Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.947
Cevap
99
Favori
782.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yılbaşından önceki hafta iki istasyon açıldı burada, yakın çevremde iki ay içinde 4 istasyon açıldı; devam da edecektir.

• sis651 kullanıcısına yanıt

Parayı kullanabiliyorlar mi farklı ülkelere? Yasal bir sıkıntı var mı bu konuda ? İspanya yi acaba niye sattılar? Genelde Ortak girişim pazarına yoneliyorlar sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orta segmen telefonlardan daha iyi galiba? Fe telefonlar

Orta segmenler 3 tasiyicidan fazla birleştiriyor mu ? Samaun A71 var bende 3 tasiyici belestiriyor ,Vodafone kullanıyorum operatörlerden operatöre fark var mı?

• Yaz aylarında Yaylamiz var kullandığımız Trabzonda yaylalar meşhurdur, Ekim ayında Türk Telekom baz istasyonu kurdu oraya ama oraya erken kar yağıyor faaliyete geçmedi anca bu yaz faaliyete geçer. Vodafone ve Turkcell de var orada baz istasyonları ama arabanın arkasına bağlanan tiplerden ,Türk Telekomunki daha uzun diğerlerine göre oldu şimdi. Baz istasyonu direğinin kısa uzun olması fark edermi acaba çekim konusunda ? @sis651 sen daha iyi bilirsin bu konuları ustad

• TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

S24 FE ANKARA TT 4G

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Wifi 6 testi bu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malikanesorumlusu -- 18 Ocak 2025; 0:43:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Anemon198161 kullanıcısına yanıt

Sınırlayıcı bir şeyler vardır ama tümden engellemiyordur. Vodafone grubu genel olarak başı ağrılı uzun süredir. Normal.

Çok yüksekse tepeleri vs. aşıp daha uzağa sinyalin gitmesi için daha iyidir. Aynı yerdeyse muhtemelen diğerleri de o kuleye yerleşir, olanları da mobil kullanıma alırlar.

Bizim yayladaki ev baz istasyonuna kör noktada kalıyor,yani baz istasyonların olduğu yer ile bizim evin aradinda Dağ var baz istasyonunu görülmüyor,baz istasyonları ile evin arası 3 kilometre.Vodafone evin içerisinde Zar zor cekiyordu önceleri ama şimdi 1 diş çekmeye başladı 4.5G .Turkcell bazen 4.5G bazende 3G ye düşünüyor. Turk Telekom yeni yapıldı baz istasyonu ama çok öyle uzun bir direk değil diğerlerine göre tahmini 5 metre fazla olabilir ,ne çekecek Türk Telekom yazın anca görürüz. Mevcut olan Turkcell ve Vodafone baz istasyonlarını arabanın arkasına takılanlar yani yere sabitlediler onları, kışın götür yazın getir değil yani sabit orada duruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anemon198161 -- 18 Ocak 2025; 1:30:17 >

İstedikleri karları yapamıyorlar.yeni oyuncular çıkıyor meydana .Hindistan'a Jio diye bir operatör çıkmış bedava internet ,sms, ses vermiş Ülkede ya birinci ya ikinci operatör olmuş 4,5 senede .sonra Vodafone o ülkenin başka bir operatörü ile birlesmisler baktılar olmuyor .Bu Jio bizim Turkiyeye de gelse nasıl olur TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM 

• TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt

Kaç taşıyıcı ile aldın bu hızı Telekom da *#0011# yapıp bakarmisin

• Muglali4848 kullanıcısına yanıt

Hangi uygulamadan gösteriyor bu frekansları, Samsung da *#0011# yapıp bakıyorum ben .

• Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt

Hocam internet sadece teste gidiyor evde böyle bi hız varken niye kullanıyım :)

Net monster

• A71 telefonda netmonster ile android 10 - 11 veya android 12 nin ilk sürümlerini kullanıyorsanız
    band selectionu kullanabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT 4G bimcell 800 1800 ile
    yeni rekorum
    Samsung M52 5G ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 18 Ocak 2025; 11:19:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pendik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • formula 1 kullanıcısına yanıt

İyi hizlar aloyorsun

• TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• 
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.