Şimdi Ara

Tüm Opel Takımı , 'BURADAYIZ' !.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya çok teşekkür ederim de işte sizde görüyorsunuz 1 hafta olmuş, benim haricimde sadece 5 üye ekledim... Kimse mi görmüyor yani bu topiği.Opel başlığında dolaşan,aktif anlamda katkıları olan insanlar bile inatla dahil olmak istemiyorlar...Ne diyeyim .
  • Kimse yok evet. Tüm Opel kullanıcılarını buraya alalım. Diğer konudaki kullanıcılara da haber verelim. Kendimizi belli etmemiz lazım.
  • malesef opel kullanıcılarının özelliği midir nedir vurdumduymaz umursamaz bi halleri var üyelerin.
    Bu arada bizim vectra artık yorulmuş ihtiyarladı şapka düştü kel göründü durumu havalar soğuyunca zor çalışmaya başladı sesi felan değişti.Ufukta 1.9 cdti vectra görünüyor inş. Yeni kasa vectra cıkacak felan diyorlar ama sanırım 2009'a kalmış o da.
  • murat/24/astra 1.6 nJoy hb 2004 model. gümüş gri
  • ah ehliyetim olsaydı
  • opel kullanıcıları vurdumduymazlıktan daha çok ilgisiz doğru söylüyorsunuz..konuyu okuyan ve cevap verenlerin sayısının oranına bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız. Sonra birde diğer markaların bırakın genel başlıklarını model başlıkları bile 200-300 sayfa civarlarında dolaşıyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

malesef opel kullanıcılarının özelliği midir nedir vurdumduymaz umursamaz bi halleri var üyelerin.
    Bu arada bizim vectra artık yorulmuş ihtiyarladı şapka düştü kel göründü durumu havalar soğuyunca zor çalışmaya başladı sesi felan değişti.Ufukta 1.9 cdti vectra görünüyor inş. Yeni kasa vectra cıkacak felan diyorlar ama sanırım 2009'a kalmış o da.

• eklendiniz , teşekkürler=)

quote:

Orjinalden alıntı: muratt45

murat/24/astra 1.6 nJoy hb 2004 model. gümüş gri
  • Belkide opel'in arıza ve sorun gibi şeyleri çok az olduğu için grup için iletişim de sıfır.

quote:

Orjinalden alıntı: can_90_05

opel kullanıcıları vurdumduymazlıktan daha çok ilgisiz doğru söylüyorsunuz..konuyu okuyan ve cevap verenlerin sayısının oranına bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız. Sonra birde diğer markaların bırakın genel başlıklarını model başlıkları bile 200-300 sayfa civarlarında dolaşıyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

malesef opel kullanıcılarının özelliği midir nedir vurdumduymaz umursamaz bi halleri var üyelerin.

• eren 2004 corsa 1.0 essentia
  • safako / Şafak / 34 / İstanbul / 2006 corsa cdti silverline sp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safako -- 4 Aralık 2007; 20:43:48 >
  • "otomobilci_x" ve "safako" sizleri ekledim ,

teşekkürler=)
  • diğer başlık silinmedikçe bu topic fazla rağbet görmeyecek gibi.
  • aynen öyle..boşu boşuna uğraşıyormuşuz gibme geliyor kimsenin ne orayla ilgilendiği var ne burayla...
  • olsun devam edelim az olsun ama öz olsun....Diğer başlıktaki arkadaşlardan bazılarını uzun zamandır hiç buraya mesaj yazdıklarını hatırlamıyorum....Biz yeni grubumuzu kuralım ...Bir de dediğiniz gibi adminden rica etsek bize yardımcı olmaz mı acaba????
  • benide takıma katın..
    opel astra clsc. 2008 mounland gri.
  • ocak 15 ten sonra aranıza katılacam inşallah :P araba vardı da biz mi opelci olmadık
  • bilgileriniz eksik yukarıda belirttiğim gibi yazarsanız hemen eklerim
    quote:

Orjinalden alıntı: attci

benide takıma katın..
    opel astra clsc. 2008 mounland gri.
  • 2000 model opelime cruise control takılabilir mi?Takılırsa ne kadara takılır?Şimdiden teşekkürler!

(bu cc'den her araba da olması lazım bence uzun yolda ayak yoruluyor.)
  • 2004-20005 corsa c kasalara takılabiliyor.Servisten aldığım bilgi kadarıyla %95inde ön hazırlığı bulunuyor bunun.150 ytl ile 200 ytl arasında bir tutara çıkıyor.Ama siz yinede arayın bir sorun.

ayrıca söylediğinize katılıyorum.hiç uzun yol yapmadım ama git allah git yorar.hem yakıt tüketimi açısından da 90 a sabitleyip gitmek çok iyi olur hem de güvenlik açısından.hem de sizin rahatınız
  • Bildigim kadarıyla hız sabitleyiciyi acınca arac daha fazla yakıyor.Emin değilim de
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.