile bilgisayar aleti tanımadıktan sonra bir işe yaramayacak gibi geldi bana.

Yine de yardımlarınız için teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: FasoAGA

N-Gage tabeki, Sadece oyun oynucam diyosanız qd alabilirsiniz...

qd nin ekistıradan ne özelliği vardır

QD nin ekistıradan bi mok özelliği yok, N-Gage1 n-gage qd den daha maşşaklı, qd nin boyutunu ufaltacaz diye ne radyo bırakmışlar nede mp-3 çalar...
  • +1 stereo ses yoq qd'de...

mono ses war... radyoyuda kaldırmıshlar yani hic bi ozelligi olmayan bi gameboy olmush
  • ocak ayında normal n-gage alacağım ... fiyatı hakkında bir bilginiz var mı ?
  • Yenisi artık üretilmiyor.
    2. el fiyatları 250-300 arası.Kaça bulursan artık...
  • Arkadaslar ben n gage de jar, jad dosyalarını calıstırmayı basarmadım onun icin herhangibir uygulamamı yuklemem gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.