Yılbaşından önceki hafta iki istasyon açıldı burada, yakın çevremde iki ay içinde 4 istasyon açıldı; devam da edecektir. |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1336. sayfa)
-
-
Parayı kullanabiliyorlar mi farklı ülkelere? Yasal bir sıkıntı var mı bu konuda ? İspanya yi acaba niye sattılar? Genelde Ortak girişim pazarına yoneliyorlar sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orta segmen telefonlardan daha iyi galiba? Fe telefonlar
Orta segmenler 3 tasiyicidan fazla birleştiriyor mu ? Samaun A71 var bende 3 tasiyici belestiriyor ,Vodafone kullanıyorum operatörlerden operatöre fark var mı?
Yaz aylarında Yaylamiz var kullandığımız Trabzonda yaylalar meşhurdur, Ekim ayında Türk Telekom baz istasyonu kurdu oraya ama oraya erken kar yağıyor faaliyete geçmedi anca bu yaz faaliyete geçer. Vodafone ve Turkcell de var orada baz istasyonları ama arabanın arkasına bağlanan tiplerden ,Türk Telekomunki daha uzun diğerlerine göre oldu şimdi. Baz istasyonu direğinin kısa uzun olması fark edermi acaba çekim konusunda ? @sis651 sen daha iyi bilirsin bu konuları ustad
-
Sınırlayıcı bir şeyler vardır ama tümden engellemiyordur. Vodafone grubu genel olarak başı ağrılı uzun süredir. Normal.
-
Çok yüksekse tepeleri vs. aşıp daha uzağa sinyalin gitmesi için daha iyidir. Aynı yerdeyse muhtemelen diğerleri de o kuleye yerleşir, olanları da mobil kullanıma alırlar.
-
Bizim yayladaki ev baz istasyonuna kör noktada kalıyor,yani baz istasyonların olduğu yer ile bizim evin aradinda Dağ var baz istasyonunu görülmüyor,baz istasyonları ile evin arası 3 kilometre.Vodafone evin içerisinde Zar zor cekiyordu önceleri ama şimdi 1 diş çekmeye başladı 4.5G .Turkcell bazen 4.5G bazende 3G ye düşünüyor. Turk Telekom yeni yapıldı baz istasyonu ama çok öyle uzun bir direk değil diğerlerine göre tahmini 5 metre fazla olabilir ,ne çekecek Türk Telekom yazın anca görürüz. Mevcut olan Turkcell ve Vodafone baz istasyonlarını arabanın arkasına takılanlar yani yere sabitlediler onları, kışın götür yazın getir değil yani sabit orada duruyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anemon198161 -- 18 Ocak 2025; 1:30:17 >
İstedikleri karları yapamıyorlar.yeni oyuncular çıkıyor meydana .Hindistan'a Jio diye bir operatör çıkmış bedava internet ,sms, ses vermiş Ülkede ya birinci ya ikinci operatör olmuş 4,5 senede .sonra Vodafone o ülkenin başka bir operatörü ile birlesmisler baktılar olmuyor .Bu Jio bizim Turkiyeye de gelse nasıl olur
-
Kaç taşıyıcı ile aldın bu hızı Telekom da *#0011# yapıp bakarmisin
Hangi uygulamadan gösteriyor bu frekansları, Samsung da *#0011# yapıp bakıyorum ben .
Hocam internet sadece teste gidiyor evde böyle bi hız varken niye kullanıyım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Net monster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A71 telefonda netmonster ile android 10 - 11 veya android 12 nin ilk sürümlerini kullanıyorsanız
band selectionu kullanabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
İyi hizlar aloyorsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X