Şimdi Ara

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokhan s.

walla bu n serisinde kimin için ne onemlise o tel alınmalı stratejisi war bnce hepsi biarada olsa zten dier telleri yapmanında bi anlamı kalmas dmi ama..mesela bnde video we foto kalitesini barındıran wede karizması olan n90 ı tercih ediorm

oha bu kadarda olmaz.. nokia'nın pazarlama stratejisi sizin piskolojinizi bozmuş.. birbirine yakın özellikleri bulunan birinde olan özelliğin diğerinde olmadığı telefonlar yapmanın neresi mantıklı neresi akıl karı ??!?

Adam gibi bi model yapılır her özelliğin bulunduğu mis gibi bi almaya 3 yıl paşalar gibi kullanırsın.. mesela p990, mesela n91, w800i..vs

Senin düşüncen çok yanlış.. birçok model çıkarmak tasarım ve zewk açısından doğru bir strateji ama doğru düzgün sırf karizması yüzünden alınacak teller çıkarmıyorki nokia.. ??!

• quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

walla bu n serisinde kimin için ne onemlise o tel alınmalı stratejisi war bnce hepsi biarada olsa zten dier telleri yapmanında bi anlamı kalmas dmi ama..mesela bnde video we foto kalitesini barındıran wede karizması olan n90 ı tercih ediorm

oha bu kadarda olmaz.. nokia'nın pazarlama stratejisi sizin piskolojinizi bozmuş.. birbirine yakın özellikleri bulunan birinde olan özelliğin diğerinde olmadığı telefonlar yapmanın neresi mantıklı neresi akıl karı ??!?

Adam gibi bi model yapılır her özelliğin bulunduğu mis gibi bi almaya 3 yıl paşalar gibi kullanırsın.. mesela p990, mesela n91, w800i..vs

Senin düşüncen çok yanlış.. birçok model çıkarmak tasarım ve zewk açısından doğru bir strateji ama doğru düzgün sırf karizması yüzünden alınacak teller çıkarmıyorki nokia.. ??!

bu cümlem kesnlkle şaka mahiyetndeydi yanlış anlaşılmasın yoksa herkes gbi bnmde işime gelir herseiyle 4-4 lük bi tel kullanmk

• n91 fotoları eklendi hepsi birbirnden güsel

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!!

• ben şahsen n72'yi bekliyorum ... şu an böyle bir model yok tabii ki ... ama ben n71'in 3G'siz modeli olmasını umuyorum ... eğer ki n71'in 3G'siz modelini piyasaya sürerlerse hiç düşünmeden ertesi gün alırım ...
  • sıcak sıcak n serisi fotoları dewam edio...sırada n90

• bu kadar büük olmaq zorundamıydı yaaaaaaa ulen takoz ustası nokyaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepx -- 7 Kasım 2005, 2:02:11 >
  • arkadaslar resımlerle bırlıkte ALINTI yapmayın lutfen!!!
  • walla bütün n serisi cok büyük harbden ama olsun ynede bnce piasadaki cou telden cok cok ii ozelikle n91 baya iimiş ya smdi dikkatmi çekti
  • bnce p990 hpsini nokyanın eline verr se yi hiç sevmezdim öncedenn ama p990da eksik yoq n serisi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: machiavelli

arkadaslar resımlerle bırlıkte ALINTI yapmayın lutfen!!!

dostum nerlerdesn ya sen walla yorumunu ozledm be..ee sen karar werdnmi?
  • sıradaki telimis n70..avrupada kasım 2005 cıkış tarihi we 550 euro fiyat demişler..ama bnce bu bize yılbaşında wede yaklaşık 650-700 euro arası piasaya girer die dusunuorm...

• simdide sırada n71 war...awrupada mart 2006 we 400 euro demişler..bu bize nisan-mayıs gbi 500 euro ciwarı geleblr..

• diere n'lerede daa sonra dewam ederim artk....
  • bugün bi kankanın annesinde gördüm n90ı...kadıncağız hiç bi özelliğini kullanmıyo eminim sadece nokya die almış daaaaa nası büyük bi telefon ben şok oldum...
    b kere kadıncağız telefonla konuşurken eli de küçük başka bi şi gibi duruyo, ben kendim elime alıp bakamadım ama tek söyleyeceğim telefon harbiii büyük yani çanta manta iyi de cepte bozabilir...
    bence para biriktirmeye başlamadan bi telefonu alıp elinizde incelemeniz
  • N80 varken N70 almak biraz saçma olur. Tabi beklemek istemeyenler için bir alternatif. Ben N80 almayı düşünüyorum açıkcası. Ayrıca N80 de autofocus YOK. Kameranın hemen yanında manual olarak ayarlanabilen bir mekanizma var oradan elle ayarlayabiliyoruz.
    N92 de 330mhz lik bir işlemci olacağına dair söylentiler var inşallah bu N80 için de geçerlidir. Yoksa 3mp boyutundaki fotolarla can çekişecek telefon. Şu an bile N90 nın epey yavaş olduğu konusunda haberler var.
    Son olarak N6233 %99 6230i nin devamı olacaktır.
  • n serisi baska bi boyut

• quote:

Orjinalden alıntı: HYMN

ben şahsen n72'yi bekliyorum ... şu an böyle bir model yok tabii ki ... ama ben n71'in 3G'siz modeli olmasını umuyorum ... eğer ki n71'in 3G'siz modelini piyasaya sürerlerse hiç düşünmeden ertesi gün alırım ...

bnce bosuna pek bekleme n serisinde artk 3g siz bi tel yapmazlar die thmn ediorm
  • n71 tam bir felaket n80 ise 3mp kamerası olmasına rağmen cıf video çeken oto fokus olmayan ufak sade güçlü bir tel,

n92 en süperi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

n71 tam bir felaket n80 ise 3mp kamerası olmasına rağmen cıf video çeken oto fokus olmayan ufak sade güçlü bir tel,

n92 en süperi

bncde n71 berbat otesi bşi nie bole bi model cıkardıysalar alla alla??nese abi bnce n92 de tip yok be ole diilmi

• ben bikaç gün önce n92 alayım diyordum tipi süper çünkü ama p990dan (se den) vazgeçmem.çünkü p990 en iyisi

n92 de video berbat bikere çünkü cıf çözünürlük.kamera 2mp ama carl zeiss lens yok ve nokıanın 2 mp li telleri (n90 hariç) berbat foto çekiyor.eminimki n92 ninde kamera bir k750-n90 kadar iyi olmayacak.

ama nokıa n92 diyince akan sular durur bende

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.