Şimdi Ara

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TEKNODE

ben bikaç gün önce n92 alayım diyordum tipi süper çünkü ama p990dan (se den) vazgeçmem.çünkü p990 en iyisi

n92 de video berbat bikere çünkü cıf çözünürlük.kamera 2mp ama carl zeiss lens yok ve nokıanın 2 mp li telleri (n90 hariç) berbat foto çekiyor.eminimki n92 ninde kamera bir k750-n90 kadar iyi olmayacak.

ama nokıa n92 diyince akan sular durur bende

walla n92 senee fln cıkar herlade ama bnce p990 cok daa hoş ynede snn fikrin saygı duyarm

• bencede p990 daha hoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

bencede p990 daha hoş

snle ortak yonlerims wamış be p990 we w900 ün beyası olmk üzere..bn bu hafta içnde n90 sipariş edicm umarım pişman olmam..sen karar werdnmi?
  • bnce pişman olmyıcaksın bu arada resmler için çoook tşkkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: faikmaras

bnce pişman olmyıcaksın bu arada resmler için çoook tşkkrler

umarım ole olur gerci kafamda bisuru soru war ama..mesela mp3 kalitesi nası we kulaklıa ii ses weriomu,film video fln izledisen onun kalitesi nası divx fln izlenirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 8 Kasım 2005, 17:56:10 >
  • Alırsam n91 ya da n80 alırım.n 80 i kamerası için n 91 i de müzik kalitesi için alırım.ikisi de müthiş telefonlar.N 92 bana çok kaba geliyo.n 90'ın da müzik kalitesi iyi değil diye duydum,w800i den daha mı kötüdür sizce?
    N70'in ses kalitesi ile w800i nin ses kalitesini karşılaştırırsak,hanğişi ğalip gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fergan -- 8 Kasım 2005, 17:29:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fergan

Alırsam n91 ya da n80 alırım.n 80 i kamerası için n 91 i de müzik kalitesi için alırım.ikisi de müthiş telefonlar.N 92 bana çok kaba geliyo.n 90'ın da müzik kalitesi iyi değil diye duydum,w800i den daha mı kötüdür sizce?
    N70'in ses kalitesi ile w800i nin ses kalitesini karşılaştırırsak,hanğişi ğalip gelir?

n80ni salla oda bşiler eksikmiş ama bn tam hatırlaamadm smdi..n91 cok ii bi tel ama geç cıkması ii olmadı bnm acımdan..bnce n91 al..bide w800i n90dan daa iidr herlade muzikalite acısndan
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

umarım ole olur gerci kafamda bisuru soru war ama..mesela m3 kalitesi nası we kulaklıa ii ses weriomu,film video fln izledisen onun kalitesi nası divx fln izlenirmi?

Bencede M3 süper bir araba.BMW M3 hayallerimin otomobili
  • sırf görünümü daa karizma diye ben n serisdi almam.w800i her açıdan daha iyi.fiyatıda bedawa!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fergan

Alırsam n91 ya da n80 alırım.n 80 i kamerası için n 91 i de müzik kalitesi için alırım.ikisi de müthiş telefonlar.N 92 bana çok kaba geliyo.n 90'ın da müzik kalitesi iyi değil diye duydum,w800i den daha mı kötüdür sizce?

sana sunu solim bütün walkmanler nokiada üstndr ama n91 i blemem..
  • hepsi takoz bunların yaw
  • takoz olduklarını söyleyemem hepsi de manyax ğüsel teller.ama nokia'ya kızıyorum,satış tekniklerinden dolayı!!Hep bir özelliği eksik tutarak satışa sunuyolar.O yüzden sony ericsson'u tercih ediyorum.W800i'nin tasarımının çok hoş olmadınğının ben de farkındayım ama içerik bnm için daha önemli...
  • ewet haklısın bn de fotoya önem werioum çok foto çekerim we en iisi olsun isterim...müziğe de .ok önem weririm ama n90 daha hoş
  • ewet bn de foto istediim için en kaliteli foto çekmei isterim...müzikte çok ilgimi çekio ama n90 daha karizma we hoş
  • bu nokia ya sinir olmaya başladım artık adamların canı sıkılıyo tlf çıkarıyolar. millet yeni tlf alıyo iki gün sonra tlf değerini yitiriyo psikolojik olarak da çok etkiliyo milleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: GURNAZ

bu nokia ya sinir olmaya başladım artık adamların canı sıkılıyo tlf çıkarıyolar. millet yeni tlf alıyo iki gün sonra tlf değerini yitiriyo psikolojik olarak da çok etkiliyo milleti

mesela hangi tel ole???
  • yaw bu N80 ile 6280 neredeyse aynı telefon,sadece kamera bi de bir iki farklılık daha var.zaten görüntü tıpa tıp aynı! daha 6280 çıkmadı,bi de N80 imi bekleyecez? ölme eşşeğim ölme!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 8 Kasım 2005, 21:41:17 >
  • n70 in reklamınbı gördünz mü n90 la beraber bi reklam çekmşller SÜPER
  • harbi ya nokia buaralar bisuru telin tanıtımını yaptı nası cıkacak bunların hepsi bnce bole yapmları cok kotu oldu..mesela n91 bekleen adam sabredems gder w800 alır yani..olamasmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: faikmaras

n70 in reklamınbı gördünz mü n90 la beraber bi reklam çekmşller SÜPER

hayır ya nerde cıktı tüh ya goremedm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.