Şimdi Ara

Tüm Opel Takımı , 'BURADAYIZ' !.. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaset calarla olmuyor ucuz yollu bir çözüm bulmalı bi şekilde
    adamlar 2008 model araba üretiyor cd player ı opsiyon olarak koyuyor hala anklamak zor
    kaset mi kaldı pıyasada

bu transmitter olayını forumdanda farkılı yerlerdende araştırdım ,kullananlara sordum iki farklı görüş var hep ya iyi , ya kötü ortak bir fikir yok. en sonunda alıp bı bakayım dedim. büyük sayılmaz bir şehirdeyim frekans sorunu olmaz bence. özelliklede uzun mesafeli yolculuklarda iş görür diye düşünüyorum

2GB SAMSUNG HAFIZALI FOREX MP3 FM TRANSMITTER

ürün bu henüz elime geçmedi test edemedim
  • Ne kadara mal oldu sana...Banada yarın arkadaşım getirecek kendisininkini bakmam denenmem için.Eger olursa benim bakacagım ürün 30-35 ytl kadar...Deneyimleri paylasırsak bu iyi olur.Benimde oturdugum sehir büyük sayılmaz...Bu konuda bende rahat sayılırımm....
  • ürün geldi inceleyip çalıştırdım
    (2GB SAMSUNG HAFIZALI FOREX MP3 FM TRANSMITTER) 50 ytl ye mal oldu

bence alırken dikkat edilmesi gerekenler
    200 ün üstünde kanal olanlardan almak. zaten temel sorun uygun frekans bulabilmek
    sorunsuz dinlemek icin 0.5 lik frekans aralıgı bulmak gerekiyo (yani 88.0 ile 88.5 arası boş olursa 88.3 te cızırtısız dinleniyor ) aksi taktirde düşünmeyin derim

kumandası alıştıgımız tv kumandası gibi her açıdan almıyor illa yakın ve görüyor olacak. kumanda da sadece bir önceki ve bir sonraki şarkıya geçiş olanlar yerine rakam tuşlarıyla istenilen şarkıya gidilebilenler tercih edilmeli

led ekran yerine lcd ekran secilmeli. ledlerde sadece frekans görünüyür , lcd de şarkı ismi kayan yazıyla görülebiliyor

equalizer ses kalitesini ve kendisinden hafiza şarkılar arası geçiş hızını etkiler

• Anlattıgın kadarıyla iyi sanırımm...Peki sesi bütün kolonlardan alabiliyormusun?Hani sölenildiği gibi sadece 2 kolon degil,hepsi çalıyor değilmi?
  • bütün kolonlarda ses var
  • forex rulez zaten 210 kanal vede türkiyede ilk 4GB Hafızayı FOREX getirdi. Hafızanın haricinde SD Kart Takılabiliyor olması da artı bir durum
  • Bugün denedim gayet güzel calıyor.Tertemiz,tüm kolonlardan gelen ses benim denediğim pirana diye bir marka..Kumandalı,minik lcd ekranı var.....Almayı düşünüyorum yakın zamanda..
  • mehmetkry
    mehmet
    yaş 20
    şehir ş.urfa
    araba 2004 vectra
  • [Benide eklerseniz sevinirim

kyzgunes/32/ Ankara
    2005 1.6 Cosmo Easytronic

Teşekkürler
  • Slm arkadaşlar beni listeye eklerseniz sevinirim.

Opel Astra Njoy 2004 57kmde aracımız var :)

İyi günler...
  • Hoşgeldiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

arkadaşlar biz bir takımsak yardımlaşalım..soru-cevap şeklinde...

yardımlaşalım kardeş...

bildiğimiz tüm sorunlara cevaba hazırız...
  • Geçen Pazar günü tek başıma almış bulunuyorum aracı. İlk defa tek olarak ve uzun süreli aldım aracı. Bu araba yakmıyo ya. Benzini yeni doldurmuş abim sağolsun. 630 KM gösteriyordu Aracı teslim ettiğimde 685 Km'ye çıkmıştı.

Ama 120'ye kadar çıktım arabada tık yok. Pilot moduna bağladım birden kendimi. Makaslayarak gidiyordum. Ama Youtube'da olanlar gibi değil. Sinyallerimi vererek. Döneceğim zaman bayağı yavaşladım. Müziğin sesi de kısıldı. Yeni farkediyorum hıza duyarlı radyo olduğunu. Sportu açtığımda birde 6 LT gösteriyosa 2 katına çıkardı. 13 gördüm en son. A5'teyken birden A2'ye düştü. Haliyle roket. Frenlerine hayran kaldım kazadan kurtardı beni. Passat'a arkadan girecektim Kızılay'da Yüklenmemle durmam bir oldu. gerçi hızlı değildim orda ama yine de son anda farketmemle basıp durmam bir oldu.

• ünal olm, abinin arabayı sana niye vermediği belli valla
  • Olm yanındayken en fazla 80. Basmıyorum yanındayken. Ama bastığımda da gözüm anlık tüketime takılırsa korkuyorum.
  • Astra Elegance ın anasını ağlattın yani
  • Yok bişey yapmadım ben. araba kendi kaşındı. Su gibi içiyor benzini o yüzden ayağım pek gitmedi gaza. Sağdan sağdan gittim. Sonradan bi sola açıldım o kadar.
  • Corsa'larda bi aralar var. Kronik direksiyon kutusu problemi derler. Sanırım Önceki kasalarda vardı. Bunlarda var mı orasını bilemem.
  • Orjinalden alıntı: nolamaz

Orjinalden alıntı: castorpollux

hb değilde sedan var bizde. aynı işte. aklına takılan olursa bende biliyorsam yardım olabilirim. saygılarımla...

ilgin için teşekkürler
    madem öyle al bir soru :D
    vitesin yanında, sağ tarafında bulunan kar simgesi asr(anti-patinaj) sistemini mi devreye sokuyor?
    lpg ve benzinde ile kilometrede şehir içi yakıt tüketimi nedir?
    şimdiden teşekkürler...

vitesin yanında kar simgesi mi :S
    arkadaşım vitesin yanında tuş yok ki.
    sen sanırım cd saklama gözünün orda ki kar simgesini soruyorsun.
    kar simgesini söylüyorsan o tuş klimayı açmak için kullanılır

lpg ile şehir içi 140 falan yakar malum fiyatlar artıyor.
    şehir dışı geçen sene normal klimasız 100-110 km/h ile gidersek 115 falan yakıyor.

lpg hesapladım aynen dediğin gibi
    ama kar simgesi vallahi var :D
    klima değil vitesin yanında resmi incelersen eğer dediğim yeri daha iyi tarif etmiş olurum

• O kar simgesi karlı havalarda kalkışa destek olur. Bizdeki araçta da var. Vitesin altında. O tuşa bastığınızda normalde araç 1 de kalkıyorsa eğer karlı havalarda 2. viteste kalkar. Patinaja girmez. Sadece otomatiklerde vardır o tuş. Otomatiklerde vitesin yanında altında olan kar simgesi kışın karlı havalarda kullanılır genelde. Bizdekinda alt tarafta var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.