Şimdi Ara

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence şu durumda n70 almak çok daha mantıklı.görüldüğü gibi n80'nin çıkmasına daha aylar var.
  • selam arkadaşlar şu nokianın klasik tek beep sesi varmıdır elinizde yada telden ulaşabiliosanız burada paylaşırsanız sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_3400037/mpage_34/tm.htm
  • bnm tel en son gitmşti ya sonra club nokia ya götürdüm format attılar ama olmadı!şuanda adana da
  • felsongy nokia mercek kötü demedimki ben nokia kamera yapmayı bu kadar biliyor dedim
    quote:

Orjinalden alıntı: gren

quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Hem carl zeiss istemezsiniz hem de niye carl zeiss koymamış dersiniz Carl zeiss maliyeti çok arttırıyor. N80 nin 500euro çıkış fiyatının açıklanması herhalde gayet iyi anlatıyor. N90 dan tek eksiği carl zeiss nın olmaması hatta artılarının olması. Wi-fi gibi.

yanıt şu..............carl zeisle foto kalitesini yakalayamadı şimdi neyle yakalayacak bakalım
    carl zeis değil nokia kamerası kötü
    carl zeisli n90 carl zeissiz n70kıyasında n70 6680 kadar resim çekiyo anca
    o yüzden carl zeissiz dahada kötü oluyo yani nokia kamera

• quote:

Orjinalden alıntı: faikmaras

bnm tel en son gitmşti ya sonra club nokia ya götürdüm format attılar ama olmadı!şuanda adana da

hadi ya smdiden sakatlık cıkardı ozmn alla alla ilgnc
  • quote:

felsongy nokia mercek kötü demedimki ben nokia kamera yapmayı bu kadar biliyor dedim
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Hem carl zeiss istemezsiniz hem de niye carl zeiss koymamış dersiniz Carl zeiss maliyeti çok arttırıyor. N80 nin 500euro çıkış fiyatının açıklanması herhalde gayet iyi anlatıyor. N90 dan tek eksiği carl zeiss nın olmaması hatta artılarının olması. Wi-fi gibi.

yanıt şu..............carl zeisle foto kalitesini yakalayamadı şimdi neyle yakalayacak bakalım
    carl zeis değil nokia kamerası kötü
    carl zeisli n90 carl zeissiz n70kıyasında n70 6680 kadar resim çekiyo anca
    o yüzden carl zeissiz dahada kötü oluyo yani nokia kamera

hmm evet o konuda yanlış anlaşılma olmuş özür dilerim

• önemli değil dostum sağol
  •  TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!!

arkadaşlar ben mi yanlış gördüm yoksa orada bir yerlerde bir fare imleci mi var :) s60'ı baya bi değiştirmişler gerçekten.
  • ewet ya süper olmş

bu arada se de reklam çıkarmış w550 yle w800 ün reklamı bnm çok hoşuma gitmedi biraz n90 la n70 in reklamının sonunu andırıo.bi de bnce daha güzel yapabilşirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

yeni fotolar eklendi

n92...

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!!

goruntu kalitesi muhtesem yaa

• bu arada bu forumdan hiç n70 siparişi weren oldu mu?
  • ya niye bu kadar sacma yorumlar yapılıo n 91 hakknda nokia resmi sitesinde boyutlarını ve agırlıgını vrmis merak eden alsın kalem kagit cizsin ayrıca boyutu p900 den kucuk ve hafif boyutları:113.1 x 55.2 x 22 mm
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_cnry

ya niye bu kadar sacma yorumlar yapılıo n 91 hakknda nokia resmi sitesinde boyutlarını ve agırlıgını vrmis merak eden alsın kalem kagit cizsin ayrıca boyutu p900 den kucuk ve hafif boyutları:113.1 x 55.2 x 22 mm

bncde..
  • N 80 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.NE ZAMAN GELECEK?BİRAZ RESİM KOYARMISINIZ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fergan

N 80 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.NE ZAMAN GELECEK?BİRAZ RESİM KOYARMISINIZ?

dostm buyur

daa bulursam eklerm buraya..

burdada fiat we tarih blgisi war bak istersen

http://www.infosyncworld.com/productguide/index.html?start=10&offset=10&cat=&cat2=&manufacturer=&market=&order=pid

bak burdada güsel fotolar warmış

http://www.phonescoop.com/articles/nmc_2005/index.php?p=80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 14 Kasım 2005, 17:54:01 >

• arkadaslar n70 piyasaya 5aralıkta çıkıyor
    http://www.genpatech.com/_index
    1,086.40 YTL 679 EUR
    Havale ile 1,032.08 YTL
    1,086,400,000 TL (KDV Dahil)

Taksitlendirme
  • quote:

Orjinalden alıntı: fergan

bence şu durumda n70 almak çok daha mantıklı.görüldüğü gibi n80'nin çıkmasına daha aylar var.

bole bi ikilemde kaldısan bkle derim n80 içn deer..
  • abi adam almış n 70 i 800 milyondan fazla paraetmez diyo.bence n91 beklenmeli
  •  TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!!
    N80 ....boş bir tlf degil...

Kullanması kolay ama aynı zamanda sofistike UPnP (Universal Plug and Play) teknolojisi ile Nokia N80, dijital ev ağına erişmek için kullanılıyor ve hemen hemen bir uzaktan kumanda gibi kullanılarak uyumlu bilgisayarlar, ses sistemleri ve televizyonlara güvenli ve rahat erişim sağlıyor.

Sonuç olarak, Nokia N80'de saklanan resimleri ve videoları oturma odanızdaki televizyondan kablosuz bir şekilde izleyebilir ve aynı zamanda oturma odanızdaki ses sistemi aracılığıyla telefona yüklemiş olduğunuz şarkıları dinleyebilirsiniz. Artık baskı almak daha da hızlı; çünkü Nokia N80 kullanıcıları UPnP-uyumlu herhangi bir ev yazıcısı ya da yazıcı kabininden kablosuz bir şekilde baskı alabilir. Series 60 3. sürüm ve Symbian OS işletim sistemi tabanli Nokia N80'in, 2006 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkıyor..

• N80, N70'in yandan yemiş hali :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.