Şimdi Ara

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HAKLISIN GÖKHAN GEÇEN N92 850 DOLARDI AZ ÖNCE 610 -620DOLAR Mİ NE OLMUŞ AYNI ŞEKİLDE N80DE BAYAĞI DÜŞMÜŞ.YAHU 959 DOLAR VERSEK ŞİMDİ ORAYA NE ZAMAN GELİR ACABA BİRDE BEN KARGOYA VERDİM ADAMLAR BENDEN ALDI ÜCRETİ FELAN VERGİ SİNİ FELAN.TÜRKİYEYE GELİRKEN GÜMRÜKTE SORUN OLURMU ACABA.DİĞELİM GÜMRÜK BİRŞEY PARASI FELAN İSTEDİ ONUDA BENDEN Mİ ALIRLAR.YOKSA BENDEN Mİ ALIRLAR ÇÜNKÜ SONRADAN HESAPTA YOKKEN ÇIKAN BİR PARA YANİ.BİRDE NE KADARA PATLAR TOPLAM MARKET-PALACEDEN ALSAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTh CoHeN

HAKLISIN GÖKHAN GEÇEN N92 850 DOLARDI AZ ÖNCE 610 -620DOLAR Mİ NE OLMUŞ AYNI ŞEKİLDE N80DE BAYAĞI DÜŞMÜŞ.YAHU 959 DOLAR VERSEK ŞİMDİ ORAYA NE ZAMAN GELİR ACABA BİRDE BEN KARGOYA VERDİM ADAMLAR BENDEN ALDI ÜCRETİ FELAN VERGİ SİNİ FELAN.TÜRKİYEYE GELİRKEN GÜMRÜKTE SORUN OLURMU ACABA.DİĞELİM GÜMRÜK BİRŞEY PARASI FELAN İSTEDİ ONUDA BENDEN Mİ ALIRLAR.YOKSA BENDEN Mİ ALIRLAR ÇÜNKÜ SONRADAN HESAPTA YOKKEN ÇIKAN BİR PARA YANİ.BİRDE NE KADARA PATLAR TOPLAM MARKET-PALACEDEN ALSAM

bn n91 hakkında blgi istemştm demiştm toplam ücret nkdr olur die n91 in fiatı orda nkdr hatırlamıorm ama 1000 dolara yakın fiat demşti bide 20 dolar fln werirsen 2-3 içnde geliomuş wermezsende 7-10 gün içnde..gümrüktede sorun cıkmıomus pek ben baya bi arastrmıştm bana en fazla 50 ytl werir kurtulursun demşlerdi

• n91 satisa sunulmadiysa market palace de nasi satilio anlamadm
  • gökhan senin n91 e nerde 1000 dolar dediler.ozaman n92 2000 dolar olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTh CoHeN

gökhan senin n91 e nerde 1000 dolar dediler.ozaman n92 2000 dolar olur

bn mail attım onlara dedim how much money is this shopping total cost gbi bişiler yazdım onlarda 600 küsürlük teli 1000 yaptılar bnce n92de 1500 fln olur
  • bu arada kesinlikle gökhan n91 derim çünkü ben mp3 çalarda almicak olsam n91 alırdım ama şimdi 292 istiyorum n80 özellikleride iyi n92de symbian 6,0 oda var yani sence n92 mi n80 mi
  • walla bn eer şu yeni çıkıcak teller arasında seçim yapıcak olsam kewsinlikle 3mp lik 3x optic zoom lu carl zeiss optic li nokia yı alırdm
  • Arkadaşlar yabancı sitelerde gördüğüm ve az boz ingilizcemle çözebildiğim kadarıyla n91 e sağlamlık testi yapmışlar.(microdrive meselesinden dolayı)

http://www.engadget.com/entry/1234000737067885/

bu adreste adamlar bilgileri vermişler ama tam olarak çözemedim.İngizilce türkçe tercüme programımdan anladığım kadarıyla

n91 e 300 kez yukarıdan aşağıya bırakılarak düşme testi yapılmış ve n91 testten başarıyla geçmiş.Bilmiyorum tabi yanlışda anlamış olabilirim.İpod nano da 300 testin 12 .sinden sanırım başarıyla çıkmış.Walla ingilizceden anlayan veya azda olsa bişeyler anlayan biri çıkıpta şu sayfayı bi kontrol ederse çok memnun olurum.

adres:http://www.engadget.com/entry/1234000737067885/

google da n91 test olarak arattığıınızdada n91 in testleri ile ilgili siteler çıkıyor.

• soylediklerin doru gerrcektende n91 in dayanıklılık testini gecmis bide n91 Best Of What's New 2005 odulunu kazanmis odulun adini yanlis yazmis olabilirim haberi 2 gün önce okumustum adı tam aklimda kalmadi
  • arkadaşlar n71 ne zaman türkiyede olabilir. 1 ay aralıgında da olsa yaklaşık bir tarih verebilirmisiniz? birde n90'da titreşim olmadıgı söyleniyor dogrumu? ve son bişey n70 fiyatı minimum ne civarlara kadar iner? (tahmin)
  • İşte bu söylediklerine çok sevindim kardeşim.Bakalım halen araştırmaya çalışıyorum.Yorumları incelediğimde testen başarılı çıktığı sonucunu alabiliyorum.Bu çok ii bi haber.

http://www.engadget.com/entry/1234000737067885/

inceleyin türkçe tercümesi yapılabilirse çok seinirim.
  • n71 e var daha bekle bi n91 cıksın ondan sora belki cıkar n71 benim tahminim subat gibi cıkar
  • ya arkadaşlar bende birşey sordum ama sizce n92 mi n80 mi.aslında aklımda n92 var ama s60 olması biraz üzüyor beni ne bilim hem eski hem yavaştı.n80de daha yükseği var vede3mp ama tipini pek beğenmedim sanki samsunga özenmiş d500 felan.n92 nin de tv si var yakında bu özelliğide türkcell getircekmiş türkiyeye dvr-h receiveri.ya iki arada bi derede kaldım sizce hangisi.
  • n80 derim ...
    n92 de açıldığı zaman (TV olarak değil) çok ucuz br tel gibi duruyor. Sanki özellikli bir tel gibi değil gibi..
    Ayrıca d500 ile n80 in alakası yok baba ....

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!!
  • bence n92
    sonuçta fotoğraf kalitesi olarak hiçbir n sersi tatmin edici olmayacak
    çünkü en babaları carl zeisli n90 bile tam memnun edici değil,ee güzel denecek kadar resim çekiyor
    n80 3 mp ama autofocus vb yok yani oda tatmin edici olmayacak gibi görünüyor
    bu durumda n92 en azından 16m renk ve trde olmasada tv özelliği
    330-4 pil ömrü vb ile daha tercih edilesi bir n derim
  • n90 Avrupa'da kaç avro olarak çıkmıştı hatırlayan var mı ?
  • n90.............600euroydu galiba
  • n92n92n92n92n92n92n92n92

• n80 ne zaman buraya gelır?????
  • Klasik nokia bi özelliğinden al diğerine ver hiçbiri tatmin edici değil sadece adı nokia..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.