Arkadaşlar hayırlı olsun opelimiz geldi o Bir E.T. Corsa....
kazasız belasız kullanırsınız inşallah hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: theend34
quote:
Orjinalden alıntı: nohackmove
Arkadaşlar hayırlı olsun opelimiz geldi o Bir E.T. Corsa....
kazasız belasız kullanırsınız inşallah hayırlı olsun
Teşekkürler ederim.
Arkadaşlar Bu araçta 7 kolon varmış sanırım son seste nasıl peki bas içeren şarkılarda son seslerde bozulmalar varmı?
son seste uzun süre dinliemessin radyo ısınınca kendini korumak için ses kısar. bas performansı tatminkar ama çok daha iyi olabilir. yalnız 5 hoparlör 2 tweeter dır dizilim yanlış hatırlamıyorsm
Tifosi kardeş senin Xenon farlar hakkında bilgin var galiba Xenon farlar ayarlanabiliyormu bilgin varmı .
sanırım benimki bi tuhaf gösteriyor ayarsız gibi yani biraz aşağıya doğru ve yanlara fazla yaygın gibi.
2005 Astra Cosmo
Bugün arabayı çok güzel test ettim 6 saat 130 - 150 km yol ile. Banamısın demiyor. Yokuşta hafif boğulur gibi olurken sportladıktan sonra arkamdaki Combo'cuyu aynada göremedim. beyefendi geçmek istiyodu. Sinirli gibiydi. Sportladıktan sonra göremedim pek. Yazık oldu.
Gittiğim istikametler: AKM. Aydınlıkevler. Kazım Karabekir. Kızılay. Sıhhıye. Kızılay. Bilkent. Oran. Beysu Kent. Etlik Antares. Samsun Yolu. Turan Güneş. Tunalı Hilmi. Çankaya. Çeyreğin üstünde depo doluydu. Işık yandı 20 KM yol gösteriyordu en son bıraktığımda.
abin sorar sana hesabını
Abim burda değil. Yengemdeydi araba. O da doldurmuştur bi 20 - 30 YTL'lik.
Pazar günü de ben doldururum biraz tekrardan gezerim. 19 yıldır Ankara'dayım. Bi geziyim her yerini.
eğer orijinal xenonsa aracındaki yani mercekli sistem ancak serviste ayarlarla. çünkü onda otomatik far seviye ayarı var. serviste çok uzun sürmez o işlem tahminim tabi elektrik atölyesinin doluluğunada bağlı. yok eğer aracına sonradan kit taktırdıysan bu konuda yapılabilcek çok bişey yok biraz yukarı yine bir elektrikçide kaldırtabilirsin en yksek ayar bile alçak geliyorsa ama yanlara açılma konsuunda yapılabilecek çok bişey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: kyzgunes
Tifosi kardeş senin Xenon farlar hakkında bilgin var galiba Xenon farlar ayarlanabiliyormu bilgin varmı .
sanırım benimki bi tuhaf gösteriyor ayarsız gibi yani biraz aşağıya doğru ve yanlara fazla yaygın gibi.
2005 Astra Cosmo
cevabın için teşekkür ederim benim ki orjinal xenon mercekli .
serviste ayar ypılabiliyorsa süper.
niye böyle orduğumu merak ediyorsan biyerde ayarlanamıyor diye yazmışlardı ordan dolayı takıldım .
teşekkür ederim.
Güncel.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
O kar simgesi karlı havalarda kalkışa destek olur. Bizdeki araçta da var. Vitesin altında. O tuşa bastığınızda normalde araç 1 de kalkıyorsa eğer karlı havalarda 2. viteste kalkar. Patinaja girmez. Sadece otomatiklerde vardır o tuş. Otomatiklerde vitesin yanında altında olan kar simgesi kışın karlı havalarda kullanılır genelde. Bizdekinda alt tarafta var.
tüm opel kullanıcısı forumdaş arkadaşlara merhaba size bir sorum olacaktı.yakın bir arkadaşım 97,98 model civarı opel vectra cd almayı düşünüyor da. 2.0 motor olanlardan.alınca da en az 5-6 yıl binecek.hemen satmayacak.sizlerden ricam bu araçlarda neye dikkat edilmesi gerektiğinden,ayrıca aracın artı ve eksilerinden genel olarak bahsederseniz çok sevinirim.herkese kazasız belasız sürüşler..
mezar kazıcı lazım buraya demek
gel gel deyip konuyu mu kapatıyosun napıcaz peki yeni biyer varsa oraya yazalım
Ben açacam olmayacak şimdi. Çok yakında göreceksiniz.