Şimdi Ara

Tüm Opel Takımı , 'BURADAYIZ' !.. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel Corsa 2008 1.4 enjoy Metin_Güngör 21 İstanbul
  • Slm arkadaşlar .. İyi akşamlar..

Opel Yol kardeşimiz
  • arkadaşlar 2 sorum var size

Aracım 2005 Astra Cosmo

soru 1: Aracın içindeki ön tavan lambası sönmüyo ampülü çıkardım acaba zamanlayıcımı arızalı bitek bu seçenek kaldıservis bile bulamadı fikri olan ?

soru 2: gece arabayı kitleyip çıktıktan sonra farların belirli bir süre yanmaya devamettiği sistemin adı her neyse Cosmo modelinde varmı ?
  • slm arkadaşlar 96 97 98 opel astra sedan hakkındakı duşuncelerını paylaşabılırmısınız nasıll arabalardır parça sorunu yaratırmı adam gıbı kullananı uzermı.birde otomatık vıteslılerı nasıldır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

quote:

Orjinalden alıntı: kyzgunes

arkadaşlar 2 sorum var size

Aracım 2005 Astra Cosmo

soru 1: Aracın içindeki ön tavan lambası sönmüyo ampülü çıkardım acaba zamanlayıcımı arızalı bitek bu seçenek kaldıservis bile bulamadı fikri olan ?

soru 2: gece arabayı kitleyip çıktıktan sonra farların belirli bir süre yanmaya devamettiği sistemin adı her neyse Cosmo modelinde varmı ?

ben kendi bildiğim kadarıyla cevapliym

1-eğer ''kapıyı kapatmadan önce'' tavandaki ışıkları açmak için kullandığın sol alttaki düğmeye basmışsan normal olarak kapanması gerekir..eğer ''kapı açıkken''o düğmeye basmışsan ışıklar sabaha kadar yanar

2-bu sistem Cosmo'da yok diye biliyorum ama yine de bilgili arkadaşlara güven bu konuda

saygılar...

1 dakika açık kaldığını biliyorum. Bizdekinde var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

O kar simgesi karlı havalarda kalkışa destek olur. Bizdeki araçta da var. Vitesin altında. O tuşa bastığınızda normalde araç 1 de kalkıyorsa eğer karlı havalarda 2. viteste kalkar. Patinaja girmez. Sadece otomatiklerde vardır o tuş. Otomatiklerde vitesin yanında altında olan kar simgesi kışın karlı havalarda kullanılır genelde. Bizdekinda alt tarafta var.

Tüm Opel Takımı , 'BURADAYIZ' !..

tesbihlerde güzelmiş valla

• benide alin listeye akin opel astra 1998 1.6 cd
  • Tüm OPEL kullanıcılarının MÜBAREK MEVLÜD KANDİLİNİ KUTLARIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: theend34

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

O kar simgesi karlı havalarda kalkışa destek olur. Bizdeki araçta da var. Vitesin altında. O tuşa bastığınızda normalde araç 1 de kalkıyorsa eğer karlı havalarda 2. viteste kalkar. Patinaja girmez. Sadece otomatiklerde vardır o tuş. Otomatiklerde vitesin yanında altında olan kar simgesi kışın karlı havalarda kullanılır genelde. Bizdekinda alt tarafta var.

tesbihlerde güzelmiş valla

Her Türk erkeğinin bukundurması gereken bir gerek.

Sizlerinde mevlid kandili mübarek olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 19 Mart 2008; 21:13:44 >

• selam

alarm kullanan arkadaşlar;

önerilerinizi bekliyorum.
  • Sizlerinde (geçmiş) mevlüd kandiliniz mubarek olsunn.....
  • Yarın tekrardan arabayı alıyorum. İnşallah depo yine doludur.
  • buralarda olmadığına göre hala geziyosun ha
    otur dersini çalış bakayim sen sınava girmicekmisin bu sene
  • Yok yav gezmiyorum. Valide sağolsun dün akşam kavga ettik. Aradım abimi almıyorum arabayı dedim gülüyo o da.
    Bugün evden çıkmadım hiç. Haftaya alıyorum ama.
  • form neden bu kadar sessız sedasız kımseler yok bır soru sorduk kımse cevap vermedi.ben bu arada işimi hallettim tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakaryamaltepeli

slm arkadaşlar 96 97 98 opel astra sedan hakkındakı duşuncelerını paylaşabılırmısınız nasıll arabalardır parça sorunu yaratırmı adam gıbı kullananı uzermı.birde otomatık vıteslılerı nasıldır.

Geç gördüm senin yazıyı hoca. Bi tanıdığımız kullanıyor tank kasalardandır kendisi. Kolay kolay arıza çıkartmadı kendisine. Yağını suyunu koyuyor gerisine karışmıyor. Tabi kendisi de emekli asker olduğu için temiz kullanıyor. Parça sorunu çıkartmaz gibi. Çünkü sanayide hepsini bulabilirsiniz.
  • ünal kardeş sana sorum olucak Xenon farlr yarlnbiliyormu bilgin varmı .

sanırım benimki bi tuhaf gösteriyor ayarsız gibi yani biraz aşağıya doğru ve yanlara fazla yaygın gibi.
  • eyvallah unal kardeş.hallettım dedım ya :) 96 klimalı gl aldım astra sedan.140000 de ama guzel araba maşallah.9850 ye anlaştık adamın bıraz işleri vardı nasıpse cuma gunu alacağım arabayı.bende aranızdayım artık.albea hyundaı doblo derken tavsiyeler ustune astra aldık.Allah hayırlı etsin inşallah sorunsuz bıneriz.
  • @kyzgunes: Ben Xenon kullanmadığım için nedir ne değildir bilmiyorum.

@sakaryamaltepeli: Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
  • Arkadaşlar hayırlı olsun opelimiz geldi o Bir E.T. Corsa....

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.