Şimdi Ara

Tüm N-gageciler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Selam arkadaşlar tüm n-gagei olan arkadaşlarımız burya toplansınlar.Burada n-gagecler hakkında herseyı paylasalım.
    tesekkürler
  • En yakın zamanda bende sizden olacağım arkadaşlar.
  • benim n-gagem var
  • geldim hos geldim
  • hosgeldiniz
  • pek hos bulmadik bana kayve vermiycekmisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu internette bulunan n-gage oyunları piyasada olan orajinal oyunlar mı yoksa demoları mı?
  • Bende yok Allah olanlarada kolaylık versin! Size bir soru sorim herhangi bi restoranda yemek yerken o cihaz neydii ııı ha Ngage çaldığında cevap veronuzmu yoksa meşgulemi alonuz direk millet konuşurken görmesin diye. Ha bazılarında da devamlı kulaklıkla gezmekten (Teli çıkartıp göstermek istemiyor tabe) kulak aşınması ve zar incelmesi olmuş haberiniz ola (bu aşınma ve incelme atmasyon geri kalan görüşler harbidir Delikanlıca sölenmiştir)
  • benim de n-gage im war.
    açıkçası konuşma şekli pek rahatsız edici gelmedi bana.
  • Beimde ngagem var.Ngage yarıcalıktır ve konuşmasıda ayrıcalıktır.Beni de hiç rahatsız etmiyor eğer gösterişe meraklı biri olsaydım p900 alırdım.
  • bendede N-GAGE var bizde teşkilatlanalım canım kendi aramızda :)
  • Kıskananlar çatlasın...
  • arkadaşlar bende atari var olurmu pek farkı yokda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Bende yok Allah olanlarada kolaylık versin! Size bir soru sorim herhangi bi restoranda yemek yerken o cihaz neydii ııı ha Ngage çaldığında cevap veronuzmu yoksa meşgulemi alonuz direk millet konuşurken görmesin diye. Ha bazılarında da devamlı kulaklıkla gezmekten (Teli çıkartıp göstermek istemiyor tabe) kulak aşınması ve zar incelmesi olmuş haberiniz ola (bu aşınma ve incelme atmasyon geri kalan görüşler harbidir Delikanlıca sölenmiştir)

Gosteris meraklısı olsaydım da N-Gage alırdım ve de N-Gage kullanıyorum.
    istersen gel bir fiyat/performans yapalım seninle ne dersin?

• E bukadar n-gage kaullanıcısını bi arada bulmuşken soralım bari, benim n-gage ye kapak lazım. Nerden bulabiliriz buna kapak?
  • ya arkadaşlar bi kre bende qd war bi kere onlşa konusması ve onu tutması onla oyun oynanması bence bir ayrıcalıktır.
    hekes n-gage sahibi olamaz
  • arkadaslar ben size birsey sorucam
    n-gage 512 mb mmc destekliyormu
    ? bileniniz varmı acaba
  • n-gae e kapagı clup nokialardan satıs temsilcilikleinden bulabilirsin.
    mesela izmirde lozan kapısının orada bir tane var
    abkarada mithatpaşa caddesinde var
  • ya n-gagenin sitesindeki foto bölümünde 60 yada 61 inci kanadali adamin telefonuna bakin ben ondan istiyorum ayrica kulakligi muzik dinlemek icin takiyorum restorantlarda neden cagriyi iptal edeyim okul degil ki orasi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.