Şimdi Ara

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: operator40

Artık SE de symbianlı yapacak dostum öyle deme ...

Pda ve smartphone disinda sybian kesinlikle hantal, kullanişsiz, fazlaca karisik bir isletim systemi.. extrasinda haddinden fazla da batarya tuketimi ise cabasi..

iyi de nokia nın symianlı telleri (6630 ve sonrası) zaten smartphone
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Artık SE de symbianlı yapacak dostum öyle deme ...

Pda ve smartphone disinda sybian kesinlikle hantal, kullanişsiz, fazlaca karisik bir isletim systemi.. extrasinda haddinden fazla da batarya tuketimi ise cabasi..

iyi de nokia nın symianlı telleri (6630 ve sonrası) zaten smartphone

İyi de, nokia'nin 6630 dan sonrasi için "sadece cep tel.idir" diyende yok zaten.. ben sybian isletim systemlerini sevmiyorum hepsi bu...

• Hah işte güzel bir laf dostum ...
    Sen sevmiyorsun, bu senin fikrin ..
    O nedenle "symbian varmış direk çöp" demememiz gerek
  • quote:

Hah işte güzel bir laf dostum ...
    Sen sevmiyorsun, bu senin fikrin ..
    O nedenle "symbian varmış direk çöp" demememiz gerek

Ben sybian konusundaki "fikirlerimi soyledim" sadece.. lakin fikirlerimi kimseye kabul ettirmek ya da "empoze etmek" gibi bir misyonum yok, hiç olmadi ve olmayacakda:)

Belki bilirsin, ayni konuda farkli fikirler cesitli insanlarca üretilir ve beyan edilirler.. bazi şahıslar için ise "akıl ile beraber taleb edilirler" bazen ama bu suan gündem dışı bir mevzuu :) Akabinde fikirlerin bazen "alındığı veya çalındığı" da olur ki, bu ikisi arasında çok ince bir çizgi vardir..

Kisaca, yazdıklarimin sadece "benim fikrim oldugunu" extra soylemene gerek yok dostum.. bu da benim fikrim :))

• quote:

Orjinalden alıntı: faikmaras

n91 de de tuş takımının açılması sayesnde n90 la aynı gibi
    çünkü n90 da da kapak kapalıyken resm çekebiliosun, müzik dinliebiliosun,mesaj okjuyabiliosun,cwpsız aramalarına bakabiliosun

ayrıca ewet açılınca baya büük oluo ama ekranı çok net we güzel bu da o - nini +ya dönüştürüo bna göre

Bende onu söyledim zaten herkesin kendine göre artı ve eksilerinin dengeye geldiği bir nokta ve telefon vardır.Seninki orda gelmiş benimkide N91 de. Önemli olanda bu zaten herkesin kendince beğendiği telefonu kullanması.. Bizde burda konuşuruz özellikleri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

Orjinalden alıntı: calendil

N91 çıktı mı?
    ...if (evet) {
    .........fiyatı ne kadardır tahmini?}
    ...else {
    .........ne zaman çıkar?}

bu ne ya?

N 91 çıktı mı? çıktıysa fiyatını bilen var mı?
    çıkmadıysa ne zaman çıkar?
    Özellikleri hoşuma gitti belki alabilirim ileride..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

N91 çıktı mı?
    ...if (evet) {
    .........fiyatı ne kadardır tahmini?}
    ...else {
    .........ne zaman çıkar?}

bu ne ya?

N 91 çıktı mı? çıktıysa fiyatını bilen var mı?
    çıkmadıysa ne zaman çıkar?
    Özellikleri hoşuma gitti belki alabilirim ileride..

snde bizm gruba grceksin demek..n91 içn nokia türkiei aradm aralıkta gelcek dediler ana blmiorm fiat olarakta bnce min.1600 fln olur tahminen

• BEYLER 5GÜN ÖNCE ELİMDEKİ 6680 SATIM YENİBİR TELEFON ALMAYA KARAR VERDİM BUGÜNE KADAR HEP NOKİA MODELLERİNDEN VAZGEÇMEDİM İLK DEFA TAM SE W800 ALACAKTIMKİ BEN YİNE GİTTİM NOKİA N70ALDIM VE ŞUNU ÖGRENDİM İNANILMAZ ŞIK ZARİF VE KAMERASI MP3 SESSİSTEMİ VE GALERİSİ FOTOGRAFTA RENK KALİTESİ 6680 İLE MÜKAYİSE EDİLEMİYECEK KADAR ÜSTÜN BİR TELEFON İYİKİDE ŞEYTANA UYMAMIŞIM BUTELEFON BENİ N80 ÇIKASIYA KADAR GÖTÜRÜR N70 İYİ TELEFON
  • quote:

Orjinalden alıntı: midicva7@hotmail.com

BEYLER 5GÜN ÖNCE ELİMDEKİ 6680 SATIM YENİBİR TELEFON ALMAYA KARAR VERDİM BUGÜNE KADAR HEP NOKİA MODELLERİNDEN VAZGEÇMEDİM İLK DEFA TAM SE W800 ALACAKTIMKİ BEN YİNE GİTTİM NOKİA N70ALDIM VE ŞUNU ÖGRENDİM İNANILMAZ ŞIK ZARİF VE KAMERASI MP3 SESSİSTEMİ VE GALERİSİ FOTOGRAFTA RENK KALİTESİ 6680 İLE MÜKAYİSE EDİLEMİYECEK KADAR ÜSTÜN BİR TELEFON İYİKİDE ŞEYTANA UYMAMIŞIM BUTELEFON BENİ N80 ÇIKASIYA KADAR GÖTÜRÜR N70 İYİ TELEFON

dostm hayırlı olsun n serisi ailesine katılmşsn insalah bnde n91 ile onumusdeki ay katılcam..herkes 6680 ile n70 arasnda pek fark olmadıını soluo sen nkdara aldn..he bncde iikide w800 almamışsn

• Ben de n80 bekleyeceğim. Yaza alırım inşallah . Şu an k750 var. O da beni çok rahat yaza taşır
  • n80 avrupa fiyatı 500 euro diyor
    yaklaşık 750 ytl civarı
    trde de 1000ytl civarı olur!!!

gibime geliyor başka fikri olan var mı??????

eğer bu fiyata çıkarsa üstüne telefon olmaz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: enes_aksoy

n80 avrupa fiyatı 500 euro diyor
    yaklaşık 750 ytl civarı
    trde de 1000ytl civarı olur!!!

gibime geliyor başka fikri olan var mı??????

eğer bu fiyata çıkarsa üstüne telefon olmaz!

N70 570Euro ya (yaklaşık 900ytl) satılıyor N80 in daha aşağı satılalacağını sanmam. Türkiyede 1100 ytl nin altı bence zor.
  • n 70 pili pratikte ne kadar gidiyor bilen var mı ?
  • herhangi bir symbian lı telefon ile aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

n 70 pili pratikte ne kadar gidiyor bilen var mı ?

nokianın verdiği değerlere göre 6630 ile aynı gitmesi lazım
    fakat telefon video kalitesi için alınacağı için ortaya 2 seçenek çıkıyor
    1.seçenek...................videoyu pek kullanmazsan ki saçmalık olur o zaman 6630 gibi gider
    2.seçenek...................videoyu yoğun kullanırsan 1-2 saat misal 1 günde biter
  • N70 video fps hızı nedir bilen varmı
  • 15 diye kaldı aklımda ama emin değilim
    w900inin 30 olduğunu duymuştum
    bilenler doğru cevapları yazarlar
  • Ya arkadaşlar ben bu n91 in video kalitesini çok merak ediyorum.N70 ve n90 ın yarı çözürünlüğünde kayıt yapacakmış.Bunu yeni öğrendim.Şöyle elinde bu n91 in video çekim kalitesine yakın çözünürlükte video olan birisi varsa buraya koyarsa sevinirim.

Bende yeni N91 yeni fotoğraflarını buldum.N91 sevenlere hediyemiz olsun.

Hobaaaa canlansın şu topic bakalım.N Series cileri.Hadi uyumayın ayaklanın bakim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 22 Kasım 2005, 15:05:46 >

• Devam edelim.

İnternette yeni bulduğum n91 fotolarını elimden geldiğince burada paylaşmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 22 Kasım 2005, 15:08:24 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.