Şimdi Ara

Tüm Opel Takımı , 'BURADAYIZ' !.. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opelciler toplanmış güzel olmuş.
    Volkan - 36 - Vectra-C 2.2 Elegace AS - İzmir

Tüm opelcilere selamlar.
  • Arkadaşım Benide Eklersen sevinirim

İsim Burak Bal Yaş 18 Araç : Astra HB Coupe 2,0 (136HP) 2000 Model
  • beni de eklermisiniz kulube

96 corsa swing 1,4 benzinli kırmızı 95000de dün aldım
  • Hayırlı olsun.
  • benıde eklersenız bugun aldım
    2008 astra sedan easytronik xenon far spor paket cosmo arac ıns yarın yada obur gune ıslemlerı bıtırıp teslım alıcaz
  • Size de hayırlı olsun. Foto isterük.
  • Arkadaşlar merhaba.......Hayırlısıyla bende 5 gün önce 1997 model Opel Astra 1.6 16v aldımmm...Benide eklerseniz takıma sevinirimm....Şimdiden teşekkürler

Nick: akduman
    İsim: Mutlu
    Marka ve model: 1997 Opel Astra GLS 1.6 16v sedan metalik bordo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akduman -- 1 Mart 2008; 1:41:35 >
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • hem spor paket hem cosmo olmaz bu işte bi yannışlık var
    quote:

Orjinalden alıntı: 1Devil1

benıde eklersenız bugun aldım
    2008 astra sedan easytronik xenon far spor paket cosmo arac ıns yarın yada obur gune ıslemlerı bıtırıp teslım alıcaz
  • Spor pakette neler var abi. ne gibi farklar oluyor. Xenon far gibi dış donanımlar mı yoksa motora frenlere vs. yapılan eklentiler falan mı?
  • spor paket enjoylarda alınan bir paket. jant ve yol bilgisayarından başka bişi değil.
    zaten norml şartlarda spor paket olmayan enjoy gelmiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Spor pakette neler var abi. ne gibi farklar oluyor. Xenon far gibi dış donanımlar mı yoksa motora frenlere vs. yapılan eklentiler falan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

hem spor paket hem cosmo olmaz bu işte bi yannışlık var
    quote:

Orjinalden alıntı: 1Devil1

benıde eklersenız bugun aldım

arkadaş yalnış yazmıştır.
    ya da ne aldığının farkında değil; vahim durum
  • selam opelciler
    sayfa nihayet güncellenmiş yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
    fm transmitter kullanan vamı arkadaslar ?ses kalitesinden pek te emin olmamakla birlikte bi tane sipariş ettim.
  • büyük şehirlerde fm transmitterden performans bekleme zaten bütün frekanslar dolu
  • Bende almayı düşündüm teknosaya gittigimde sordum,fm transmitterin özelliklerini,hafızasını falan sordumm;stereo olarak ses cıkısı var dediler yani sadece iki kolon olarak.Bende vazgectimm..

Arkadaşlar isteyenler için yıllara göre Opel Logolarıı........Hatta eger uygun görürseniz (takım kurucuları) logo imzam gibi olursa daha ilgi cekici ve karizmatik olur diye düşünüyorum....Tabi tercih meselesi...

http://img162.imageshack.us/img162/4945/opelteam3eu5eo8.jpg

http://www.cartype.com/page.cfm?id=251&alph=ALL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akduman -- 2 Mart 2008; 11:39:13 >

• Ne işe yarar Fm transmitter.
  • Tam olarak bilmiyorum ama sanırım bu link sana herşeyi açıklar.......

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4307301
  • Maşallah arkadaş destan yazmış arkadaş. Kaliteli sesler elde etmek için yapılmış bişi sanırsam. Güzel cihaz ama.
  • Yaaa öle diyosunda ben teknosada bunu satan cocuga sordum..Bana dediki stereo cıkısı var radyo cıkısında sadece 2 kolondan ses alabiliyosun dedii...Ben tavsiye etmem dedi...Ama sana verdiğim link i bende okudumm 3d teknolojisi falan diyor...Acaba hangisi yalan sölüyor yada yanlış biliyorr...Ben biraz daha araştırıp kesin cevabı yazarım.....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.