bence nokia N70 i bu yıl sonu,N91i de 2006 ilk çeyrekte,diğer sonradan tanıttığı N series telefonları da 2006 2. veya 3. çeyrekte çıkarır.diğer modelleri de araya serpiştirir.böylece nokianın 2006 takvimi belirlenmiş olur!
quote:
Orjinalden alıntı: faikmaras
n70 in reklamınbı gördünz mü n90 la beraber bi reklam çekmşller SÜPER
Evet ben dün görmüştüm.Güzel olmuş.Ayrıca İstanbul'da bilboardlara da koymuşlar N70 ve N90 reklamını.Yani N70 artık çıktı. Biraz ucuzlasın almayı düşünüyorum.
n91 in yukardaki fotoları cok hoş dmi ya
quote:
bence nokia N70 i bu yıl sonu
televizyonda reklamları oynamaya başladı ??! iki haftaya kalmaz nette tüm alışveriş sitelerinde satışa çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: face01tr
quote:
bence nokia N70 i bu yıl sonu
televizyonda reklamları oynamaya başladı ??! iki haftaya kalmaz nette tüm alışveriş sitelerinde satışa çıkar
bncde dostm kasım ayında cıkar heralde ozmn n70..buarada n91 ede üvey ewlat muamelesi fln yapıolar heralde..ama oda subata kdr cıkar bnce
ytl olarak n 70'in fiyatı sizce ne kadar olacak?en azından tahmin? ben aralık ayının sonunda ya n70 alıcam ya da w800i!sizce hanğisini almalıyım,ikisinin ağır basan yönlerni yazarsanız sevinirim...
uzun sözün kısası 6 tane n var ama hiçbiri tam değil n70-n71-n80......................carl zeis vb yok n90......................................titreşim-radyo yok n91......................................dahili led flaş yok n92......................................tvli 16milyon renkle ön plan ama bunuda kamerası gene kısıtlı
genede en ses getirecek olan n92 olur dünyada
Hem carl zeiss istemezsiniz hem de niye carl zeiss koymamış dersiniz Carl zeiss maliyeti çok arttırıyor. N80 nin 500euro çıkış fiyatının açıklanması herhalde gayet iyi anlatıyor. N90 dan tek eksiği carl zeiss nın olmaması hatta artılarının olması. Wi-fi gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: face01tr
Senin düşüncen çok yanlış.. birçok model çıkarmak tasarım ve zewk açısından doğru bir strateji ama doğru düzgün sırf karizması yüzünden alınacak teller çıkarmıyorki nokia.. ??!
nokia'nın sadece tasarımı ve karizması öne çıkan telefonları her zaman vardır. şu modelleri hatırsınız : nokia 8850 nokia 8890 nokia 8910 nokia 8910i nokia 8800 şu anda satılıyor zaten... nokia n80 gelecekteki yeni karizma telefon.
sanırım bu kadar karizma telefon yeterlidir.
quote:
Orjinalden alıntı: Al PaC
Hem carl zeiss istemezsiniz hem de niye carl zeiss koymamış dersiniz Carl zeiss maliyeti çok arttırıyor. N80 nin 500euro çıkış fiyatının açıklanması herhalde gayet iyi anlatıyor. N90 dan tek eksiği carl zeiss nın olmaması hatta artılarının olması. Wi-fi gibi.
yanıt şu..............carl zeisle foto kalitesini yakalayamadı şimdi neyle yakalayacak bakalım carl zeis değil nokia kamerası kötü carl zeisli n90 carl zeissiz n70kıyasında n70 6680 kadar resim çekiyo anca o yüzden carl zeissiz dahada kötü oluyo yani nokia kamera
Bir Alman sitesinde okudum N92 YAzın piyasaya çıkacakmış ve Avrupa Futbol şampiyonasına yetişecekmiş çıkışı.Milletcepten maç seyredecek ,biz ise.... neyse. stanby'ı 14 gün imiş ama tv seyredersen 4 saat dayanıyormuş.
bunu her zaman söylüyorum zaten n serisi şarjı berbat ortalama 200-4 özellik olacak ama kullanmak yasak yani
ya bugun bi telefoncuya gttm n90 daa cıkmadı dedi uyuz oldm yaw..bde sen onu boswer dedi cok büyük fln dedi,gerci bu bnm içn sorun diil ama bide sey dedi..6260 cok tutlmadı dedi bicok problemi oldu fln dedi kapakla fln ilgili acaba bundada ole olurmu ya smdi içime kurt düştü arklar yaw
arkadaşlar bugüne kadar sustum fakat artık konuşucam telin merceğinin carl zeiss olması ya da olmaması o kadar problem değil asıl problem olan (n 90'da) sıkıştırma olayı o yüzden carl zeiss kötü falan demek yanlış gren nokia mercekler kötü demişsin nokia mercek üretmez
abi ya sen öle dedklerine bakma.. adam elnde olmadığı için sna başka bi tel kakalamaya çalışıyor. ayrıca şuan için öle bi durum söz konusu bile deil olsa da duyardık çünkü tel çıkalı 3,5 ay oldu.şimdilik bişiy yok ayrıca öle bişiy olucaını da sanmyrm
bu arada ne bayisine sordun genpa bayilerine daha gelmedi tam olarak sadece maketler yolandı 2 gün önce sordm. ama kvk larda wardı we de en son 1.425 flndı
bu arada n70 çıkmadı 2 hafta sonra nokia tarafından çıkar we de olduundan çok daha pahalı fiyata 12 ay sonrada bi distribütör çıkartır nerden baksanz bu 2 ay ı bulur
yeni fotolar eklendi
n92...
n80...
quote:
Orjinalden alıntı: faikmaras
abi ya sen öle dedklerine bakma.. adam elnde olmadığı için sna başka bi tel kakalamaya çalışıyor. ayrıca şuan için öle bi durum söz konusu bile deil olsa da duyardık çünkü tel çıkalı 3,5 ay oldu.şimdilik bişiy yok ayrıca öle bişiy olucaını da sanmyrm
bu arada ne bayisine sordun genpa bayilerine daha gelmedi tam olarak sadece maketler yolandı 2 gün önce sordm. ama kvk larda wardı we de en son 1.425 flndı
snn telle aran nası gdio bakalm..işte ole dedi kapak cok sorun olur dedi..genpa bayisine sordm eet