Şimdi Ara

Tüm Opel Takımı , 'BURADAYIZ' !.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bianconera

Dizel aracında benzinliden cok farkı kalmadı ki 2.70 lerde eurodizel 3.10 civarinda benzin var.
    Geçen günde lpg'ye zam gelmiş.Uzak değil bu gidişle arabaya zor binecegimiz günler.
    Vectra opc alıp lpg taktıran birisinin öncelikli amacının gösteriş olduguda acık ve net bence.Gösteriş zaten Tr gerçeği malesef.

istiyorsa kafa kafaya gelsin benzinle motorinin fiyatı hiç farketmez.Dizel her zaman avantajlıdır. benzinli bir araba ist-şehiriçi ortalama 9-11 litre yakıt tüketirken dizel 6-7 litre yakıt tüketir.buda benzinli araba 400-500 km yaparken dizel aracın 700-800 km yapmasına denktir...
  • Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Listeye eklendiniz.Aldığız araçtan memnun kacağınıza eminim.>Güle güle kullanın.Km düşük araç da orjinalse fiyatta bence bir sorun yok.Hem artık fiyatını miyatını düşünmeyin bence.Alınmış alınmıştır.Siz güzel günlerde kullanmaya bakın=)

Astra kullancısı değilim fakat hem eski kasasını hem yeni kasasını kullanmış biri olarak diyebilirim ki gerçekten oturaklı bir araba.Direksiyonuna geçtiğinizde size güven veriyor.Yolu güzel tutuyor.İvmelenmesi olsun sesi olsun bana şahsen zevk veren bir otomobildir.Devirsiz kullanır sık aralıklarla vites büyüterek kullanırsanız yakıt olarakda sizi üzeceğini zannetmiyorum.Fakat tabi ki dizel kadar olamaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: 0yok

doğan 2004 astra comfort yozgat

astra yı yeni aldım clio ııı ten başlayıp fiesta mı focus mu derken bu arabayı gorup cok begenerek aldım fiyatı 21.400 hiç bir hatası yok renk beyaz 23 binde daha sizce fiyat nasıl ve astra hakkındaki genel izlenimleriniz nelerdir ? kullanıcı arkadaslar fikirlerinizi bekliyorum.bende kullandıkca izlenimlerimi yazacagım .
    araç benzinli özellikle yakıt tüketimi hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

• tesekkurler umarım kazasız belasız uzun sure binerim . ben birazda saglamlıgına tav oldum bılgısıne guvendıgım herkes cok saglamdır dedi.
  • arkadaslar bazı sorularım olacak astra hakkında

park sensörü taktırmayı düşünüyorum degişik versiyonları varmış tavsiyelerınız edir?

kasko maliyetleri hakkında bılgınız varmı?

bılgılerını paylasan arkadaslara tesekkurler
  • Öncelikle forumumuzun başında bulunan arama seçneğiini kullanırsak tüm bu sorularınza yanıt bulabiliriz=)

bu adreste park sensörü hakkında bilgi bulabilirsiniz.ama sizde daha detaylı arama yapmak için belirttiğim seçeneği kullanın.

http://forum.donanimhaber.com/m_1382031/tm.htm

kasko maliyetine gelirsek firmadan firmaya değişiyor iyi araştırmak gerekir.Artısıya eksisiyle değerlendirmelisiniz.Daha önceden kaskonuz varmıydı yeni mi giriş yapacaksınız.Astrası olan arkadaşlarımız fiyat belirtilerse sizin için daha bilgilendirici olacaktır

saygılar

• tesekkurler can

forumu taradım park sensörlerinin markaları ve özellikleri hakkında bılgıler var hatta

Konuşan park sensörü
    Gel abi gel abi topla abi

gıbı fıkır asamasında olanlar da bulunuyor :)

bı arkadas opel serviside 100 ytl cıvarı oldugnu yazmıs

yarın bı de ben servıse soracam
  • 2005 triptronic corsa dizel almayı düşünüyorum.Ama njoy ve essentia diye iki farklı model var. aralarında ne fark var? air-bag , abs veya cd çalar gibi farklar mı var.Bir de 20.000 fiyat çok mudur?

Bir de Ünsal Hocam senin araba çok güzel güle güle kullan. Kaça ve kaç km de aldın? Kasıp sendedi gibi bişiy mi almalı yoksa dizel otomatik corsa mı almalı kararsız kaldım???

Şimdiden tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balbasaur -- 9 Aralık 2007; 20:57:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: balbasaur

2005 triptronic corsa dizel almayı düşünüyorum.Ama njoy ve essentia diye iki farklı model var. aralarında ne fark var? air-bag , abs veya cd çalar gibi farklar mı var.Bir de 20.000 fiyat çok mudur?

Bir de Ünsal Hocam senin araba çok güzel güle güle kullan. Kaça ve kaç km de aldın? Kasıp sendedi gibi bişiy mi almalı yoksa dizel otomatik corsa mı almalı kararsız kaldım???

Şimdiden tşk...

Essentia en boşu. Enjoy orta dolulukta bir araç. Dizel ve otomatikse yani easytronicse o fiyat normal gibi ama biraz daha araştırıp daha düşüğe bulabilirsiniz.

Sanırım ikinci soruyu da bana sordunuz.

Öncelikle sağol. Allah herkese nasip etsin.

Biz 24,000 YTL'ye 50,000'de aldık. 2004 model Elegance Easytronic benzinli bir araç bendeki.

Zorlanacaksanız eğer hiç üst modele bulaşmayın derim. Bütçenize uygun alın kafanız rahat olsun. Sonradan vay yandım demeyin. Kasmaya gerek yok.

Ama derseniz ki ben zorlanmam. Bütçeyi biraz kassam bişey olmaz derseniz eğer alın derim. Kral arabadır.

Yalnız şunu söyleyim. Basınca yakıyo meret. Normal gidersen fazla yakmaz ama basınca hakkaten yakıyo. Birde çok atak bu özelliğini sevdim. o yüzden duvara geçiriyordum dün öğlen.

• attci-kemal-24-opel astra clasicc 1.4 twinport-kars--2008 model mounland grisi
  • Erkan / 32 / Antalya / Astra 1,3 CDTI Essentia / 2006 / Gri
  • Selamlar arkadaşlar kısmetse 2 gün içinde bende takımdayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 16 Aralık 2007; 2:14:40 >
  • beni eklerisiniz, Halil Kuşcu, Opel Astra HB 1.3CDTI Enjoy/Spor Paket Yıldırım Mavisi 2008 Model
  • Arkadaşlar bir önerim var. Kendi mesajşarmıza araçlarımızın fotoğrafını da eklesek nasıl olur. Sadece bir öneri. Olmaz diyebilirsiniz ya da isteyen arkadaşlar eklese aracının fotoğrafını nasıl bir görünüm olur sizce. Sadece 1 tane aracımıza ait fotoğraf.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Arkadaşlar bir önerim var. Kendi mesajşarmıza araçlarımızın fotoğrafını da eklesek nasıl olur. Sadece bir öneri. Olmaz diyebilirsiniz ya da isteyen arkadaşlar eklese aracının fotoğrafını nasıl bir görünüm olur sizce. Sadece 1 tane aracımıza ait fotoğraf.

olabilir de bluetooth'u ara da bul şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 17 Aralık 2007; 21:45:35 >
  • Konu aşağılara düşmüş hayırdır. Kimse yok ortalarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Konu aşağılara düşmüş hayırdır. Kimse yok ortalarda.

diğer forumlarda ör;toyota vs millet birleşip pikniğe bile gidiyor bizimkiler isimleini bile yazdırmak istemiyorlar..
  • Hayırdır inşallah diyorum ya valla.

Bizde bi atraksiyon yapalım beyler.
  • mrb bende 3 hafta içinde opelci oluyorum hayırlısıyla beni de aranıza kabul edersiniz sanırım
  • OpeL ALanının EN İyisi ßence.
  • Evet beyler çok aşağılardayız ya nedir bu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.