Şimdi Ara

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SeTh CoHeN

ya arkadaşlar n80 avrupada şu an 600€ ise n92de o civarlardadır."gökhan s." adlı arkadaş bir site vermişti super-market diye rusların orda 959 dolardı amerikadan biride 1000 dolara getiririm diyince onu alacaktım eğer şu an fiyatlar öyleyse nerden bulabilirim ya hemen alayım valla boşuna gitmesin paramız.yani dolarla euro arasında fark var ama yine bayağı karımız olur.

bak yukarıda düzelttim 500€ ile çıkması bekleniyormuş. Kaynak da verdim
    http://www.letsgodigital.org/tr/news/articles/story_5080.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operator40 -- 24 Kasım 2005, 0:15:23 >

• bu yalnız şunu söylim dışarda avrupadaki fiyatı.zaten genelde avrupada amerikada fiyatı tek fiyat olur küçük yerler felan daha çok oynarlar o fiyatta benim şimdi alabilceğim bir yer yok mu avrupada, amerikada felan ? yardım edinde alalım yahu şu teli
  • burası yeri değil ama bir göz atın isterseniz yani burayahttp://e-mobileworld.net/samsungp860.html 5 mp, yabancı bir site içinde tv felan geçiyor anlamadım valla n serisinden iki tane alıyor fiyatıda ilginç...
  • quote:

bu yalnız şunu söylim dışarda avrupadaki fiyatı.zaten genelde avrupada amerikada fiyatı tek fiyat olur küçük yerler felan daha çok oynarlar o fiyatta benim şimdi alabilceğim bir yer yok mu avrupada, amerikada felan ? yardım edinde alalım yahu şu teli

e bu zaten 700 ytl ye tekamül ediyo.
    E TR de de 1700 olacak değil ya
    Dediğim gibi 1250 ile falan çıkar.
    6680 bile 1350 ile çıkmıştı ki bu fiyat bu tele göre iyi
  • Bende bari bir kaç resim katayım.
     TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!!

Bu kadar yeter sanırım.

• m 80 nın metalık rengı ustune tel tanımam 6680 nden sonra bı o telefonu alrm baskada tel dusunmem 6680 den sonra cok hosuma gıttı metalık rengı n 80 nın super
  • bu arada n90 da 1000 $ a çıktı(int sitelerde
    719 euro da almanya
    750 euro da türkiye(teknosa a bi ara 1.350 ye sattı)

bnce şuanda en çok çıkınca piyasayı sallıycak telefon daha ismi bile belli olmuyan
    3MP CARL ZEISS OPTIC 3X OPTIC ZOOM............bnm gelicekteki tel im şimdiden karar werdm bile
  • inş nokia yetkililerinin dediği gibi n91 aralık ayında çıkar.Sabır kalmadı bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

inş nokia yetkililerinin dediği gibi n91 aralık ayında çıkar.Sabır kalmadı bende.

walla ya artk ruyalarıma grio ya
  • ya arkadaşlar ya en iyisi görürüz türkiyedeki fiyatı o zaman görüşürüz.ama şu netten veya amerikada n92 satan ucuz bir yer yok mu yani 500 € ise alalım hemen.yani 1000 dolar vermiyeyim boşa
  • arkadaşlar bu sitehttp://e-mobileworld.net/gsmmobilephones.html güvenilirmi acaba yani pek ingilizcem yokda. alış-veriş yapan varmı burdan yani alınırmı dersiniz.birde sanırım tek kredi kartı ile yapılıyor kart resimleri varda.öyle mi acaba
  • bu arada n90 ım geldi, arıca msj yazarken kısayol a alırsan herşey de basit olur
  • faik ozele bakar misin

ve bide noki ya yeni ngage i duyurdu sanirim bu da n series
  • quote:

arkadaşlar bu sitehttp://e-mobileworld.net/gsmmobilephones.html güvenilirmi acaba yani pek ingilizcem yokda. alış-veriş yapan varmı burdan yani alınırmı dersiniz.birde sanırım tek kredi kartı ile yapılıyor kart resimleri varda.öyle mi acaba

ooo süper bu site bn bi arastryım

• iyi olur be gökhan ellerine sağlık şimdiden araştırma sonucunu detaylı olarak bekliyrum
  • İşte n80 den başka resimler ...

yorumlar sizin ...
    Bence gri daha iyi duruyor ....

• quote:

iyi olur be gökhan ellerine sağlık şimdiden araştırma sonucunu detaylı olarak bekliyrum

yarın aksam üstü bakablrm ancak
  • n80 metalik rengi gercekten gzlmıs cok begendım ben saolsn resımler ıcın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

n80 metalik rengi gercekten gzlmıs cok begendım ben saolsn resımler ıcın dostum

rica baba ne demek ...
    Gri gerçekten de çok dijital görünüyor...
  • quote:

burası yeri değil ama bir göz atın isterseniz yani burayahttp://e-mobileworld.net/samsungp860.html 5 mp, yabancı bir site içinde tv felan geçiyor anlamadım valla n serisinden iki tane alıyor fiyatıda ilginç...

bu sitei salla bnce kredi kartı ile calışıolar sifreni sitiolar kmbilr nkdr somururler ama bnm dier werdiim sitee bakwww.market-palace.com burası western union ile calışıo guwenilr bi para aktrması+dekont fln elnde oluo bnce burda sorun yazsamazsın ama snn dediin sitee bulaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 25 Kasım 2005, 17:47:49 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.