Amiral telefonlarda var Snapdragon inceledim biraz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1335. sayfa)
-
-
Bekleyip gorecegiz, ancak bu hükümeti biraz taniyorsam tatlı paradan vazgeçmez. Amaçları yatırım olsaydı yıllardır sabit altyapı sürünüyor ona öncelik verirlerdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet FE olmayan normal seriler snapdragonlu
Güzel
Yoğun bir yerde Vodafone a göre güzel hiz
quote:
Orijinalden alıntı: Mtnedm82
Bekleyip gorecegiz, ancak bu hükümeti biraz taniyorsam tatlı paradan vazgeçmez. Amaçları yatırım olsaydı yıllardır sabit altyapı sürünüyor ona öncelik verirlerdiPara lazım hükumete doğru tatlı parayı sever
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla Turkcell bile yanasmadiysa kimse öyle devasa miktarlar odemez ihaleye. Umarım yatırım şartı olur. Yada malezyadaki gibi devlet altyapıyı yapıp kiralayabilir ama kasada para yok biz de :)
Alt yapıyı bizde para olsada bence yapmazlar ,uğraşmak istemezler öle şeylere
Bulunduğu bölgede yoğun kullanım varsa yapacak birşey yok
Tüm kozlarını oynamış
Bi istasyon daha koyup Yoğunluğu dağıtabilir
Bu saatten sonra kimse yatırıma girismez 5g gelene kadar
20+10 olarak ayrı kullanıyorlar
Cihazda ki işlemciye ve yazılıma göre değişiyor
O kadar detayı bilmiyorum bilenler yazar umarım
Teşekkürler cevaplar için
Niye girişmesin para kazanacaklar sıkın olan yere mecbur yatırım yapacaklar
En azından Ankara özelinde söyleyebilirim ki son 1 yıldır sadece Vodafone birazcık düzeldi Turkcell ve Telekom birçok konumda 1 yıl önceye göre daha yavas
Kullanıcı sayısı artıyor
Hız 2 mbps geçiyorsa yavaş yok onlara göre
Mesele zaten veri kullanımı değil, para kazanımı. :D Ne kadar çok para gelirse o kadar iyi. Sınırsız diye herkes abanarak kullanmıyor sonuçta. Sınırsız olduğunu bilmek güzel oluyor.
-
Telefonun özelliklerine bağlı bir şey. Güncel modemler uzun zamandır 7 taşıyıcı birleştirebiliyor. Ancak telefon üreticisi bunu fiyat, komponent ve yer tasarrufu vs. çeşitli nedenlerle sınırlandırıyor. İyi cihazlar 5 CA vs. birleştiriyor. Daha orta ya da alt sınıflarda bu sayı azalıyor.
-
İspanya çoktan gitmişti. Bir ülkenin ihalesine girmek için başka bir ülkeyi satacak pozisyonda şirketler değil bunlar. Ne kadar ucuza kapatırsak diye bakıyor herkes...
-
Telefonları FE yapmak için bir şeyleri kısıyorlar genelde. Radyo donanımında ne kadar kısma oluyor onu bilmiyorum, ama amaç iyi bir radyo ise denemeden, incelemeden tercih etmezdim. Mesele tek modem değil, modeme kadar sinyali işleyen amfisi, multiplekser modülleri vs. kart üstündeki komponentler de performansı etkileyebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X