Şimdi Ara

Tüm Opel Takımı , 'BURADAYIZ' !.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O nasıl oluyo. Aracı 90'a sabitleyecem ekonomi olsun diye ama daha fazla yakacak.
  • kinay2004-Ramazan Kınay-21-Denizli-Opel Astra CD(1999)

Benide eklerseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiviniTod -- 8 Aralık 2007; 13:36:56 >
  • Yav arkadaş şu forumda Astra GSİ, GTC, OPC aracı olan. Vectra GT, GSİ modelli, Corsa GTC, OPC GSI vs vs olan yok mu ya. Bi foto eklesinlerde görelim yav. Hastayım zaten Vectra GT'lere.

Yokmu bunun gibi arabası olan. Hayranım bu arabaya.

Tüm Opel Takımı , 'BURADAYIZ' !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 8 Aralık 2007; 14:50:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

O nasıl oluyo. Aracı 90'a sabitleyecem ekonomi olsun diye ama daha fazla yakacak.

Ben hız sabitleyicinin ekonomi amaçlı oldugunu sanmıyorum daha çok konfor için bir sistem bence.
    Mantıksız gelebilir ama mesela otomatik vitesinde normalde daha az yakması lazım fren gaz debriyajı otomatik sistemler yapıyor onda da ama daha fazla yakıyor düz vitese göre .
    Denemek Lazım hiç denemedim pek uzun yol yapmadıgım için.Duydugum bu sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 8 Aralık 2007; 14:58:18 >
  • quote:

Yav arkadaş şu forumda Astra GSİ, GTC, OPC aracı olan. Vectra GT, GSİ modelli, Corsa GTC, OPC GSI vs vs olan yok mu ya. Bi foto eklesinlerde görelim yav. Hastayım zaten Vectra GT'lere.

Yokmu bunun gibi arabası olan. Hayranım bu arabaya.

Yer uçağı deniliyordu bu eski kasa gt vectralara bi aralar şimdi en yeni vectra opc'de harika

Vectra OPC
    -V6
    -24 Valf
    -2.8 litre turbo motor (247 beygir)
    -0-100 km 7.3 sn
    -son sürat 250 kmh

• quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

quote:

O nasıl oluyo. Aracı 90'a sabitleyecem ekonomi olsun diye ama daha fazla yakacak.

Ben hız sabitleyicinin ekonomi amaçlı oldugunu sanmıyorum daha çok konfor için bir sistem bence.
    Mantıksız gelebilir ama mesela otomatik vitesinde normalde daha az yakması lazım fren gaz debriyajı otomatik sistemler yapıyor onda da ama daha fazla yakıyor düz vitese göre .

Bizdeki otomatik Astra normal değerlerde yakıyor. Düz Astra 7 - 8 yakarken bizimkide aynı değerlerde yakıyor.

CC hem ekonomiye yardımcı hemde konfor için bence. Ayağının 9 saat boyunca aynı kaldığını düşünsene. Durmadan basıyosun gaza.

Acaba bu 2,8 motoru kim alacakki. Eğer ki Merso ile aynı fiyat olarak çıkartırsa satmaz. Millet gider Merso alır. Bende gider bundan alırım. Çift turbo koysalarmış keşke.

Çizgileri çok güzel ama siyahı olacak. Mavi yakışmamış. Kısmet olursa mayıs gibi Merso almayı planlıyoruz. 6 ay binerim borcunu kapatır bi tane Vectra GT alırım.

http://www.araba.com/780714.html

İncelemenizi tavsiye ederim. Adam OPC'ye LPG taktırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 8 Aralık 2007; 15:18:35 >

• Gördüm o ilani.Yurdum insani
  • Servisten izin almış birde. Ben serviste çalışan olsaydım kötü laf sokardım. Madem benzinini karşılayamayacaksın neden aldın arabayı diye. O kadar paran var git dizel al bari. Benim eski okulumun müdürü bile 2.2 dizel aldı.
  • birincisi ilandaki araç opc falan değil 175 hlik 2.0turbunun modifiyelisi. evet böyle araçlar alıp lpg taktıranlar malesef var birde lpgyi övüyorlar. iyi bişi olsa standart lpgli araçlar çıkar. o 2.8 motorlu araç şu anda piyasada zaten 125bin ytl civarında bir fiyatı olması lazım. ancak bir hata var ki o araba 247 hp değil 280 hpdir.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

quote:

Bizdeki otomatik Astra normal değerlerde yakıyor. Düz Astra 7 - 8 yakarken bizimkide aynı değerlerde yakıyor.

CC hem ekonomiye yardımcı hemde konfor için bence. Ayağının 9 saat boyunca aynı kaldığını düşünsene. Durmadan basıyosun gaza.

Acaba bu 2,8 motoru kim alacakki. Eğer ki Merso ile aynı fiyat olarak çıkartırsa satmaz. Millet gider Merso alır. Bende gider bundan alırım. Çift turbo koysalarmış keşke.

Çizgileri çok güzel ama siyahı olacak. Mavi yakışmamış. Kısmet olursa mayıs gibi Merso almayı planlıyoruz. 6 ay binerim borcunu kapatır bi tane Vectra GT alırım.

http://www.araba.com/780714.html

İncelemenizi tavsiye ederim. Adam OPC'ye LPG taktırmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

birincisi ilandaki araç opc falan değil 175 hlik 2.0turbunun modifiyelisi. evet böyle araçlar alıp lpg taktıranlar malesef var birde lpgyi övüyorlar. iyi bişi olsa standart lpgli araçlar çıkar. o 2.8 motorlu araç şu anda piyasada zaten 125bin ytl civarında bir fiyatı olması lazım. ancak bir hata var ki o araba 247 hp değil 280 hpdir.

quote:

Vectra Elegance 2.0 Turbo...Opc Serisine Özel , Değiştirilebilir Spor Modlu , Orjinal 205 Hp ,

Diyor adam.

OPC tek seri mi yoksa değişebilir seride mi üretiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 8 Aralık 2007; 23:52:46 >
  • eklendiniz ilginize çok teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: kinay2004

kinay2004-Ramazan Kınay-21-Denizli-Opel Astra CD(1999)

Benide eklerseniz sevinirim...
  • öncelikle çok sevindim konumuz yavaş yavaş aktifleşiyor bu çok mutluluk verici=) Arkadaşlar yavaş yavaş dahil oluyorlar birşeyler tartışılıyor gerçekten çok sevindim teşekkürler yorumlarını esirgemeyen herkese.

Şimdi tartışılan konuya nacizane fikrimi eklemek gerekirse büyük motorlu , spor araba alıp üzerine lpg taktırmak bana da çok saçma geliyor.Hele ki bunu sıfır alıp aldığının haftası taktıran arkadaşlar da var biliyorum.Zaten 2 milyar masrafın oluyor işlemesiydi ruhsatıydı e kardeşim git dizel al yani....

OPC konusundaki fikrim ise eski kasalarda fiyat olarak birşey diyemeyeceğim fakat sıfır astra opc olsun corsa opc olsun fiyat olarak bana fazla tutarsız geliyor.İnsanlar o parayı ona vereceğime gider x markasını alırım diye düşünebiliyorlar ki bence gayet mantıklı.Ben şahsen çok performans tutkunu değilim bu düşüncemde bunun da payı vardır fakat dediğim gibi.
  • Şimdi bazı arkadaşlar bana kızacak eminim buna ama ben şunun taraftarıyım. Gidip arabaya servet bnayılıyor sonra gidip LPG taktırıyor. Ya güzel kardeşim. Alma benzinli araba. Amerika'da yaşamıyoruz ki biz. Benzine 3,08 YTL verilen bir ülkede yaşıyoruz. Git dizel al. Ya da ufak araba al LPG taktır. Ya da takılısını al. Koca koca jipler alıyor millet sonra LPG. Harbi oha diyorum görünce. Dizel al kafan rahat olsun. Olmadı küçük araba al ona taktır. Ama sen tutupta V8 3,0 CC jip'e LPG taktırırsan ya da 4,4 CC BMW X5'e LPG taktırırsan gülerim ya.

Şimdi diyecekler ekonomide onun konforda onun. Arkadaş ekonomi yapacaksan benzinli almayacaksın. Konfor istiyosan ekonomiyi düşünmeyeceksin. Benzin fiyatları düzelmediği sürece bu ülkede dizelden başka araba alınmaz. Ya da orjinal LPG'li çıkartılmadığı sürece araba alınmaz.
  • aynı şeyi söylüyoruz aynen katılıyorum ..

quote:

Şimdi bazı arkadaşlar bana kızacak eminim buna ama ben şunun taraftarıyım. Gidip arabaya servet bnayılıyor sonra gidip LPG taktırıyor. Ya güzel kardeşim. Alma benzinli araba. Amerika'da yaşamıyoruz ki biz. Benzine 3,08 YTL verilen bir ülkede yaşıyoruz. Git dizel al. Ya da ufak araba al LPG taktır. Ya da takılısını al. Koca koca jipler alıyor millet sonra LPG. Harbi oha diyorum görünce. Dizel al kafan rahat olsun. Olmadı küçük araba al ona taktır. Ama sen tutupta V8 3,0 CC jip'e LPG taktırırsan ya da 4,4 CC BMW X5'e LPG taktırırsan gülerim ya.

Şimdi diyecekler ekonomide onun konforda onun. Arkadaş ekonomi yapacaksan benzinli almayacaksın. Konfor istiyosan ekonomiyi düşünmeyeceksin. Benzin fiyatları düzelmediği sürece bu ülkede dizelden başka araba alınmaz. Ya da orjinal LPG'li çıkartılmadığı sürece araba alınmaz.

• doğan 2004 astra comfort yozgat

astra yı yeni aldım clio ııı ten başlayıp fiesta mı focus mu derken bu arabayı gorup cok begenerek aldım fiyatı 21.400 hiç bir hatası yok renk beyaz 23 binde daha sizce fiyat nasıl ve astra hakkındaki genel izlenimleriniz nelerdir ? kullanıcı arkadaslar fikirlerinizi bekliyorum.bende kullandıkca izlenimlerimi yazacagım .
    araç benzinli özellikle yakıt tüketimi hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • G kasa mı H kasa mı araç. Güzel fiyat ama Sıfırı 23,000 civarında.
  • 1.6 sedan 24 bin fiyatı 1.4 ve baz versiyon icin degilmi alırken inceledim 20 gun once öyleydii
  • Baz versiyonu ama üstüne eklediğin zaman fazla tutmuyor donanımlar.

Ha yine de hayırlı olsun diyim. Güzel araç. Kaliteli konforlu araç. Pişman olmayacağınız efsane kasa.
  • Dizel aracında benzinliden cok farkı kalmadı ki 2.70 lerde eurodizel 3.10 civarinda benzin var.
    Geçen günde lpg'ye zam gelmiş.Uzak değil bu gidişle arabaya zor binecegimiz günler.
    Vectra opc alıp lpg taktıran birisinin öncelikli amacının gösteriş olduguda acık ve net bence.Gösteriş zaten Tr gerçeği malesef.
  • Litre fiyatı olarak fark kalmadı ama yaptığı KM'de ekonomik. Benzinle 600 gittiğin yolu dizelle 800 gidebiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.