Şimdi Ara

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

yaw şu N80 in siyahı aklımı başımdan aldı.tam SE W900i ye ısınmıştım ki bunu gördüm.acaba N80 in kamerasında autofocus özelliği var mı? ki bence 3mp lik bir kamerada olmalı.bu telefon 2006 ilk çeyrekte ve de yaklaşık 500 euroya çıkacakmış! acaba hangisini alsam ,N80 mi yoksa W900i mi???

eminmisn dostum bnce bu tel için bu para bedawa olur..sanmıorm bnce 1500 ciwarı fln gelir buda..

The Nokia N80, which is based on S60 3rd Edition and Symbian OS, is planned to be commercially available in the first quarter of 2006 with an estimated, unsubsidized sales price of approximately 500 euros.

nokianın resmi sitesinde yazıyor.ama tabii bu avrupa fiyatı!http://press.nokia.com/PR/200511/1019237_5.html

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

yaw şu N80 in siyahı aklımı başımdan aldı.tam SE W900i ye ısınmıştım ki bunu gördüm.acaba N80 in kamerasında autofocus özelliği var mı? ki bence 3mp lik bir kamerada olmalı.bu telefon 2006 ilk çeyrekte ve de yaklaşık 500 euroya çıkacakmış! acaba hangisini alsam ,N80 mi yoksa W900i mi???

eminmisn dostum bnce bu tel için bu para bedawa olur..sanmıorm bnce 1500 ciwarı fln gelir buda..

The Nokia N80, which is based on S60 3rd Edition and Symbian OS, is planned to be commercially available in the first quarter of 2006 with an estimated, unsubsidized sales price of approximately 500 euros.

nokianın resmi sitesinde yazıyor.ama tabii bu avrupa fiyatı!http://press.nokia.com/PR/200511/1019237_5.html

dostum kske bole olsa ama en fazla 150 euro fln oynar..cunku n90 içnde 725 fln yazıodu.ama türkiede 850 euro fln

• eğer 500 euro olursa,o zaman türkiyede maksimum 700 euro olur.bu da N80 için çok da pahalı sayılmaz!
  • quote:

eğer 500 euro olursa,o zaman türkiyede maksimum 700 euro olur.bu da N80 için çok da pahalı sayılmaz!

kesnlkle katılıorm dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faikmaras

başardn
    bu arada n91 de 4gb lk hafıza war

Bilgilendirme için sağol
  • beyler n80 gercekten bomba am hayır yaaa once n70 cunku yaklasık 6 aydır bekliyorum bu teli bi 6 ay da n80 ni bekliyecek halimiz yokkkkkkk hem n80 cıkana kadar da ondan daha guzel bir telin reklamını werim aklımızı basımızdan alır yine nokia ne dersiniz??????????
  • 3mp li telde otokous yoq ama 2mplide war alla alla işe baq
  • n92 : 107.4 x 58.2 x 24.8 mm 191 g

k750 : 100 x 46 x 20.5 mm 99 g
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

n92 : 107.4 x 58.2 x 24.8 mm 191 g

k750 : 100 x 46 x 20.5 mm 99 g

?????
  • yeterince açık değilmi ?? kim okadar büyük ve özellikle ağır bi aleti yanında taşımak isterki ???
  • quote:

yeterince açık değilmi ?? kim okadar büyük ve özellikle ağır bi aleti yanında taşımak isterki ???

bilmem acıkta bnce isteen yetrnce coktur eminim
  • abi bence en iyisi n80
    hiç bi eksiği yok
  • face01tr bence yaptığın çok yanlış bari bi yorum yap n serisi kötü falan de fakat sen direkt kavga çıkartmak amaçlı 750i'yi öne sürüyorsun bi kimse k750'ye bir şey dese de savunmaya geçsen şimdiye kadar ki tek k750 tartışmasız n serisi konusu diyecektim ki senin mesaj çıktı karşıma
  • resimler yanıltıcı olabiliyor onun için piyasadaki güncel bi telefonun boyutlarıyla karşılaştırma yapmak istedim.. zamanında n90 a takoz diyenler vardı hala var; n92 tokoz dediğiniz n90 dan da ağır ve geniş.. bunu vurgulamaya çalışıyorum.

bu arada n serisi kötü değil.. özellikle n91, n70, n80, gayet başarılı güzel modeller..
  • o zaman bunu söyle ve işte bunlar da rakamlar de zart die rakam koymuşsun ve bundan da emin ol herkes benim anladığım şeyi anlardı neyse büyütmeyelim
  • n92 hakkında...
    açıkcası boyutlarını saymazsak tasarımı n90 a göre çok daha güzel ancak kafama takılan bazı sorular var ??!

*DVB-H TV özelliği var. bu özelliği kullanıp tv izleyebilmek için türkiyedeki tv yayın kuryluşlarının yada uyduların herhangi bi altyapıya sahip olması gerekiyormu ?? mesela 3g yi ele alalım .. türk oparötörleri 3g desteklemediği için telefonlarımızdaki 3g donanaımdan faydalanamıyoruz ??!

*neden son sürüm symbian yazılımı kullanmıyor ? alt model n91 de v9.0 varken bunda daha alt bi sürüm kullanılmış ??!
  • beyler tartısmaalım lütfen herlen kndne gore beendii tel wardr kimine gore k750 kmine gorde n serisi hoştur..wede burası n serisi bolumu konu pek dağılsın istemes kmse..anlayısınz içn cok tesekur eders
  • quote:

n92 hakkında...
    açıkcası boyutlarını saymazsak tasarımı n90 a göre çok daha güzel ancak kafama takılan bazı sorular var ??!

*DVB-H TV özelliği var. bu özelliği kullanıp tv izleyebilmek için türkiyedeki tv yayın kuryluşlarının yada uyduların herhangi bi altyapıya sahip olması gerekiyormu ?? mesela 3g yi ele alalım .. türk oparötörleri 3g desteklemediği için telefonlarımızdaki 3g donanaımdan faydalanamıyoruz ??!

*neden son sürüm symbian yazılımı kullanmıyor ? alt model n91 de v9.0 varken bunda daha alt bi sürüm kullanılmış ??!

1.sorun için;eet gerekio,suanda hiçbi gsm sirketi tv izleme konusnda yetrli altyapıya sahip diil,anca yüksek mktarlarda kalitesiz tv izlenio(mobilvizyon vb..)

2.si ise bliosun nokianın bisei eksik bırakma huyu işte..hersey tmm olsa ble mutlaka bşei olayı bozar

• n92 i tuttum bn çoq hos ama o tv öz. heryerde kullanılmz.brda gereksiz bnce ama foreva n92n serisinin bu modelleri nokyanın pazarlama strajetisini ortaa çıkarıoo.3mp lide fokus yoq vdeo kötü vssv gibi

n92 rulezz
  • walla bu n serisinde kimin için ne onemlise o tel alınmalı stratejisi war bnce hepsi biarada olsa zten dier telleri yapmanında bi anlamı kalmas dmi ama..mesela bnde video we foto kalitesini barındıran wede karizması olan n90 ı tercih ediorm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.