< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1334. sayfa)
-
-
-
1800ü 30 mhz olarak bütün kullanabiliyorlarmi yoksa 20+10 mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung A55 yada A56 çıkacak,şuan değilde alırsam bu telefonlardan birisini alacağım A55 ile ne kadar bant birleştirme oluyor bilgin var mı? A55 ile ilgili bilgiler ,ben bunların ne olduğunu bilmiyorum sen anlarsın belkide .
Çokta artmamis.artik eski hizlar şimdi yok çünkü data kullanımı çok Turkiyede.
Bana kalırsa transmitter gücünu kisiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3CA destekliyor. İdare eder hani. Bir snapdragon değil.
Bu app iPhone da yok. Cihaz üst seviye bir androiddir.
Benim gördüğüm kadarıyla yurt dışında birçok operatör en pahalı olan sınırsız tarifelere yönlendirerek karını maksimize etmeye çalışıyor.
Kullandığım Samsung A71 3 bant birleştiriyor. Snapdragonami dikkat etmek lazım telefon alırken Daha çok bant birleştirme yapması için?
Değişiyor hocam her snapdragon chip 5ca olacak diye bişey yok. Genelde en üst seviye chiplerde en iyi modem oluyor. Snapdragon 800 serisi, 8 gen 1, gen 2 vs. Ne kadar ekmek o kadar kofte
Mediatek in dimensity 9000 serisi de çok iyi modem olarak
Vodafone grubu İspanya yi da satmış, satıştan aldığı parayı Turkiyede 5G ihalesinde kullanabilir mi ?
Finansal verilerini incelemedim hocam borç durumu vs nedir bilmiyorum ancak ben hiçbir operatörün devasa miktarlar ödemeye razı olacağını sanmam. Çünkü yatırım USD/Euro ile kazanç TL ile. E bu adam ne kadara tarife satabilecek de amorti edecek bu parayı. Benim tahminim ihale de buna yönelik bir düzenleme olacak uzun süreli taksitlendirme yada yatirima teşvik gibi. Yoksa olan bize olur. Hem kazık fiyatlar hem de olmayan altyapiyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtnedm82 -- 17 Ocak 2025; 20:6:38 >
Diyorsunki çok hız görmek istiyorsan alacaksin Samsung S24 ultra
Aynen öyle. Aslında eski nesil amiral gemileri bile yeni çıkmış orta seviyeden iyidir. S20 fe vardı bende iPhone 14 ile aynı hızı alıyordum. Snapdragon 865 di islemcisi
Olması gerek zaten ihale bedeli düşük, yatırıma tesvikki Ülkemiz kazansin ,yoksa dediğin gibi faturayı bize yazarlar ,5G de tüm Türkiye ye 10 senede yayılır
Yeni S Fe telefonlar nasıl?
-
Exynos işlemcili olduğu için yenileri denemedim. Exynos dan uzak durun derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X