Yedek hat Vodafone,Bimcelle taşıyacağım. Ana hattım zaten Vodafone. Turk Telekom bizim yaylaya Ekim sonu baz istasyonu dikti henüz faaliyete geçmemişti, yazın yaylaya çıktığımız da bakacağım çekimi nasıl, ne çekiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1333. sayfa)
-
-
Network Signal Guru, grafiği excelden oluşturdum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok İzmir'deyim ama oralara çok geliyorum ondan merak ettim sordum. :)
Ama Fethiye'yi de İzmir gibi bilir sayılırım. En çok Seydikemer'de takılıyordum Fethiye'de.
İyidere İkizdere yolu Ovit yaylasına kadar , türkcell in 4G nin olduğu heryerde TT 4G var .
TT da tek eksik türkcell 2600 frekansı var
çekimler türkcelle hemen aynı .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Konum neresi bilmiyorum ama Vodafone biraz toparlanmış gibi
Evet hocam kesinlikle. Hala hizlar bir turkcell degil elbet ama 2 yil once kullandigim gibi degil. 144 p de youtube videosu izleyemedigimden cayma bedeli odeyip ayrilmistim. Su an o durumda degil
-
Ovit meşhur bir yayla olduğu için bütün operatörlerin kapsaması iyi olur ,ufak defek yaylalarda çekim sorunları daha çok Türk Telekom da oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sürekli yatırım gerektiren bir sektör, sürekli kapasite kullanımı artıyor, 5G vs. yeni teknolojiler, geleceğin hazırlıkları vs. yeni yatırımlar gerekiyor. Var olan donanımların anlaşmaları sözleşmeleri ile ilgili maliyetleri var, lisansları ıvır zıvır. Gideri çok olan bir sektör. Başka operatörler de olunca rekabet ederken para da kazanabilmek zorlaşıyor. En güzel tarifeden kasıt az paraya bol kepçe olunca, onun da maliyeti fazla ve gelir az olunca işler o kadar parlak ilerlemiyor.
Türkiye de mesela Voadafone grubu içinde en fazla veri tüketimi olan ülkelerden biri. 5G'si olan ülkelerin şebekelerinde bizdeki yük yok. 4G ile çalışabilecek yerlerde 5G var, 5G'ye ihtiyacı olan yerde 4G'le sürünüyorlar. :D Sömürüyoruz.
-
-
-
4 frekans birleştirmiş ,düşük kalmış 300 mbps olması lazım idi ,yoğunluk var demekki çok.
5 frekans var 80 MHz band genişliği var
ben bu hızı 20 MHz ile alıyorum
iyi yoğunluk var ki 80 MHz kullanmışlar
4 saydım ben 5 nasıl oluyor ? 20 mhz ile yoğun olmayan yerde 130 mbps alıyorsan normaldir .Turk Telekom ile aliyorsun galiba o 20 mhz ile o hızı galiba
Iphonemi bu telefon bu kadar bant birleştirmiş, Samsung ta var mı böyle 4,5 bant birleştiren?
Paylaşan yazar markasını
Iphone luk samsunluk durum yok
Android de daha fazla hız alınıyor
İşlemci ve cihaza bağlı
Iphone ile 300 aldığım yerde POCO ile 517 aldım misal
-
Tüm kozlarını oynamış
800 10mhz +1800 10mhz +1800 20mhz+ 2100 20mhz +2600 20mhz toplam 80 mhz tüm tuşlara basmış 2100 de 10mhz dilim daha var aslında burada yok
Aynen Telekom ayrı burada
Şimdi Vodafone deneyeğim biraz daha bakalım ne kadar yüksek göreceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X